MİLLİ TAKIMIMIZIN RAKİBİ BELLİ OLDU

Başlatan samsunluhakan, 13 October 2011, 16:55:30

« önceki - sonraki »

maviay55

la volkan sen kimsin la görevini yap önce tribünün ne suçu var tribüne sövmeye ne hakkın var ukala yavşak herif  :kafa: >:(

kýzýlyýldýz55

volkanın k.çı başı ayrı oynuyo gerçi alıştı artık her maç 3 yemeye

maviay55

Volkan 50.000 kisiye saydirdi sayin Dilmen, ... cocuklari diyor, Emre de .... evlatlari diyor. Futbolcunun o sogukta destege gidenlere kufur etmeye hakki var mi? Paralari cebe indirirken iyi ama. Bu yaratiklari Ulusal Takim'a almasinlar bi daha. Terbiyesiz kufurbazlar...

twitter

şu istanbul'a bir de maç veriyorlar

vallaha diyordum hep sonradan izliyordum maçları ama yok artık destek falan bu takıma

toplamışlar istanbul takımını koymuşlar istanbul stadına takılıyorlar kafalarına göre

forumlarda millet gökhan-sabri kavgası yapar, stadda millet topçusunu korur topçusu olmayana söver

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: twitter - 11 November 2011, 23:52:05
şu istanbul'a bir de maç veriyorlar

vallaha diyordum hep sonradan izliyordum maçları ama yok artık destek falan bu takıma

toplamışlar istanbul takımını koymuşlar istanbul stadına takılıyorlar kafalarına göre

forumlarda millet gökhan-sabri kavgası yapar, stadda millet topçusunu korur topçusu olmayana söver

sonuna kadar katılıyorum maç saraçoğlunda olsa arda,sabri vs yuhlanıcaktı..istanbula mac veren zıhnıyette suc ver kayseriye madem güzel stadda oynamak istiyosun.

5trawberry

2008'deki Çek Cumhuriyeti maçından beri mal mal goller yiyen Volkan'ı..

Milli takımda 30 dk kondüsyon tutamayan Gökhan'ı..

Süper Ligde kendisi gbi 100 tane topçu olan Giray'ı..

Balına goller atıp, milli takımda gözüne baktığımız Burak'ı..

Deplasmana gitmöemek için kart gören Emre ve Arda'yı oynatırsan...

elin oğlu gelir 3 çakar giderr...

cembaba

TFF'ye ders olsun. Şimdi Kadıköy'e verseler maçı bu sefer de oradakiler ıslıklanır. Yeter yahu bu ızdırap.

Bizden Kemal, Kayseri'den Hasan Ali Kaldırım. Antep'ten Muhammet Demir. Bu çocuklar kat be bat daha iyi oynardı.

Abdullah Avcı bu takımın başına gelsin. Anında toparlar bence takımı. istanbul takımlarından toplama takım yapmaz hiç değilse.

masbene

giray kimdir ya bu takımda forma giyiyor? hiddink al o koca kıcını da git asyada bi takıma

Atakumlu

Teşekkürler Guus Hiddink
Teşekkürler Oğuz Çetin
Teşekkürler Kendi Futbolcusunu Islıklayan Taraftar
Teşekkürler Hırvatistana gitmemek için cezalı duruma düşen futbolcular
Teşekkürler Tüm emeği geçenlere

sayenizde rahat bir uyku çekeceğiz ...

celebi

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: celebi - 12 November 2011, 00:11:36
çok ta s.........deydi

aynen ben Samsunsporuma bakarim.
ne Milli Takimi adam kendi seyircisine sövüyor.
Siz giddin Hiddink e milyonlari verin bizim yerlileri adam yerine koymayin.
bakin Hiidinin cok ta si..deydi adim aldigi paraya bakar.
Bu bizim geri zekali TFF ders olsun dicem ama bunlar aldigi derslerden coktan profesör olmasi lazimdi.

kýzýlyýldýz55

sabri arda emrenin hırvat takımındaki adama posta koymalarına hala gülüyorum o adam sizin 3ünüzü üst üste koyar size sahada tur attırır.
ayrıca gs fbdeki çirkefliklerinizi milli takıma yansıtıp bizi dünyaya rezil etmeye hakkınız yok 3 kuruşluk insanlar

berusa55

Tekrardan ve çok acı bir şekilde gördük ki futbol ülkesi falan değiliz biz.

Hayde bre güreşeee  :D

kýzýlyýldýz55

artiz amca olsaydı aynen öyle derdi
futbol mu ne futbolu futbol ne ararla türkiyede

Desiqner

Giray'ı ve aptalca hatalarını gördüğümde Süper Lig'de bunun gibi bin tane adam yok mu diye düşünmedim değil.Sadece 4 Tane Takımdan oyuncu alınıyorsa neresi milli bu takımın.Aynen arkadaşın dediği gibi Antepten Muhammet Demir ve Kemal Tokak daha ruhlu oynardı en azından milli takım sıfatına uyardı takım.En iyiler dediğimiz adamlar 3 tane alıyor içeri birde adamların ceza sahasına giremiyor Bravo HİDDİNK Lig TV 1'den başkasını açma :)  :ok