MİLLİ TAKIMIMIZIN RAKİBİ BELLİ OLDU

Başlatan samsunluhakan, 13 October 2011, 16:55:30

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Hiddink geldiginden beri neredeyse Milli Takimdan sogudum.
Gördügüm en berbat oyununu oynatiyor takima.Avusturya ve Belcika gibi rakiplere 1 puana razi olan oyunu oynatan TD ne olur.
Birde Dünyanin parasini veriyor Federasyon enayi gibi böyle tek nam yapmis insanlara.
Sanki bizim yerli hocalara ne olmuzsa , hep ayni 2 isim Fatih terim ve M.Denizli sanki baska biri yok.
Zor mac ama o kadarda güclü bir rakip degil , bizi euro 2012 daha güclüleri bekliyor o zaman bunu elemen lazim.

samsunluhakan

oguz çetin geçecegiz diyor hırvatistanı inşallah geçeriz

samsunluhakan

A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan ile yapacağı karşılaşmanın biletlerinin satışı 31 Ekim Pazartesi sabahı saat 11.00'den itibaren başlayacak.

Ay Yıldızlıların EURO 2012 yolunda sahasındaki son maç olması açısından büyük öneme sahip karşılaşma 11 Kasım Cuma akşamı oynanacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 21.05'de başlayacak maçın biletleri Biletix'ten, locaların satışı ise Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılacak.

Milli maçın bilet fiyatları şöyle:

Doğu-Batı Localar: 270 TL

Güney Localar: 189 TL

VIP: 189 TL

1. Kategori : 108 TL

2. Kategori : 76 TL

3. Kategori: 54 TL

Yüzevler Tribünü: 41 TL

Kale Arkaları: 22 TL

isyan

Ertuğrul Sağlam

04 November 2011, 18:38:22 #34 Son düzenlenme: 04 November 2011, 18:47:29 6 Ertuðrul Saðlam
A Milli Takım'ın Hırvatistan maçlarının aday kadrosu açıklandı   

A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hırvatistan ile 11 ve 15 Kasım tarihlerinde oynayacağı play-off maçlarının aday kadrosu ile programı açıklandı.

Hırvatistan maçı için 6 Kasım Pazar saat 21.00'den itibaren İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplanmaya başlayacak A Milli Takım, ilk çalışmasını 7 Kasım Pazartesi günü 19.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve bir futbolcunun katılımıyla 10 Kasım Perşembe günü saat 12.00'de Swissotel'de basın toplantısı düzenlenecek.

11 Kasım Cuma günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Türkiye-Hırvatistan karşılaşması saat 21.05'te başlayacak.

A Milli Takım, Hırvatistan'la oynayacağı ikinci maç için 13 Kasım Pazar günü saat 15.30'da Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Zagreb'e gidecek. Kafile, burada The Regent Esplanade Hotel'de konaklayacak.

A Milli Takım, karşılaşmanın hazırlıklarını 14 Kasım Pazartesi günü saat 19.00'da Stadion Maksimir'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. İdman öncesinde, saat 18.00'de Guus Hiddink ve bir futbolcu stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.

Stadion Maksimir'de 15 Kasım Salı günü oynanacak Hırvatistan-Türkiye müsabakası saat 20.05'te başlayacak. A Milli Takım kafilesi karşılaşmanın ardından saat 00.40'ta Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla yurda dönecek.

Aday kadroya şu oyuncular davet edildi:

1-VOLKAN DEMİREL-FENERBAHÇE A.Ş.

2-TOLGA ZENGİN-TRABZONSPOR A.Ş.

3- SİNAN BOLAT-STANDARD LIEGE

4- GÖKHAN GÖNÜL-FENERBAHÇE A.Ş.

5-SABRİ SARIOĞLU-GALATASARAY A.Ş.

6- SERVET ÇETİN-GALATASARAY A.Ş.

7-ÖMER TOPRAK-BAYER 04 LEVERKUSEN

8- EGEMEN KORKMAZ-BEŞİKTAŞ A.Ş.

