STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ercan0655 - 13 December 2011, 18:08:41
Arkadaş ben farklı bir takımımı takip ediyorum anlamadım. Nasıl oluyor da hala yeneriz diye polyannacılık yapıyorsunuz. İlk yarıyı tek galibiyetle unutun..... BELKİ play offa kalırız SENEYE.... hadi bizi şaşırt SAMSUNSPOR al_sana
şimdik şöyle oluyor ;
bizim armamız zaten maça 1-0 önde başlıyor.
üstüne yatarsak maçı kazanmış oluyoruz  ;)

5trawberry

Quaresma Besiktaş'ın yarısıydı. Onun olmaması olumlu bir avantaj bizim açımızdan..
Holosko oynar mı bilmem ama, oynarsa çok dikkat etmemiz lazım o adama. Ergün'ü mal eder mal..

mehmet yılmaz

Bu forumda mantıklı davranmamızı bekleyenleri de ben anlamıyorum.
Ben tarafım birader, taraftarım...
Mantığım ne derse desin ben "Samsunspor yenilir" diyemem!
Gerçek ne olursa olsun o gerçeği reddederim.
Zaten bunun için Samsunsporlu değil miyiz; bir hayalin, umudun peşinden koşmuyor muyuz?
Yoksa biz de biliyoruz herkes kadar futbolun doğrularını...
Belki bir maçın hemen ardından o anki kırgınlıkla "yeniliriz" dediğim oluyordur ama birkaç gün içinde tutup da biri "Samsunspor yenilir" deyince, "hadi ordan" derim her zaman...

babasamsunlu

bizim topçu müsvetteleri için güzel bir gösteri maçı olacaktır.
iyi oynayacaklardır.
reklam maçı nede olsa..
yenileceğimizi hiç sanmıyorum..
hatta şansımızda yardım ederse galip bile gelebiliriz..
ama bu Adilerin sadece kendilerini pazarlamalarına Samsunsporumun gabiyeti diye bütün gücümle sevinebilecekmiyim bilmiyorum...

babasamsunlu

yinede herşeye rağmen Seninle herşeye varım ben.
Biricik Samsunsporum.....

Kayahan - Seninle Herşeye Varım Ben

Sen iste canım senin olsun
Sen her şeysin
Canımı canına katabilirsin
Cayarsam senden
Beni şu ateşe atabilirsin

ahmetsefa55

Samsunspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında, 18 Aralık Pazar günü  saat 16.00'da 19 Mayıs Stadı'nda Beşiktaş ile yapacağı maçın biletleri Çarşamba günü saat 11.00'den itibaren satışa çıkıyor.

Biletler, Biletix satış noktaları, çağrı merkezi ve internet sitesi aracılığıyla satılacak. Ayrıca Samsun'daki 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki Çelik Telekom'dan bilet temin edilebilecek.

Samsunspor-Beşiktaş maçı bilet fiyatları şöyle;

VIP A Tribün: 200,00 TL,
VIP B Tribün: 100,00 TL
Maraton Tribün: 20,00 TL,
Şehir Tarafı Kale Arkası: 10,00 TL
Belediye Evleri Kale Arkası: 10,00 TL
Misafir Tribün: 10,00 TL,
Aile Tribün: (Kadın ve 16 yaş altı ücretsiz)

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2802

furkan5534

quaresma tek basına bızım bızım kazmaları  :kafa:

fat55

ouresma ve simao yok sanırım.stoke maçında ne olur bilinmez.

kamuri

kýzýlyýldýz55

sanırım quaresma biizm kazmaların hepsini çalımlar demek istedi . :-\

Ahmeti

Herkesin yazdığına saygı duyarım ama lütfe SAMSUNSPOR'LU gibi yazalım

Benim başka takım taraftarından duyduklarımı burda Samsunspor taraftarından okumak daha çok ağrıma gidiyor.

FaTiH_HaN

quaresma devreyi kapatmış pazar günü kadroda yok, ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum, bu sezon gs maçı da dahil oynadığımız 2 istanbul maçında da kendimizi ezdirmedik hatta yaptığımız basit biraysel hatalarla galibiyeti kaçıran taraftık, bjk nin avrupadan yorgun gelmesinin de bize avantaj sağlayacağını düşünüyorum, inşallah bjk, sivas maçlarından minimum 4 puan çıkaracağız.

King Of The North

Takımın şiddetle 3 puana ihtiyacı var, maraton 20, kale arkaları 10 lira yine, kardeşim misafir tribününü 50 lira yap ordan çıkar çıkaracağın parayı.

Serkan

Abi bence gayet iyi bir fiyat kale arkası 10 maraton 20 yani daha ne olabilir ki ;

kuzey55