Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

alisan5516

saçma sapan muhabbet yapmayın bunla alakası yok o yazı yıllardır var.

KaBuS_55

Çiço Reis in köşe yazısı

Siz Bizi Aptal mı Sanıyorsunuz?

Öncelikle belirtmek isterim bu hafta maçta bagırmadık.Buna ragmen bize bagırmadıgımız için ceza yazarlar mı?Beklemiyor degilim yazarlar çünkü bu zihniyetin amacı çok farklı ilerleyen zamanlarda göreceksiniz.

Herkes aynı soruyu soruyor Tribünlere ne zaman döneceksiniz?Çok samimo söylüyorum bugün tribün anlamında Türkiye de zirvede olan Şirinler tribünü bazı şeyler düzelmeden Samsunspor a destek vermemiz söz konusu olamaz.

Bizi aptal sanıyorlar herhalde özelliklede Gençlik ve Spor bakanımız.İnönü stadyumunda tam karşısında 20 bin beşiktaşlının ettigi küfürleri bakan gözleri ve kulakları ile dinlerken twieeter hesabına "İnönü de atmosferde golde güzel"diye yazınca İsrail ile gergin ilişkiler daha gerilmesin anlamında bu küfürleri gözardı ettgini düşünmüştüm.

Ama fenerhabçe manisaspor maçında 40 bin bayan taraftarın ettigi küfürlerin ardından Sayın Bakanın "araya karışan bir kaç kendini bilmez erkek etmiştir"demesi adeta bizi aptal yerine koyması bizim ile dalga geçmesinden başka bir manası var mıdır?

Ve bütün Türkiye nin ibret ile izledigi bu örnekler karşında Kazım Yılmaz ve ekibinin sessiz kalmasının izah edilecek bir yanı?

Onlarda çok iyi biliyor Şirinler in Samsunspor a olan karşı sevgisini.Ne acılar,çileler,zulumler çekselerde yalnız bırakmayacaklarını.Ama yanılıyorlar bunları yazana kadar bende aynı düşünüyordum ama artık kesin olarak gerekli adımlar atılmadıkça YOKUZ.

Samsunspor için mücadele ediyoruz.Bu takıma her anlamda katkı saglıyoruz.Ama 10 seneden beri ölüsünde dirisinde,deplasmanında,idmanında omuz omuza mücadele verdigimiz renkdaşlarımızın ugradıgı haksızlık giderilmeden Samsunspora destek vermeyecegiz.

Bu kavganın tek sebebi bu şehiri yöneten Atanmış ve seçilmişlerin hemşericilik ruhu ile görevlerini yerine getirmesidir.Eger bu yanlıştan dönmekdikleri sürece kendi elleri ile yarattıkları bu sorun yıllarca BİTMEYECEKTİR.

Şirinler Tribünü 1986 yılında kuruldu.Tribünlerde 27.senesi.Bundan önce bir kere tribünlerden elimizi çektik.Bu haksızlık giderilmez ise Samsunsporun durumu ne olursa olsun yine bu tribünlerden elimizi çekeriz.

Bu böyle biline...

Ajan

Alıntı yapılan: alisan5516 - 26 September 2011, 05:06:03
saçma sapan muhabbet yapmayın bunla alakası yok o yazı yıllardır var.

O yazının orada yıllardır olduğunu biliyorum ondan yana sıkıntı yok sadece Burak abi'nin sevdiği bir söz üzerinden düşüncelerimi belirttim o kadar.Yanlış anlaşılma olmasın.

özkan

27 September 2011, 10:50:51 #258 Son düzenlenme: 27 September 2011, 12:33:49 özkan
                  Değerli Samsunspor Klübü Yönetim Kurulu'na

Samsunspor'umuz,yılların çınarı büyük aşkımız,tutkumuz 5 yıl aradan sonra yeniden ait olduğu yerde,Süper Lig'dedir.Geçen sene gerek iç gerek dış sahada desteğini bir an olsun eksiltmeyen bu taraftar süper lig coşkusuyla içindeki Samsunspor aşkına adeta aşk katmıştır.

