Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

bu hafta hiç ceza almamışız :) nerde nasıl davranacağımızı biliyoruz...

twitter

takımı toshack çalıştırmak istiyormuş(muş)

Ollivanders

Alıntı yapılan: twitter - 05 May 2011, 20:23:39

Bu nerden çıktı yahu :D

Shane_Falco

Alıntı yapılan: twitter - 05 May 2011, 20:23:39

Kalpar ile devam ederler.Bu haberler daha çok çıkar ama değişen bir şey olmaz.Başkan istikrardan yana takımda bu tür değişimler olacağını sanmıyorum ;)

berusa55

Cnn Türk'te Braga - Benfica UEFA yarı final rövanş maçı var. İlk maçı Benfica 2-1 kazanmıştı.

Burak

oha az önce farkettim Yarı Finalde 3 Portekizli var yuh  :-X :-X   Bu sefer de finalde Portekiz El Clasicosu izleyeceğiz anlaşılan

LisandroLopez

Porto bunların ikisinden de iyi.Ama 2.yarısı müthiş olur bu maçın.

kumköylü ahmet

trt Haberde golleri izliyorum suanda mersinin macina bakinca arkadas dersinki sanki sene 1975  ;D  formalarindanmidir kendilerindenmidir bilemiyorum ama bunlar hic bir zaman superligi hak etmiyolar

Stoper

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 05 May 2011, 23:42:22
trt Haberde golleri izliyorum suanda mersinin macina bakinca arkadas dersinki sanki sene 1975  ;D  formalarindanmidir kendilerindenmidir bilemiyorum ama bunlar hic bir zaman superligi hak etmiyolar

Mersin gibi bir şehirin , ışıklandırması olmayan,c sınıfı bir stadyumu var. Taraftarları bilmem kaç derece sıcakta maç izliyor . Kafes gibi stadyumlarını doldurup,kral biziz,en iyi tribün biziz  gibi laflara sahip ulema taraftar toplulukları oldugu için bende istemiyorum .  Fakat tarihi bir fırsat ellerine geçti. Hafta sonunu merakla bekliyorum.

isyan

Kücücük Braga takimi Uefa finaline yükseldi  :-X Adamlara helal olsun vAllah

kumköylü ahmet

trt 3 ve trt6 bizim maclari verecekmis trt 1 mersinimi vercek ozman ?

berusa55

06 May 2011, 00:14:11 #17786 Son düzenlenme: 06 May 2011, 00:17:12 berusa55
TRT1'de Mersin - Bolu maçı var. Ben hala TRT 3'ün bizim maçı nasıl vereceğini anlamış değilim çünkü hafta sonu Pazar günü formula 1 Türkiye Grand Prix'i var. Bugünki Haber Gazetesi'ne göre maçımız TRT6 ve TRT TÜRK'te. TRTnin yayın akışında da TRT3'te maçımız değil Formula 1 yayını var.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=77320

kumköylü ahmet

facebook sayfasinda Okumusdum Trt3`ü trtnin akis programinda gercekdende yok bilemiyorum

kuzeycity

iddaada mersine "mersine oynamalısın" tarzı kışkırtacak bi oran vermişler, patlatırlar bu maçı söyleyim ;D sürpriz çıkar

davidsavage

Arkadaşlar şimdi ben burda bi link paylassam siyasete mi girer ki? Bahcelinin bi mitingindeki sözleri remix yapmışlar epey güldüm de kararsız kaldım . cikolatalar,bisküvitler diyo  :D