MİLLİ TAKIMIMIZIN RAKİBİ BELLİ OLDU

Başlatan samsunluhakan, 13 October 2011, 16:55:30

« önceki - sonraki »

umit

futbolculuğu iyidir ya da kötüdür demiyorum ama sadece samsunsporlu olmayan bir hemşerime neden sahip çıkayım ki...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 07 November 2011, 19:38:49
Ben Sabriyi yıllardır bitirmeye çalışanları anlamıyordum Trabzon lobisi başa çekiyodu bu karalamalarda. bu ne iş benmi anlamıyorum diye internetten araştırdımda allahtan şu sözlüklerdeki aklı başında futboldan anlayan insanlar destek vermişler sabriye rahatladım ama bu sitedede aynısını görmek üzdü beni...Yıllardır milli takıma ve gsye gelen onlarca hoca toptan anlamıyoda sizmi anlıyonuz...tabelacılar
bu ne terbiyesizce bi laftır ! herkes senin gibi düşünmek zorunda mı ?

ayrıca hemşehrinize sahip çıkın demişsin ; sabri adam olsa memleketinin takımını yendikten sonra taraftarına 3'lü çektirirmiydi ?

sabri ananı çarşamba s..sin bu kadar net  ;)

Serkan

Sabri önce Selim teber'e attığı tekmenin hesabını versin bak adam hala iyileşemedi; Samsunlu olabilmek için önce SAMSUNSPORLU olmalı  bir insan sonra hemşerim der sahip çıkarız...

isyan

2008'de yilinda Samsunspor formama onca israra ragmen imza atmayan Sabri  :rulet:
O günü halen unutmadim bi imza alamadinmi diye babam'dan ayar yemistim o gün  :x(( Onca yol gelmistik bu adam icin ama neyse uzatmayayim

özkan

Hemşerimi,sabri mi ? Peh..

Ayrıca bize gelirsen milli takımın garanti denilen bir milli takımın başarısı beni alakadar etmiyor.Kaldı ki şu herşeyin ayyuka çıktığı günlerde fenerbahçeli bir federasyon başkanının başarılı sayılamaması için hemde bazı noktalara neşter vurulması gerektiği için başarısızlık bizim için daha hayırlı olacaktır değişiklik yapılması adına.Umarım hırvatistan bizi elerde bazı gerçeklerde resmiyete dökülebilir.

Çünkü bizim halkımız balık hafızalı,beş verip iki alır ama o iki aldığı onu mutlu eder.Olası bir hırvatistan turunda şike mike kalmayacağını düşünüyorum.Daha öncede gördük örneklerini.

samuray

umutsuzum ama yinedye yüzde elli yüzde elli diyorum

brigand

Ya sabri denen futbolcu müsvettesi hakkında yetenekli demek diğer yetenekli futbolculara hakarettir bence. Ne olduğunu nasıl oynadığını yıllardır izliyoruz.
Maça gelince, yaklaştıkça heyecan artıyor. Takımdan memnun olmasak da staddaki yerimizi alıp destekleyeceğiz. İnşallah gol yemeden bitiririz. İşte o zaman sanılanın aksine daha kolay bir turu geride bırakmış oluruz.

GurbetciFanatik

Volkan ( Tolga)
Gökhan    Egemen    Servet     Ismail
           Nuri        Emre
Arda          Hamit        Mehmet T.
                 Burak ( Semih )

Böyle ciksa keske ama defasimiz kusura bakmayin resmen mal. Hele Servet ve Gökhan Zan oynarsa defansimiza güvenmiyorum.
Arda-Emre-Hamit-Nuri  aslinda her macta oynamali sakatlik olmadigi sürece.

twitter

-----------volkan
gökhan--ömer--egemen--hakan
-----------topal
-------emre----selçuk
--hamit----------------arda
-----------burak

bu kadro çıkar %95, belki hiddink öküzü ömer yerine kazma servet'i oynatır..

bu arada nuri alınmadı, hakan 2008'de ki gibi oynuyor çok formda kimse ismail'e şans vermez, topal o bölgenin adamı değil.

kamuri

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 09 November 2011, 22:16:31
               Volkan ( Tolga)
Gökhan    Egemen    Servet     Ismail
           Nuri        Emre
Arda          Hamit        Mehmet T.
                 Burak ( Semih )

Böyle ciksa keske ama defasimiz kusura bakmayin resmen mal. Hele Servet ve Gökhan Zan oynarsa defansimiza güvenmiyorum.
Arda-Emre-Hamit-Nuri  aslinda her macta oynamali sakatlik olmadigi sürece.
bildiğim kadarıyla nuri kadroda değillll

55ertan

Hiddink hep tek forvetle oynatiyor, en büyük sorunumuz bu bence.

mehmet yılmaz

2008'deki maç öncesi de Hırvatlar favoriydi, hatta maçın genelinde de üstün oynayan taraftı. Ancak sonuçta penaltılarla zafer bizim olmuştu. Şimdi yine favori Hırvatistan ve bu sefer işimiz gerçekten zor çünkü o dönemde biz en azından oyunun beli bölümlerinde iyi futbol oynayabiliyorduk, şu an ise tutuk bir oyun oynuyoruz. Her ne kadar Hiddink'e, Oğuz'a, Servet'e, Kazım'a, Sabri'ye, Selçuk Şahin'e ve bir sürü şeye ayar oluyorsak da maç başlayınca bütün zerremizle milli takımımız için heyecanlanacağız.

2012'de orada olmamız lazım, çok ihtiyacımız var buna.

55ertan

http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?atype=TakimKur&TeamID=26

su kadroyla oynayalim  :ok, servetde kazmalasmasa  :suslen:
Hirvatistani yeneriz  :holey:

Cenk Tosun 2nci bir Hakan Sükür olursa, Forvet sorunumuz cözülür

cembaba

Skor tahminim 3-0. Hırvatistan'ı eleriz.