STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

binikalamadım

bu kadar çok top kaybı ve yeni bir ahmet faciası oldu

Gorkem

samsunmania

Biz yıllarca bu rezaleti seyretmek için mi acılar çektik. Bu takım düşer, millet parasını alır gider olan taraftara olur zihniyeti bu. Haram zıkkım olsun bana bu acıları yaşatanlara.

samsunluonur

puan durumunda 15. sıradayız ve ahmet kaleciliği bıraksın ertuğrul çok iyi kaleci ya offff  :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet:

dilatino

Alıntı yapılan: samsunluonur - 16 October 2011, 16:43:34
PETKOVİÇ İŞİ BİLMİOR BAHİA DEFANSTA HİÇ BİŞİ YAPMIOR ONUN YERİNE ERSİN BANCE BOŞ KALEYE BİLE GOL ATAMIYOR ONUN YERİNEDE ZENKE AMA HOCA ISRAR EDİYOR BU OYUNCULARI OYNATMAYI ANLAMIYORUM TAKIMI İLLA DÜŞÜRTECEK HERALDE  :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet: :rulet:

Bank asyaya gitmeye en yakin takimiz su anda... futbolcular kötü degil ama takim olamiuyoruz, hocanin bance israrida zaten takdire sayan alsin yabancilarini ceksin gitsin kesinlikle biz daha iyi durumda oluruz türk topcularla

muzaffer4

geçen sene süperlig takımı gibiydik süperlig den kat kat daha iyi taraftarımız vardı şimdi ne taraftar var var ne takım ne de ruh var tolunay kafkas haftaya fb maçında teknik direktörümüz olmalı  fener_bahce fener_bahce den puan tamamen hayal 2-3 tane yesek iyi yönetim istifa petkoviç istifa ahmet şahin kesinlikle oynamamalı ertuğrul bin kat daha iyi dominguezin yerine b.kocabey başlasın... zenke denenmeli

twitter

anlztrk

Ersun Yanal veya Tolunay Kafkas gelmeyecekse hocanın gitmesinin bir anlamı yok. Hoca yok piyasada, Yılmaz Vural veya Hikmet Karaman gibileri saymıyorum.

city ultras

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:REZIL OLDUK VALLAHI...........................

samsunluonur

hoca değiştikten sonra herşey daha iyi olacak petkoviç yapamıor olmucak böle istifa petkoviç istifa taraftara yazık 5 dkda 2 penaltı kaçırıon manisa maçında daha penaltı atamıoz normal gol mu atıcaz :( :( :(

kale5501

GurbetciFanatik

Hikmet Karaman
Ersun Yanal
Tolunay Kafkas

insallah samsuna dönüste bunlardan birisiyle anlasip dönerler , ama bizim aptal yönetimde nerde o kafa.

Ben Ademi,Dilaveri,Ersini,Murati bu takimda görmek istiyorum.

Sizinde yolunuz acik olsun : Sarp,Dominguez,Bahia,Bance

cembaba

Tolunay çok iyi bir tercih olabilir. Ama herşey yönetimden kaynaklanıyor bence. İkili ilişkiler 0. Taraftarla uğraşmayı bırakıp, birlik ve bütünlük ortamı acilen sağlanmalıdır.

kale5501

gidiyoruz olmaz böyle bişey ya adem pallazar2 gömlek orhan ergülden 2 gömlek  hakan bayraktara bu takımın tümünden 2 gömlek üstün degilse ben bişey bilmiyorum

samsunluonur

doğruya doğru ekigho ve lazar  iyi bence ahme de gitmeli kalecilik yapmıor adam akıllı :( :( :( :(