STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

city ultras

cembaba

binikalamadım

binikalamadım

ethm55

CurvaSs

defansa bak abi, nolur ya buraya biraz daha yazarsam küfür edecem.!!!  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: >:( >:( >:( >:( >:( >:(

samsunluonur

artık petkovicin gitme zamanı qeldi bence takımı batırmaya gelmiş bu adam kaç haftadır galibiyet yoq anlamadaığım neden bance yi neden oynatıyor bahia yıda hiç birşey yapmıyorlar gidişat çok kötü çoooooooooooook ahada 3 geldi

feveran

ahmet ne oldu sana sogudum futboldan fener macına bıletler iptal yönetm petkovc istifa

carvalho

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 October 2011, 15:51:10
ya arkadaş ne bekleniyor bu tatkımdan anlamıyorum.
transferin son günündfe şuan 11 de ki 7 topçuyu almış bir takımla 7. ayda transferi tamamlamış ve 5 yıllık oturmuş bir tatkım karşı karşıya..
tamam takımda bi nane yokda bu kadar tahammül eksikliği neden yaa..

ayrıca ben maçı oynaması gerektiği gibi oynaığını düşünüyorum takımın..
ekigo ve ufuk poisyonlarda bira becerikli olabilselerdi öne bile geçebilirdik..

haydi Samsunspor .. kap gel puanları................

Merhaba,

Foruma pek sık giremiyorum ama yureğimiz aynı renkler için çarpıyor.

Bence sorun sizin bahsettiğiniz son günde 7 topçu alınması olayı, plansızlık.

Rastgele transfer...

mimar55

Alıntı yapılan: CemBaba - 16 October 2011, 16:31:32
Ben Bank Asya'yı özledim...

böyle giderse bu takım bu özlemimizi giderecek
ahmete 2 gol için teşekkürler elinden kaçırdığı için hocaya tEŞŞEKkürler yerden oynatmadığı için 3 golde yerden oynadıkları için geldi...

samsunluonur

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
buyuk_sehir 3 0  samsunspor_x

berusa55

Ahmet sahin rica etsek bir topu tutar misin acaba bu macta?

CurvaSs

ertuğrul kaleye diye bağırıyor taraftarlarımız. e bi' yerde de haklılar. iki top ahmet'ten sekip gol oluyor.! murat yıldırım'ı da şimdi alıyor. rezalet vallahi rezalet.

dilatino

istanbulspor un oynadigi futbola bakin siir gibi ayaga paslar top hic kalkmiyor, oynayanmi güzel oynuyor yoksa oynamalarina izin veren bizmi kazmayiz. bu takima sahip cikilmasi lazim gecen seneki kadro oynasin ortalarda oluuruz bu neya lanet olsun