STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

samsunmania

Size 1 gram hakkım varsa zehir zıkkım olsun. Yazıklar olsun. Yine haram ettiniz günleri. Aferin Ahmet. Böyle devam. Bu hocadan da bi yol olmaz. Takım yine kondüsyon olarak düştü. Teknik taktik 0.

mimar55

masbene

ethm55

Ya Bu Hoca Bu Kadar Kotu Olamaz  :( Ya Hocaya Kadro Kurmada Mudale VAR,Ya Hoca Bazı Topculara TAKINTILI,Ya Hocalıktan BİŞEY ANLAMIYOR.BİZM GORDUGUMUZ HOCA NASIL GOREMEZ !!!

s_uzunkaya

senin getirdiğin yabancılarında oynattığın futbolundaaaaaa...................... al getirdiğin yabancılarıda ****** gittttt.....

samsunluonur

PETKOVİÇ  İSTİFA    al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. KORKUYORUM DAHA GOL YEMEYELİM BARİ

samsunmania

yönetim gram gururunuz varsa istanbulda görevden alın şu dahi hocamızı

dilatino

Adnan Sezgin nereye gittiyse mekan düzen tutmuyo isin bide o tarafi var oda ugursuz, hoca acilen gitmeli!!! kalpar kalmaliydi olmadi ama acilen türk hoca gelmeli, yönetim bilmiyorum nolacak galip öztürk denildi nerelerde oda yok piyasada oda isine gelince ortaya cikiyor...

s_uzunkaya

geçen sene ki kadro olsa bunları yenerdi, sizin cibilleyiniziiiiiii  :kafa: :kafa: :kafa:

s_uzunkaya

anlayamadığım adem buna ne yaptı pal MAL ini sevimmm seninnnnn gerizekalııııııı adammmmmmmmmmmmmm......
finkine bahiana palmalına bancena domigezine sarpınaaa  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: laçkalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kafa: :kafa: :kafa:

5trawberry

Alıntı yapılan: dilatino - 16 October 2011, 16:41:26
Adnan Sezgin nereye gittiyse mekan düzen tutmuyo isin bide o tarafi var oda ugursuz, hoca acilen gitmeli!!! kalpar kalmaliydi olmadi ama acilen türk hoca gelmeli, yönetim bilmiyorum nolacak galip öztürk denildi nerelerde oda yok piyasada oda isine gelince ortaya cikiyor...

YILMAZ VURAL GELSE 100 KAT DAHA RUH OLMAZSA ADAM DEĞİLİM.

samsunluonur

PETKOVİÇ İŞİ BİLMİOR BAHİA DEFANSTA HİÇ BİŞİ YAPMIOR ONUN YERİNE ERSİN BANCE BOŞ KALEYE BİLE GOL ATAMIYOR ONUN YERİNEDE ZENKE AMA HOCA ISRAR EDİYOR BU OYUNCULARI OYNATMAYI ANLAMIYORUM TAKIMI İLLA DÜŞÜRTECEK HERALDE  :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet:

s_uzunkaya

yönetim tüm bu fotbulcuları ve antrönörü göndermesse bu haftaa kendi ipini çekerrr...... allah kahretssin siziiii cibiliyetsizlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........
rezil olduk rezillll oley çekiyo adamlarrr.... embeseliilerrr kabileyetsizlerrrrrrrrrrrrrr :kafa: :kafa: >:( :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

mahserxxx

her şeyin başı yönetim. yönetim istifa etmeli

anlztrk