MİLLİ TAKIMIMIZIN RAKİBİ BELLİ OLDU

Başlatan samsunluhakan, 13 October 2011, 16:55:30

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

rakibimiz hırvatistan inşallah hırvatları eleyecegiz ve avrupa şampiyonasına kalacagız

samsunluhakan

milli takımımız hırvatistan engelini aşabilecekmi?

celebi

normalde hayır diyorum ama Türklük damarım la yine yaparız koyar geçeriz diyor.

masbene

Türkiye grupta basarısız ama turnuvalarda basarılı oluyor. bence eleriz

ahmetsefa55

ahmetsefa55

gönül çok istiyo gitmeyi ama mantıgım gıdemeyız dıyo.

##kdc##

its dı fıtbıl dets dı fıtbıl. eler gideriz  ;)

fındık

Cüneyt kardeşime katılmayan yoktur bu laftan sonra

CurvaSs

13 October 2011, 17:30:00 #8 Son düzenlenme: 13 October 2011, 17:38:51 CurvaSs
Alıntı yapılan: Cüneyt - 13 October 2011, 17:21:46
its dı fıtbıl dets dı fıtbıl. eler gideriz  ;)

kusura bakmayın ama milli takım bu şablonla oynarsa, estonya'yı bile eleyemez. hiddink'le olmaz bu iş. istediğimiz kadar ne yapacağımız belli olmaz diyelim, iyi oynamıyoruz. ilk maç nerde bilmiyorum ama sahamızda 2 farkla yenmeliyiz ki, anca orada istediğimiz skoru alalım. hiç umutlu değilim ve eleneceğimizi düşünüyorum.

anadolu'ya hiç gelmeyen bi' milli takım, oyuncuları belli belirsiz seçen bi' milli takım, ruhsuz bi' milli takım... gidersek sevinirim, gidemezsek üzülmem.

##kdc##

kendi takımımızdan örnek verelim, her kimi oynatırlarsa oynatsınlar "kazanırsak seviniriz kazanamazsak üzülmem" dedik mi hiç bi maçta ??  mili takıma da öle bakmak gerek bence. gidemezsek üzülürüm ben şahsen ne kadar kötü olursak olalım ki hiddink (oğuz çetin) aklını başına alıp adam gibi bi kadro kurarsa silip süpürürüz de  :kanka:

CurvaSs

Alıntı yapılan: Cüneyt - 13 October 2011, 17:47:48
kendi takımımızdan örnek verelim, her kimi oynatırlarsa oynatsınlar "kazanırsak seviniriz kazanamazsak üzülmem" dedik mi hiç bi maçta ??  mili takıma da öle bakmak gerek bence. gidemezsek üzülürüm ben şahsen ne kadar kötü olursak olalım ki hiddink (oğuz çetin) aklını başına alıp adam gibi bi kadro kurarsa silip süpürürüz de  :kanka:

kendi takımımla milli takımı kıyaslamam. milli takım bazı çevrelerin milli takımı olmuş çıkmış. ben hayatımda milli takım maçına gitmedim, gidemedim. bence üzülmesi gerekenler milli takımı istanbul'a bağlamış kişiler olmalı. kendileri çaldı, kendileri oynuyor ve biz avrupa şampiyonlarına gidemiyoruz. 

Serkan

emre

İstanbul'dan başka bir yerde maç oynamayan İstanbul topcularından olusan bir takım ne kadar "milli takım" olabilir ki?

##kdc##

euro 2008 de desteklemediniz o zaman milli takımı ?? o turnuvada da istanbul-trabzon(tolga zengin ki hiç bi maçta oynamadı) harici hiç bir takım oyuncusu bulunmuyordu milli takımda,
ayrıca 5 dk yağmur yağsa stadın çevresi çamur tarlasına dönüşüyo ben kendi maçıma giderken sövüyorum milli takım maçı mı vercekler bize. gerçekçi olalım.

özkan

Curvass helal kardeş sana..milli takım kimin milli takımı belli değil,ortalık bize gelirsen seni mili takıma aldırırım diyenlerle dolu..Ne yapıyım öyle milli takımı.