STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

masbene

stadın bu macta dolması ihtimali beni heyecanlandırıyor. inşallah dolar da biraz coşarız

cembaba

Neden bilet fiyatlarını tartıştınız bu kadar anlamadım gitti. Ucuz olmuş, güzel olmuş. Kazanacağız dolu tribünler önünde o kadar...

celebi

14 December 2011, 15:09:30 #122 Son düzenlenme: 14 December 2011, 17:25:50 celebi
FIRAT AYDINUS maçın hakemi

ahmetsefa55

KotuCocuk55

Bu macta attigimiz girecek, bolcada yiyecez..

4-3 yada 3-2 kazanicaz ve ben mactan sonra biz bunu besiktasa hep yapiyoruz yazicam profilime!

Hadi lan samsun, bu mac benim icin cok özel biliyosun!

özkan

ligin en iyi hakemi,kol bacak korkusu olmayan hakem..İnançlı olursak her türlü  ;)

Ahmeti

Bugün bilet almak için çelik telekom'a gittim,benim peşime bir kişi daha girdi çocuk bjk tiribününe bilet istedi,bilet kalmadı cevabını alınca,kale arkası B. Evleri tarafından verirmisin dedi.

Buyrun cenaze namazına anlaşılan biz bu kahbe bizanslıları tiribünde de yeneceğiz.

samuray

stok sitcy maçı bşk.taşı çok yoracak ama ben bizim takımımza güvenemiyormki futbol adına ne oynuyoruzki ümitlenemiyorum malesef

twitter

sezonun en önemli maçı bence

bir yenilgi ve orduspor galibiyeti ben de ümit falan bırakmaz

karabük ve ankaragücü düşer, inşallah düşer  :-X

biz antalya ve ordu ile 15.lik yarışında kalırız

ChucKeR

gültekin maçın sonunda fernandes sakatlandı, devam edemeyecek dedi. quaresma ve simaonun yokluğunda  oynayamazsa işimize gelir. hem oyunu yönlendiriyor hem de duran toplardan tehlike yaratıyor gavat.

SametYılmaz55

bjk bugün çok efor sarf etti.bizim maça çok yorgun çıkacaklar.quaresma,simao yok,son dakikada sakatlanan fernandes oynamazsa gerçekten çıkış maçımız olur.ayrıca bu maçta bazı detaylar yapmamız gerekenleri bize gösterdi.ilerde egemen ve sivok'a pres yaparsak pasla çıkışlarını engelleriz bu sayede orta sahada kontrolü ele geçiririz.ismail sol taraflarda ki çıkışlarında çok gereksiz toplar kaybediyor ayrıca.umarım bunları petkoviç görüp fark etmiştir.

5trawberry

Beşiktaşlı olup, Maraton tribününe bilet alan arkadaşlarım var..

Asıl düşünülmesi gereken sözü ise;'' Kim yenerse sevineceğiz.''

Din,Siyaset ve futbolun bölücülüğüne fırsat veren ve ortak olan bir insan olmadım hiç.

O yüzden güldür bizi be Samsunspor'um!

Burak

Ya oraya bejekeli olupta giren birisi zaten afedersin biraz kırıktır. Benim takımım gol atacak bağıramayacağım yok yaaaa aksine takımıma karşı yapılan tezahürata destek vereceğim bu karakterde birisinden nasıl bir taraftarlık anlayışı beklersin ki 3-5 tane salak çıksa da eğlense millet

babasamsunlu

bu söylediklerinizin sözlükteki kelime karşılığı = hibine ;)

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 December 2011, 23:53:03
bu söylediklerinizin sözlükteki kelime karşılığı = hibine ;)
,

No post almayayım diye öle yazmadıydım :)