MİLLİ TAKIMIMIZIN RAKİBİ BELLİ OLDU

Başlatan samsunluhakan, 13 October 2011, 16:55:30

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Mesut Özil diye milli takimi secmedi diye bagiririz.
Sen gelde bundesliga oynayan mehmet ekici  gökhan töre gibi adamlari oynatma.
Adam enyimi daha secsin milli takima.
hep ayni papazlari görmekten biktik be.
Sanki babalrin ciftligi gibi istedigi hareketi yapiyorlar, birileri seyirciye küfür, bile bile sari kart görmeler

berusa55

-> Volkan Demirel: "Zaten futbolu bırakıp Hacivat'ı oynamak istiyorum..."
                                                                                           zaytung

Sakalına çomak sokayım Volkan!

fındık

Muhalif'in de dediği gibi bu takım sadece İstanbul'un milli takımımıdır ?
Ayrıca düşündümde güzel pankart olur bu cümle. >l<

ahmetsefa55

12 November 2011, 16:00:13 #138 Son düzenlenme: 12 November 2011, 16:10:53 muhalif
''Milli Takımımızı Özledik''

böyle bir pankart sonrası bıze bır maç verilir diye düşünüyorum..
hemde ilk oluruz. ;)

bluegreen55

"brigand "

hala sabriden bahsedebiliyosun yani?

volkanın refleksleri iyiydi
egemen defansı iyi süpürdü
giray rakip oyunculara göz açtırmadı
selçuk öyle oyun kurduki seneye real madridde
arda messiye parmak ısıttırdı
burak rakip defansı dağıttı pozisyonlar yarattı
emre orta sahada rakiplere alan bırakmadı eski günlerini hatırlattı
gökhan gönül öyle oynadıki artık  barça garanti
hamit süper şutlar attı şanssızdı
hakan balta çok sağlam oynadı
da..

ah şu sabri yokmu tüm takımın ahengini bozdu çok yetenekliymiş gibi birde oyuna girdi top aldı verdi pres yaptı top kaptı kaptırdı mücadele etti...

...salak herif sende saklansana adamın arkasına.. sen hatalı olma sana topu atamayan hatalı olsun..önemli olan takım olmak değil mücadele etmek değil. göze batmamak hata yapmamak.. bak yine bizim futbol bilginleri mücadele etmeyip pısanlara bişey demiyor yine sana takıyor... 

Türk futbolunun sabri gibi mücadele eden pes etmeyen yenilgiyi kabul etmeyen sorumluluk alabilecek ama yetenekli fizikli oyunculara ihtiyacı var...böyle kendine güvensiz oyuncularla buraya kadar.oyuncuları bu psikolojiye sokan onlari bitirenlerede yazıklar olsun.fenerlisi oynayan gslileri yuhalar karalar gslisi fenerlileri yuhalar trabzonlusu tüm takım trabzonlulardan kurulsada tatmin olamaz..biz her alanda olduğu gibi birliğimizi kaybettik .yenilmemize sevinenlerinolması tiksindirdi beni.hele iddaada rakipe oynayanlar yarın savaş çıksa yine kazanacağını düşündüğü tarafa oynayacak yani..

bu yüzden maç 3-0 iken maçı bırakmayan 3-1 olsa ikinci maçta bir ümidimiz olurun hayalini kuran ve mücadele eden sabri gibi oyuncuları destekliyorum...

peki .... taraftar 51. dkkidan itibaaren niçin takımını ıslıklar bir sonraki maçı düşünmez..çünkü iddaada vermiştir milli takıma ve artık bir umudu kalmamıştır ikinci maç onun için önemli değildir..böyle ...dir.. başka türlü açıklamasını bulamıyorum..

ve gs taraftarının böyle... olduğunu bilen federasyon yine niye o stada alır maçı...

Ekrem

İstanbul milli takımı = yine fiyasko   bu düzen böyle gittikce bize hep hüsran arkadas Bu anadoluda hiç mi futbolcu yok Allah aşkına kac tane takım var gidin arastırın bulun getırın koyun şu takıma gercek Türk Milli Takımı görelim ...

emre

Sorun gayet açık bence, daha önce de yazmıştım bu takım ne "takım" ne de "milli".

HoliganSamSunLu

mili takım akşam aynı samsunspor gbi oynadı .

brigand

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 12 November 2011, 17:26:14
"brigand "

sadece sabriyi eleştirdiğim falan yok. ben işten o trafik de çıkıp maça gitmişim, o stada binbir eziyetle girip çıkmışım o ruhsuzların hepsine benim eleştirilerim. ancak canlı izledim diyorum gözümün önünde adam yani. sadece koşuyor. hakkaten sadece koşuyor ! pas atmaktan aciz, futbol mentalitesinden yoksun bir adamı bu kadar savunman ve sert çıkışlar yapabilmen  bir acayibime gitti. ayrıca sabrinin bu kadar isminin geçtiği bir başlık hakkaten de sinir bozucu. bende dahil oldum buna. daha da iletim olmayacak bu konuda. o ruhsuzların hepsinin aforoz edilmesi gerek ama imkansız bu sistem varken.

seydo55

''brigand''
Sabri reyiz bir tarafını yırttı daha ne yapsın   :P :P

A Milli Takım idmanında sakatlanan ve dün akşam Hırvatistan'la oynanan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Play-Off turu ilk müsabakasına iğneyle çıkan Sabri Sarıoğlu'nun kalçasında 2 yırtık tespit edildiği açıklandı.

55ertan

Alıntı yapılan: muhalif - 12 November 2011, 16:00:13
''Milli Takımımızı Özledik''

böyle bir pankart sonrası bıze bır maç verilir diye düşünüyorum..
hemde ilk oluruz. ;)

yeni stad yapilmadan zaten vermesinler

brigand

Alıntı yapılan: seydo55 - 13 November 2011, 01:02:52
''brigand''
Sabri reyiz bir tarafını yırttı daha ne yapsın   :P :P

A Milli Takım idmanında sakatlanan ve dün akşam Hırvatistan'la oynanan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Play-Off turu ilk müsabakasına iğneyle çıkan Sabri Sarıoğlu'nun kalçasında 2 yırtık tespit edildiği açıklandı.

Belden gitmiş !!!

feveran

bluegreen55

şu kadroya yakın bişey olacak heralde.arda emre gibi artistlerin olmadığı bir kadro..sağı solu belli olmaz..fatih hocayı 1 maçlığına getirseler umutlanırdık bile..         

SİNAN BOLAT

GÖKHAN GÖNÜL       SERVET ÇETİN       İSMAİL KÖYBAŞI

GÖKHAN TÖRE                  SELÇUK İNAN                        CANER ERKİN

HAMİT ALTINTOP          MEHMET TOPAL

KAZIM KAZIM   BURAK YILMAZ