Alınan oyuncular,yapılan transferler,kaliteli bir yabancı hoca,kazım yılmaz gibi ''Samsunspor'uın bundan sonra para sıkıntısı yoktur'' diyebilecek kadar zengin olduğunu gösteren bir başkanı bizleri büyük Samsunspor'luların adeta başını döndürmüş,sezona büyük umutlarla başlamamızı sağlamıştı..

Gel gelelim sezon başladı,güzel bir G.birliği galibiyeti ardından güzel oyunla hakem kurbanı olan takımımız gs mağlubiyeti olsa bile ezeli rakibimiz karşısında adeta kafa tutmuştur trabzona karşı.Maç değil sıkıntı,maçtan önceler gelişen vakalar.Trübünler.Güzel,Büyük Samsunpor türübünleri..Geçen sene o koreografileri yapan,bir çok maçta belkide galibiyete sebep olan o büyük Samsunspor taraftarı bu sene ''Ne olduysa'' bir itelenme,bir dışlanma teması içerisinde klüpte trübünlerden özelliklede bir çok takımın beceremediği o kale arkası-maraton birlikteliğinin en yüksek saflalarda sağlandığı bu günlerde uzaklaştırılıp soğutulmaya çalışılmaktadır.

Şirinler'miydi bu klübün kazancına el koyan,gelirini haczettiren,yahut 1 verdiği yerde 5 isteyen klüpten..Evet Şirinlerdi her maça iki eli kanda olsa gelen,90 dakika avazı çıkana kadar boğazı patlayana kadar 7'den 70'e bağıran,susmayan,stadı etkisi altına alan,rakibi korkutan,samsunu gerçek bir deplasmana çeviren..

Dediler ki;Samsun valisinin katkılarıyla başlayan şirinleri türübünden soğutma kampanyasına ''Samsunspor'un para sıkıntısı yoktur diyip,hefedimiz ilk 10'' diyen yönetimimizde kayıtsız kalmayarak destekçisi olmuş,Şirinler taraftar grubuna ait 80 kişiye men cezası verilmişti.Sebebide sporda şiddet yasası dahilinde stadlarda edilen küfürlere istinadendi..Şimdi;Beşiktaş istanbulda israil ekibiyle maç yapıyor,siyasi gerilimin tavan yaptığı o dönemlerde beşiktaş seyircisi maç boyunca küfür ediyor,ahlaksız tezahüratlarda bulunuyor,üstüne üstlük bunlar bir varsayım olarak değil,videolu sesli kayıtlarlada belgelendiriliyor fakat ceza yok sporda şiddet yasası askıya alınıyor olabilir di o zaman zarfı içerisinde.Hadi evet diyelim buna biz.Yer bu sefer istanbul şükrü saraçoğlu stadı,ilginç ama gerçek 41.000 bayan taraftar 61. dakikada i..e trabzon olamazsın şampiyon diye tezahürat ederken yine bu sahneler sesli video ile belgelendirilip arşivlenirken Spordan sorumlu devlet bakanımız Sayın Suat Kılıç;ben görmedim o sahneyi,mühtemelen 3 ( Üç) yahut 4 (Dört ) erkek taraftar tarafından yapılmış bir tezahürat olması gerek diyerek seviyeyi gözler önüne sermiştir.

Şirinlere yapılan bu haksızlık tüm Samsunspor trübünlerine yapılmış sayılır.Gördünüzmü trabzon maçındaki sessizliği.Düşünsenize trabzon maçında şirinlerinde bağırdığını..Tamam başardınız dostunuz trabzon maçında bizi susturdunuz,ama bunu büyük sevdamız,en büyük tutkumuz Samsunspor'umuza yapmayın..Bizi ezmeyin..

Şirinlersiz bir Samsunspor,çiğ yemek,pişmemiş aş gibidir.Mide bulandırır.

davidsavage

27 September 2011, 13:27:35 #259 Son düzenlenme: 27 September 2011, 13:38:35 davidsavage
facebook Samsunspor sayfasında kampanya başlatılmış,herkesin destek olması lazım.

