Yönetim-Galip Öztürk-Kongre Kararı Alındı

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 09 May 2011, 17:12:48

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Umarım Sezgin Gümüş olayı gibi olmaz...

sadece55

Bu adamın maddiyatı ve gücü sezgin gümüşün kat ve kat üstünde o açıdan problem olmaz ama inşallah iyi bir yöneticidir..

samet haci

kazım yılmazın kendsı has ve has çarşambalıdır çarşambasporada zamanında cok destek cıkmısdır maddi durumuda oldukca ıyıdır fındık fabrıkaları fılen var galıp ozturkunde yakınıdır

Ajan

Her ne kadar maddi durumu iyi olursa olsun,Galip Öztürk ne kadar desteklerse desteklesin benim içime sinmedi Kazım Yılmaz ismi nedenine gelince takım kötüye giderken ismini duymadığımız,göz önünde bir yardımını duymadığımız,Samsunspor ile ismini bu kongre süreci hariç geçmeyen birinin gelip sırf Galip Öztürk destekliyor maddi durumu iyi diye başkan olmasını içime sindiremem açıkcası

Burak

sadece para kriter olmamalı elbette en önemli unsurların başında geliyor tabii ki ama içime sinmiyor yine de .

Gökberk55

adamları böyle apar topar göndermek hiç hoş olmadı inş eski yönetimin ahı tutmaz,neticede adamlar zor günlerde büyük mücadele verdiler

berusa55

Süper Lig'e çıkmışız ama şu yaşanan gerginliklere, gelişmelere bakın. Adam gibi sevinemedik, hiçbir şey anlamadık vallahi. Rize maçında şu durumda bir puan alalım başka şey istemem. Tek teselli ve moral ligi lider bitirmek olur sanırım. :(

AlıntıYönetimin ağzını bıçak açmıyor
11 Mayıs 2011 / 17:12

Bank Asya 1. Ligi'ne Çaykur Rizespor maçı ile veda edecek olan Samsunspor'da yönetimin ağzını bıçak açmıyor.
Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını izlemeye gelen Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ile yönetim kurulu üyeleri, spor muhabirlerinin röportaj taleplerini idman sonrasında basın toplantısı düzenleyeceklerini belirterek geri çevirdi. Genel kurul kararı alan Başkan Tutu ile yöneticiler, idman sonrasında açıklama yapmadan kulüpten ayrıldı.

5 sezon sonra Süper Toto Süper Lig'e çıkan Samsunspor, 3-1'lik Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından son haftada kendi evinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Spor Tesisleri'nde yapılan idmanda futbolcuları izlemeye gelen Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ile yönetim kurulu üyelerinin, sessiz ve gergin oldukları gözlendi. Benzer gerginliğin teknik direktör Hüseyin Kalpar'da da görülmesi dikkat çekti.

Neşeli geçen idmanda gazeteciler, kulüp başkanı Genel Kurul Kararı alan Erkut Tutu ile kongrede aday olup olmayacağı konusunda röportaj yapmak istedi. Ancak Başkan Tutu, idman sonrasında basın toplantısı düzenleyeceğini belirterek talebi geri çevirdi. Kırmızı-Beyazlı ekibin idmanının bitimini bekleyen gazeteciler, basın toplantısını beklerken başkan ve yöneticilerin kulüpten ayrıldığı ve yazılı açıklama yapılacağı öğrenildi. Yapılacak genel kurulda da şirketleşmeye giden Samsunspor Başkanlığı'na iktisatçı Kazım Yılmaz'ın getirilmesi bekleniyor.

İdman sonrasında talipsiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirip Çaykur Rizespor maçına ilişkin açıklama yapan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, mağlubiyetin normal olduğunu söyledi. Kalpar, "Geçen hafta mağlup olduk. Herşey doğal, normal. Çünkü süperliğe çıkmayı garantileyen bir takımı motive etmek çok kolay olmuyor. Bu mağlubiyetin sebebi de konsantre eksikliğiydi. Bu tür mağlubiyetler de bizim için artık çok önemli değil. Hedefimiz şampiyon olmaktı. Bunu yakalamış durumdayız. Bu hedefin dışındaki başka şeyler bizi hiç ilgilendirmiyor." dedi.
Ligin ikinci yarı başlangıcında ortaya koyduğu hedeflerini gerçekleştirdiklerini dile getiren teknik direktör Hüseyin Kalpar, ligi şampiyon olarak kapatmak için Çaykur Rizespor maçınını kazanmayı veya en azından 1 puan almak istediklerini kaydetti.

Kalpar, şöyle konuştu: "Ben hedefi şöyle koymuştum. 11 maç üzerinden değerlendirmiştim. 10-11 maç kazanırsak süperliğe çıkarız demiştim. Bu da 58-60-61 arasındaki puanlara denk geliyordu. Hedefimizi de tutturmuş durumdayız. İkili averajda Mersin'e karşı iyi değiliz. Şampiyon olmak gerekiyorsa Çaykur Rizespor maçından puan almamız, galip gelmemiz lazım. Bu da son maçımız. İnşallah bunu lehimize çeviririz." (CİHAN)

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=30569

cembaba

Artık açıklasınlar ne yapmak istediklerini de gerilmesek. Adam gibi bir basın açıklaması yapsalar...

twitter

bizim kadar samsunsporlu bir başkanımız olur umarım

**KaR6**

futboldan anlayan bir tane isim var mı piyasada? hiç o yönden bakmıyor kimse.. futbol kulubu yönetmek şirket yönetmeye benzemez.. hiç değilse süleyman hurma'yı getirsinler geri..

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: twitter - 05 May 2011, 20:23:39
takımı toshack çalıştırmak istiyormuş(muş)

Bu isim duyummu? yoksa makaramı? Az önce bana bu yönde bir haber geldi. :o

çamot_55

bu bilgi kesin samsunsporun yeni yönetimi john benjamin toschack la anlaşmış durumda.istediği yabancı oyuncuların alınması şartıyla hedefin ilk sezon ilk 5 olacağını ertesiki yıl ise zirve...

twitter

hee mitim benn  8)

sitenin anasayfada okumuştum ya  :D

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: çamot_55 - 11 May 2011, 18:19:19
bu bilgi kesin samsunsporun yeni yönetimi john benjamin toschack la anlaşmış durumda.istediği yabancı oyuncuların alınması şartıyla hedefin ilk sezon ilk 5 olacağını ertesiki yıl ise zirve...

İyide abi yönetim felan yokki ortada... İlginç bir durum. :-\

kuzey55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 11 May 2011, 18:21:59
İyide abi yönetim felan yokki ortada... İlginç bir durum. :-\

demek ki bilmediğimiz çok şey var.aslında birçok şey belli.biz fransız kaldık ufak tefek yemlerle avunuyoruz :)