9-REMZİ GİRAY KAÇAR-TRABZONSPOR A.Ş.

10- HAKAN KADİR BALTA-GALATASARAY A.Ş.

11- İSMAİL KÖYBAŞI-BEŞİKTAŞ A.Ş.

12- HAMİT ALTINTOP-REAL MADRID

13- GÖKHAN TÖRE-HAMBURGER SV

14- SELÇUK ŞAHİN-FENERBAHÇE A.Ş.

15- MEHMET TOPAL-VALENCIA C.F.

16- EMRE BELÖZOĞLU-FENERBAHÇE A.Ş.

17- SELÇUK İNAN-GALATASARAY A.Ş.

18- CANER ERKİN-FENERBAHÇE A.Ş.

19- ARDA TURAN-CLUB ATLETICO DE MADRID

20- OZAN İPEK-BURSASPOR

21- BURAK YILMAZ-TRABZONSPOR A.Ş.

22- KAZIM KAZIM-GALATASARAY A.Ş.

23- UMUT BULUT-TOULOUSE FC

24- HALİL ALTINTOP-TRABZONSPOR A.Ş.

Selçuk Şahin, Hakan Balta, Giray Kaçar, Sabri Sarıoğlu :x(( Bukadarmı futbolcu fakiri bir ülkeyiz? Allahtan formda bir Caner Erkin'i farkedip almışlar yoksa ben bu teknik heyetin futbol bilgisinden şüphe ederim...

ahmetsefa55

abi Allah aşkınıza şu isimlere bakın ; kazım kazım , umut bulut , halil altıntop , selçuk şahin , sabri sarıoğlu , hakan balta , giray kaçar !

sadece55

Merak ediyorum da şu Ömer Toprak ne zaman oynayacak bakalım

twitter

Volkan
Gökhan Ömer Egemen Hakan
               M.Topal
            Emre Selçuk
      Hamit             Arda
                Burak

Kemal'de A2'ye seçilmiş, onun isminide buraya yazabiliriz bir gün umarım.

SametYılmaz55

halil,umut,kazım,selçuk şahin,hakan balta,sabri tam bir fiyasko .:.:. .:.:. bu adamlarla başarılı bir sonuç bekliyorlarsa işimiz cidden Allah'a kalmış

Desiqner

Giray mı ? Bu adamı alıyorlarda Kemal'in neyi varda a takıma çağırılmıyor anlamıyorum

bluegreen55

Ben Sabriyi yıllardır bitirmeye çalışanları anlamıyordum Trabzon lobisi başa çekiyodu bu karalamalarda. bu ne iş benmi anlamıyorum diye internetten araştırdımda allahtan şu sözlüklerdeki aklı başında futboldan anlayan insanlar destek vermişler sabriye rahatladım ama bu sitedede aynısını görmek üzdü beni...Yıllardır milli takıma ve gsye gelen onlarca hoca toptan anlamıyoda sizmi anlıyonuz...tabelacılar

isyan

Sabri ile trabzon lobisi ne alaka ? Futbol'dan azda olsa anlayan insan Sabriyi elestirir zaten  :P

samuray

hırvatlar zor rakip heledehiddinkle ben karamsarım bu konuda bulunduğumuz gruptan bizi en iyi ikinciliğe bile taşıyamıyor avusturya belçika gibi rakiplere takım 1 puana oynatıyorysa azerbeycana yenilyorsa ben karamsarım oynadığımız bufutbolla

cembaba

Kemal Servet'in yerine banko oynar. Hem de kapı gibi oynar. Ayrıca baktığımız zaman takım kötü. Kazanırız dualarla inşallah.

bluegreen55

sabri--55--
ulen biride sabri lehine video hazırlasa .
gösterileni görenler ve gerçeği görenler arasındaki fark..
sabri okadar iyiki tüm karalamalara karşı yinede hocalar vazgeçemiyor..
hemşerinize sahip çıkın