Ben mail attım kulubümüze

AlıntıSayın Samsunspor yönetimi,Şirinlersiz Samsunspor taraftarının bi yanı eksik kalmaktadır,lütfen bu eksikliği gideriniz. Taraftardan sorumlu yöneticimiz sayın Aykut Çepniyi göreve çağırıyoruz Samsunspor taraftarı olarak.

info@samsunspor.org.tr

fındık

Bende gönderdim inşallah okurlar ve dikkate alırlar. :rulet:

HoliganSamSunLu

bu yönertim trübün namına hiç bir uyarıyı mesajı dikkate almaz alacak adam bunları yapmaz ve yapılanlara sessiz kalmaz zaten.

samsunum

dün aks tv de spor 55 programında da şirinler konuşuldu baya hatta programa taraftardan sorumlu yöneticide katılmıştı 80 kişi değil  22 kişi bunlar .sadece şirinler den değil dedi

SAMSUNLU ORUMA 55

27 September 2011, 15:33:05 #263 Son düzenlenme: 27 September 2011, 16:02:47 SAMSUNLU ORUMA 55
Son Dönemde Olan Olaylarla İlgili Yazımı Bu Sayfada Yazdım.. http://www.facebook.com/KayseridekiSamsunsporlular    
İşte Yazım;

Son Dönemde Samsunspor Taraftarlarının Üzerine Oynanan Oyunları Bilmeyen Kimse Yoktur.. Peki 80 Kardeşimizin Günahı Samsunsporlu Olmak mıdır?? Evet.. Neden mi ?? 19 Mayıs Tribünlerinde Söylenen O Sözü, Fener Maçında Bayan Taraftarlar da Söyledi, Neden Ceza Verilmedi.. Peki Beşiktaşın Avrupa Ligi Maçında Bütün Stad Aziz Yıldırıma, Ankaragücüne, ve Bursaspor'a Dümdüz Gitti.. Peki Neden Herhangi Bir Ceza Verilmedi.. Cevap:Çifte Standart !! Bu Olaylar Karşısında Yönetim Hiçbir Şey Yapmıyor, Trabzon Uşağu Olmaya Devam Ediyor.. Pardon Özür Dilerim Unuttuğum Birşey Var.. Bu Yönetimin Yaptığı Tek Şey; Samsunda Trabzon ve Ordu Başkanlarıyla Yemek Yemesidir.. Evet Siz Yemeği Yediğiniz Çayınızı Kahvenizi İçtiğiniz Beyler.. Peki Bu Yemekte Olması Gereken Kişiler Var.. Kimler Mi ?? Muhattap Alınmayan Kişiler; Bu Üç Takımın Taraftar Grubu Liderleridir.. Bu Yemek Başkanların Keyif Çattığı Bir Yemek Oldu.. Yani Anlayacağınız Bu Yemekte Fiyasko Çıktı.. Peki Büyük Samsunspor Taraftarları Deplasmana Gittiğinde O Şehrin Emniyeti Tarafından Nasıl Mı Karşılanıyor ?? Cevap mı Çok İyi Karşılanıyor.. Samsunda Çektiğimiz Eziyeti Çekmiyoruz, Adeta Terörist Yerine Konulduğumuz Şehrimizin Emniyetinden Çok Farklı Bir Emniyet Görüyoruz Biz Deplasmanda.. Ve Sonuçta Hep Kötü Çocuklar Biz Oluyoruz.. Bu Kötü Çocuklardan Bir Mesaj Gidiyor Kişi veya Kişilere; BEYLER SİZ YOKKEN BİZ VARDIK !! Suçlu Biziz Çünkü; Biz Samsunsporluyuz..

...Saygılarımla İsa Karacabay...

55cem55

sayı 80 değil arkadaşlar 21 kişi..80 kişinin ismi varmış listede ama sadece 21'i ceza almış hepsi şirinlerden mi onu da bilmiyorum..sanırsam tepkilerden dolayı geri kalan kişilere ceza verilmeyecekmiş ama 21 kişinin sonu ne olur muamma..

mimar55

"Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın
Biri seni bulacak...
Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan
Biraz ürkeceksin!
Ne kadar dirensen de nafile...
İnsansın sonuçta, seveceksin..
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara...
Gâvura kızıp da oruç bozulmaz!
Sök at kafandan acaba'ları.!
Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..."

