STSL 2011-2012/ 5.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Manisaspor

Başlatan AntZ, 25 September 2011, 20:49:03

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 03 October 2011, 09:20:25
Millet bir sezonda 2 penaltıyı göremezken biz tek maçta 2 penaltı atmaya nail olduk ama en az 1 tanesini atacaksın kardeşim, Bance de gözümden düşmeye başladı, bu kadar gol kaçmamalı, haftalar geçtikçe stres olmaya başlıyoruz, tribünlerimiz artık bomboş, pazar günü ikindi vakti tribünlerde 7-8 bin kişi varız yokuz, bize neler oluyor, gidişat kötü...

bu kadar seyirci bulduguna dua etsin bence maçtan çıkarken kaç kişi gördüm bidaha maça gelirsem diyen karabük maçında sadece kombineliler gelir maça

fındık

5 haftada neyin ne olduğunu göremeyiz tipik türk izleyicisi gibi hemen yorumculuğa soyunmayalım. Hoca türk oyuncuları tanımayabilir okey ama 5. haftada bu hocayla olmazda demememiz gerekiyor bence. Henüz kaybedilmiş birşey yok. Ligin durumu ortada zaten. Kızanlarada hak veriyorum ama sabretmeyi öğrenmeliyiz artık.

GençKozluklu

Mağlubiyet üzücü. Ancak 2 penaltı ve üzerine çok acemice pozisyonalrı kaçırırsan çok ta kaçınılmaz bir sonuc. BEn Salih gibi hocanın hatalarından ders çıkaraağına inanıyorum. Takıma ve hocaya güvenelim.

Dakika 25 Zenke Zenke sesleri çok yanlıştı. Sahada top oynayan herkesi demoralize eder. Zenke aşkınıda anlamıyorum. Bana göre yararlı ancak kesinlikle golcü değil. Bırakın hoca istediği gibi tasarrufta bulunsun. Belk ison bölüdme dinç bir Zenke ilerakibe press için zokacak. Sahad bance ve Ekigho da kötü değillerdi. Beşlki şanssızlardı.

Sakin izlemeliyiz diye düşünmekteyim. İBB yi yener yolumuza devam ederiz.

mehmet yılmaz

çok moralim bozuk
rüyamda bile sabaha kadar samsunsporu gördüm
hayata küstüm bir günde :(
çok etkilendim şu yenilgiden...

feveran

Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2011, 10:27:34
çok moralim bozuk
beni hiç sorma hocam walla bende gordum saat 4 de uyandım küstürdü takıma bu hoca hocayla olmaz yazıklar olsun çok şey bekliyordum bu sene bıde polıslerın hiç bir şey olmadan tc almaları deplesmanda bıle bu kadar rencide edici davranışalr gormuyoruz yazıklar olsun bu emnıyetede akşama kadar beklıyoruz bişey almıyoruz dıyolar onların acısını bizden cıkartıyolar allah bel... versın petkoviç

fındık

Bende Mehmet abi gibi oldum ne yalan söylim iş yerinde bile kendi kendime tavır almaya başladım :evet:

kuzey55

5 hafta 5 farklı 11 çıkarırsan senle olmayacak derim.dün ilk yarıda oynadığımız oyunun hiç bir izahı olamaz.akaki ağır,bahia ağır ve ikisi yanyana.ve hızlı kademe anlayışı olan nerdeyse tek stoperimiz sağ bek oynuyor.murat kenarda,diklaver kenarda,ufuk kenarda biz formsuz sarptan umut bekliyoruz.bu durumda sorumlu hocadır.

feveran

sabahdan beri dalga gecıyolar dalacam bırıne yazıklar olsun bu şehrin ekmeğini yiyipde bu takımı tutmayanlara

özkan

Uzun zamandır bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum..

kumköylü ahmet

3 Penaltida Yanlis bizim Yedigimiz Sari kartda Yanlis..
Hakem Maci katletti ilk penaltiyi vermesi macin gidisaatini degisdirdi.Bu penaltilar burda amotorde bile verilmiyor.
Samsunsporda iyi Olan bu macda Bulent ve ertugruldu
Mustafa sarp,fink,Dominuquez,Bance mac bitsede eve gitsek diye bakiyolardi yaziklar olsun

özkan

Valla biz haklıya hakkını teslim ettiğimizden bu haldeyiz,ama yinede haktan ayrılmamak gerekir bana göre penaltılarda sadece bizim ikinci penaltı hatalıydı.Ekigho bence penaltıdan ziyade hücum faul yaptı.Hakem maçın skorunun rahatlığından çekinmeden verdi penaltıyı.Hakemin hatırladığım tek büyük hatası ilkere sarı kart göstermemesiydi.

brigand

Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2011, 10:27:34
çok moralim bozuk

al bende de o kadar abi. dün verem oldum desem yeridir. herşey güzel başladı derken daha 1 ay dolmadan zehir oldu herşey. :(

masbene

manisanın 2. golünde alkış tutan rahatsızlar geldi şimdi aklıma daha da bunaldım

designer_55

Petkovic iyi bir hoca; yeni bir takimin boyle bir sonuc almasi da cok anormal degil;
gerekeni yapacaktir.
Seyircinin Zenke diye bagirmasi cok sacma ve hocaya haksizliktir. Zenkeyi oynatmamasi bence cok
dogaldir.
Yedekte bekliye isletme Hocalari samsunsporun basinda gormek istemiyoruz.