MİLLİ TAKIMIMIZIN RAKİBİ BELLİ OLDU

Başlatan samsunluhakan, 13 October 2011, 16:55:30

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: Cüneyt - 13 October 2011, 18:09:48
euro 2008 de desteklemediniz o zaman milli takımı ?? o turnuvada da istanbul-trabzon(tolga zengin ki hiç bi maçta oynamadı) harici hiç bir takım oyuncusu bulunmuyordu milli takımda,
ayrıca 5 dk yağmur yağsa stadın çevresi çamur tarlasına dönüşüyo ben kendi maçıma giderken sövüyorum milli takım maçı mı vercekler bize. gerçekçi olalım.

4 fenerbahçe'li, 4 ts'li, 7 gs'li, 3 bjk'li, gerisi de avrupa'da oynayan adamlar. ismail köybaşı gaziantep'ten beşiktaş'a transfer olduğu zamani bjk'de hiç oynamadan milli takıma alınmıştı. ne tesadüf ki köybaşı antep'teyken milli takıma çağrılma namına hiçbir şey yoktu.

ayrıca bu kadar adamı bu takımlardan alıyorsun, hangisi verim veriyor. kusura bakma ama bu milli takımda hala selçuk şahin aday kadroya çağrılıyor.

##kdc##

reyiz sen farklı sulardasın ben farklı. ben nolursa olsun bu takım milli takımımız desteklenmeli diyorum sen bana gelmiş herkesin bildiği yakındığı şeyleri sayıyosun.
nese ben çıkarız diyorum inş da çıkacaz;

CurvaSs

Alıntı yapılan: Cüneyt - 13 October 2011, 18:21:16
reyiz sen farklı sulardasın ben farklı. ben nolursa olsun bu takım milli takımımız desteklenmeli diyorum sen bana gelmiş herkesin bildiği yakındığı şeyleri sayıyosun.
nese ben çıkarız diyorum inş da çıkacaz;

destekliyoruz ama gerçekçiyiz. dediğim gibi çıkarsak sevinirim, samsun'da olsam çiftliğe çıkarım ama elenirsek üzülmem. dediğim budur, inşallah gideriz.

ahmetsefa55

@curva

kardesım bende nıhayet gıdebıldım mıllı takım macına ama ıstanbul da  :rulet:

işin en acıklı yanı ne bılıyomusunuz ; başarıya aç ne kadar taraftar varsa gelıyo 2-0 dan sonra stadı terkedıyo...

samuray

inşallah eleriz ama ben oynadığımız futboldan hiç ümitli değilim bu grupta en iyi ikinci olmayı bekliyordum ama malesef bunu haketmedik ite kaka sidik zoru ile en kötü ikinci olduk oynadığımız futbolda okadar kötü bütün bunları biraraya getirince çok zor bi i80 dk bizi bekliyor

cembaba

samsunluerhan

inş zor rakip ama kazanırsak harika olur...ama bu futbolla zor

KotuCocuk55

Valla cok yakin bir arkadasim hirvat! Adamla 3 yildir yapmadigim makara kalmadi! Bana dün türkiye gelsin kurada istiyorum demisti,bende cok isteme sonra bilirsin döte giren semsiye acilmaz demistim ama türkiye ciktigina tüm hirvat milleti olarak sevindiklerini ve 3 yildir bu maci beklediklerini söyledi. Isin sakasi bir yana adamlara koyusumuz hirvat furbolunda ciddi bir travma olusturmus durumda,bize karsi saglikli düsünemiyorlar! Intikam atesiyle saldiracaklar.Hirvatlar cok milliyetci,hirsli,inatci  birazda pislik bir millet.Güntekin onayin dedigi gibi stadi cehenneme cevireceklerdir o yüzden ilk macta 3 farkli kazanirsak turu geceriz diye dusunuyorum.

Oyle yada boyle avrupa sampiyonasina gitmeliyiz.Cok onemli bir arena orasi.Ama suanda takimda hic is yok havada yok!

Ama eger elersek, adamlar türkiyeyi milli dusman ilan ederler herhalde!

Ulan elenirsek bizim arkadas,bizi insan icine cikartmaz valla.adama 3 yildir ne zaman konu futboldan acilsa sokmadik laf birakmadim.Hadi be Türkiyem yap bi güzellik daha!

Kaya

Milli takım ve milli olma konusunda sayfalarca konuşulur..Hatta ülkemizin seksen küsür yıllık geçmişinde Milli bir politikasının malesef ki olmadığını''Milli'' ile başlayan hiçbir kurumun bu sıfatı layıkıyla yine malesef ki taşıyamadığını konuşuruz.Ama bir gerçek var ki başka TÜRKİYE ve başka bir MİLLİ takım yok..

Ben bazı konularda gerçekçi olamıyorum.Gönülcüyüm,gönlümden geçen de dilime yansır.Bu yüzdendir ki hayatımda hiç SAMSUNSPOR yenilir diyemedim.Milli takım içinde bu geçerli..Eksik yanlarımız olmasa ve rakibinde bu eksik yanları olmasa zaten playoff'ta buluşmazdık..İki takımda lider olur çıkardı..Hırvatlar yugoslav ekolünün verdiği teknik özellikleri ile iyi oynarlar ve çoğu zaman disiplinsiz tavırlarıyla bu tür maçları kaybederler..Yine öyle olacaktır,sabırlı olacağız şampiyonaya gideceğiz...

samsunluhakan

bu maçlarda semih oynasın yeter hırvatların kalecisi semihi iyi tanır bende bu takımda anadoludan banko oynayacak oyuncular oldugunu düşünüyorum ama o futbolcular milli takıma gitmek istiyorlarsa istanbula gitmek zorunda olduklarını biliyorlar maçlarımız nerede yapılıyor istanbulda ha hazırlık maçını yaparlar kayseride istanbul topçuları istanbul stadları herşey istanbul başka diyecek bişey yok

Ahmeti

Gönül isterki kazanalım ama eskisi gibi heyecan yok

samsunluhakan

çok güzel videolar inşallah o günleri o mutlulukları yine yaşıyacağız

samsunluhakan

oy sayısı 55 e ulaştı ancak umut yok gibi görünüyor

berusa55

-> Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Bilic: "İlk hedefimiz maçı uzatmalara veya penaltılara bırakmamak..."

:D :D :D