Nuri Asan

konuşulacak o kadar çok şey varki miğdem bulanıyor artık,nerden başlayacağımı bilemeiyorum. Yazıyorum siliyorum en iyisi hep susmak.

Bakan sen bizi en iyisi dostunuz israili korumak için füze kalkanı olarak kullan burası pilot taraftar bölge olsun

fındık

Aksoy, maçları renklendirmek istiyoruz
29 Eylül 2011 / 11:32

Maçlarda küfürü ortadan kaldırmak için gerekli tüm adımları attıklarını söyleyen Vali Aksoy, kadın ve çocukları da getirerek maçlara renk katmak istediklerini söyledi.

Konuyla ilgi açıklamalarda bulunan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, bu konuda Samsunspor taraftarına olan güveninin tam olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz hafta Samsun'da oynanan ve Karadeniz derbisi olarak nitelendirilen Samsunspor- Trabzospor maçının tarihinin en rahat ve olaysız maçı olduğunu kaydeden Vali Aksoy konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizim maçlarda üzerinde durduğumuz konu küfürleşme ve kavgaların olmaması. Özellikle Trabzonspor maçı gibi seyircisi oldukça fazla olan bu tür maçlar çok önemli. Çünkü burada başlayacak bir kıvılcım iki takım arasında oynanacak diğer maçlarda da artarak devam eder. Bu sebeple emniyet güçlerimize her türlü tedbirin alınması için talimat vermiştik. Süper ligde bulunan Karadeniz takımlarının arasında herhangi bir husumet bulunmuyor. Ancak Trabzonspor taraftarı ile Samsunspor tarafı arasında gerginlik varmış gibi bir konu işleniyor. Bu tür karşılıklı atışmaların tamamen ortadan kaldırılması için Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın çağrısı üzerine Trabzon ve Orduspor kulüplerinin başkanları Samsunspor'un ev sahipliğinde burada bir dostluk mesajlarının verildiği toplantı gerçekleştirildi. Burada verilen dostluk mesajlarını artarak devam etmesi lazım. Şu da bir gerçek ki, geçtiğimiz hafta oynanan Samsunspor, Trabzonspor maçı tarihinin en rahat ve olaysız maçı oldu diyebilirim. Samsunspor taraftarına bu özverisinden dolayı teşekkür ediyorum."

Sporda şiddetin önlemesine yönelik kanunda kötü tezahürat ve küfür ile ilgili çok ağır yaptırımların söz konusu olduğunu anımsatan Aksoy, "Maçlarda yaşanan kötü tezahürat ve küfür olayları önceden İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından haklarında işlem yapılıp cezalandırılıyordu. Yeni yasa ile bunlar artık adli bir suç haline getirildi ve cumhuriyet savcısının tasarrufuna verildi. Nasıl ki, bir vatandaş suç işlediğinde hakkında nasıl işlem yapılıyorsa bu gibi durumlarda bu kapsama girdi. Bu tür olaylar olduğunda cumhuriyet savcılarımız yargının bakacağı çerçevede bunlara bakacak. Burada amaç hangi kulüp ya da stadyum olursa olsun küfrü ve kötü tezahüratı ortadan kaldırarak müsabakaları kadınların, çocukların da gidebileceği renkli bir hale getirmek. Tabi ki takımlar bir birlerinin rakipleridir ve gerektiğinde karşılıklı aleyhte tezahüratlar yapılacaktır. Ancak bu tezahüratlara küfür eklenince bu artık kanunlarımızca şu anda suç haline getirildi. İşin bu boyutunda herkesin duyarlı ve küfre karşı olması gerekir." diye konuştu. (CİHAN

feveran

Benim için şirinlersiz samsunspor olamaz....

fındık

Alıntı yapılan: feveran - 29 September 2011, 13:17:28
Benim için şirinlersiz samsunspor olamaz....

1-2 maç daha herkesin desteğini alırlar sonra samsunspor seyircisi arkasında durmaz sessiz bi şekilde  böyle devam ederlerse tabi çünkü takıma destek lazım ts maçınnda gördük bunu