STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Çok açık bir şekilde söyleyebilirim, bu takımda devre arasında katkı vermeyen bir üsür isim gidecek ve gerçekten iyi oyuncularla takviye yapılacak. Ancak sorun şu, bence iyi oyuncular dediğimiz adamları Petkoviç'e teslim etmek doğru olmayacaktır. Bu adam elindekileri doğru ve verimli kullanmayı beceremiyor. O yüzden öncelikle hocanın gönderilmesi ve Mesut Bakkal gibi ligi iyi tanıyan, uyum sorunu yaşamayacak, laf yerine iş üretecek bir adamın getirilmesi lazım.

Keşke olsa da şu maça Petkoviç'in yerine yeni bir hoca ile çıksak. O zaman umutlu olammız için birkaç sebebimiz olurdu.
0-0'ı koparabilirsek ne ala, olmadı 1-0 yeniliriz.  :( :( Gerçi hafta sonuna doğru "kesin yeneriz" fikrine kapılacağım ama...
Zayıf bir ihtimal, belki futbolcu kardeşler vitrin maçı gözüyle bakıp birazcık sıkarlar kendilerini ve gol atmayı deneyebilirler.

Belirsiz bir umudun ardında devre arasını bekliyoruz. Ancak Petkoviç'le olacak iş değil, aylar öncesinden belliydi bu. İnşallah maça kadar gönderirler bu adamı.

samuray

:( :(umutlarımızı tükettiniz ar
tık yorum bile yapamıyorum ne olur bu maç diye  :( :( ne zaman çıkışa geçecez bu petkoviç le bu futbolcularla bilemiyorum fırslatlarda yakalıyoruz ama şanssızlık değil beceriksizlikten atamıyoruz yorum mu yok işte hiç bi tahmin de bulanamıyorum :(

LisandroLopez

Mesut Bakkal ın Ankaragücündeyken elinde gayet iyi bir kadro vardı.
Fakat egoist biri olduğu için birçok oyuncuyla ters düştü.. Genç oyunculara sert ve kaba davrandığını da biliyorum.
Şuana kadar süper ligde somut bi başarısı da yok gibi.. Petkovic olmayacaksa da Mesut Bakkal da olmamalı

deriaKR

getirin lan YILMAZ VURALI tutsun bizi ligde
al_sana

Ayberk

içimden garip bir ses sezon öncesinden beri beşiktaşı yeneceğiz oğlum diye fısıldıyor kulağıma... Ve ben hala puan koparacağımıza inanıyorum. Ha, 1 puan alsak bizi ligde mi tutar, bence hayır! Sadece pek sevgili "topçularımız" kendilerine vitrin yaparlar tıpkı Saracoğlu'ndaki gibi...

hala kızı

Alıntı yapılan: samsuni - 12 December 2011, 20:05:01
Belirsiz bir umudun ardında devre arasını bekliyoruz. Ancak Petkoviç'le olacak iş değil, aylar öncesinden belliydi bu. İnşallah maça kadar gönderirler bu adamı.

petkoviç ile olmayacağı lig başlandığında 3-0 gençlerbirliği önünde galipken maçı 3-2 lik skorla bitirince bu adamdan bir halt çıkacağa benzemıyor ama dur hadi hayırlısı demiştim...GS yenilgisinin ardından gittiğim her maç ve tv den izlediğim musabakalarda ses tellerım parçalanana dek petkoviç defooolll dıye haykırdığımı biliyorum :kafa:kaybettığımız eskişehir,mersin gibi puanları çok arayacağımız kesin...BJK'ye vereceğimiz 3 puan helal olsun ne denebilir ki :'(

ibrakadabra55

Giray Bulak , Samet Aybaba , Bülent Ünder , Mesut Bakkal , Hikmet Karaman 4lüsünden biri gelicek eğere hoca giderse.

deriaKR

yavsak giray bulak....samsun-antalya macinda bize ayar yapmis kendince 2-0 basmisdik CELIL ve kocabay  ol gelmesin
samet aybaba olabilir...

bülent ünderde olabilir....
mesut bakkal...yardimci hoca olur...yemez

en ideali hikmet karamandir

fat55

bu maçta pankart açsak.onların formaları vardı taraftarları için terlettikleri diye.vefat eden futbolcularımızın resimlerini koysak.

serkancengiz

kim gelirse gelsin işimiz mucizelere kalmış puan farklarıda açılıyor 

fat55

evden iznimi aldım.bu maça inşallah ankaradan geliyorum.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: fat55 - 12 December 2011, 22:28:16
evden iznimi aldım.bu maça inşallah ankaradan geliyorum.
olum biz harbi deliyiz la  :)

fat55

arkadaşlarım abilerim kardeşlerim ankaradan gelirken pankart getirim diyorum.bana pankarta ne yazmalıyım önerilerinizi bekliyorum.2 metreye 10 metre olabilir.benim düşüncem onların formaları vardı taraftarları için terlettikleri ölen futbolcu ve teoman abi şirin ana son ölen abimizin resmi olabilir diyorum.

AntZ

2 ihtimalli maç... %10 1-0 kazanırız, %90 1-0 kaybederiz. Mehmet abinin dediği gibi maç yaklaştıkça oranlar değişecek ama sonuçtan herkes emin; 1-0  :evet:

Ajan

Alıntı yapılan: fat55 - 12 December 2011, 22:35:07
arkadaşlarım abilerim kardeşlerim ankaradan gelirken pankart getirim diyorum.bana pankarta ne yazmalıyım önerilerinizi bekliyorum.2 metreye 10 metre olabilir.benim düşüncem onların formaları vardı taraftarları için terlettikleri ölen futbolcu ve teoman abi şirin ana son ölen abimizin resmi olabilir diyorum.
Iyi düşünmüşsün de nacizane fikrim bunu 20 ocak haftası bir kareografi şeklinde yapmaktır.