Yönetim-Galip Öztürk-Kongre Kararı Alındı

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 09 May 2011, 17:12:48

« önceki - sonraki »

twitter

samet aybaba gibi kaşarlar geleceğine kalpar kalsın

Shane_Falco

Samet Aybaba ile sadece görüşsün o beraber çay içsinler gezsinler dolaşsınlar.Samet'i ne Samsun'a getirsin nede Samsunspor'un başına ;)

Ahmeti

Ne işimiz var bizim cinconlu Tanju'yla tesislerin bile kapısından içeri sokulmaması lazım

Mademki hedef yüksek Tanju'yla , Samet Aybaba ile olacak işler değil bunlar.

mehmet yılmaz

samet aybaba denen komisyoncu, satışçı, mendebur herifin isimin geçmesi bile ayıptır.
o geleceğine kalpar 100 kere devam etmeli..

Jnr.Serkan

Tanju çolak gelcekse İzleme komitesine alınabilir en fazla.İdari bir görev kesinlikle verilmemeli.Samet Aybaba'nın ismi geçmesi bile ürkütücü...Hüseyin Kalparla devam etmeliyiz.Yoksa Buca gibi oluruz

oguz_5528

ahmetsefa55

tanju bu klüpten içeri adım atamaz atmamalıdır.tanjuyu isteyen zihniyetler de kusura bakmasınlar ama benım gozumde degerlerı yoktur.hiçbirşey bilmiyorlarsa büyüklerine sorup öğrensinler tanjunun Samsunspor'umuzu nasıl satıp gs ye kaçtığını. >:(

maviay55

AlıntıGALİP ÖZTÜRK'ÜN ADAYI
Samsunspor'da Olağanüstü Genel Kurul'da İşadamı Kazım Yılmaz aday olacak. Galip Öztürk'ün desteklediği Yılmaz, yeni yönetimle ilgili çalışmalara başladı

ÖZTÜRK-TUTU GÖRÜŞTÜ
Kırmızı-Beyazlılarda 4 Haziran günü gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul'da Başkanlığa Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı işadamı Kazım Yılmaz'ın aday olacağı öğrenildi. Dün Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, İstanbul'a giderek Metro Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede Tutu Öztürk'e kulübün durumu hakkında bilgiler verdi.

TUTU YOKUM DEDİ
Öztürk, Başkan Erkut Tutu'ya Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa devam etmesi konusunda teklifte bulundu. Ancak Tutu, bunu kabul etmeyerek,"Çok yoruldum. Çok sıkıntılar çektim. Ben kesinlikle olmam. Zaten yönetim olarak yeni oluşacak yönetimde bulunmama kararı aldık. Ancak, biz yine de Samsunsporluyuz. Küsme gibi bir lüksümüz olmaz, olamaz da. Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda elimizden gelen her yardımı yaparız" dediği öğrenildi.

KAZIM YILMAZ'A TEKLİF
İşadamı Galip Öztürk, daha sonra Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı işadamı Kazım Yılmaz'la konuştu ve başkanlık konusunu iletti. Galip Öztürk'ün, Kazım Yılmaz'a, maddi manevi her türlü arkandayım. Yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara başla dediği, Yılmaz'ın da bunu kabul ettiği öğrenildi. Bu arada, Erkut Tutu, kulübün mali durumunu bir rapor haline getirerek Galip Öztürk'e götüreceği de gelen haberler arasında.

halk

berusa55

11 May 2011, 15:08:22 #128 Son düzenlenme: 11 May 2011, 17:22:12 berusa55
İstanbul'da tarihi toplantı
11 Mayıs 2011 / 14:12

Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, dün İstanbul'da Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve AK Parti Samsun Milletvekili Erkut Tutu ile bir araya geldi. Kulübün şirketleşme konusunu masaya yatıran Öztürk ve Tutu'nun görüşmesi yaklaşık 2,5 saat sürdü. Şirketleşme konusunun hızlı bir şekilde tamamlanması noktasında ekibine talimat veren Öztürk, Samsunspor'u Süper Lig'de zirveye oynatacaklarını söyledi.

BAŞKAN KAZIM YILMAZ

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongrede başkan adayı olarak işadamı Kazım Yılmaz'ı işaret etti. Öztürk, yeni sezonda zirveye oynayan güçlü bir takım
oluşturacağınında müjdesini verdi

ÖZTÜRK'TEN TAM DESTEK
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'nun İstanbul'da gerçekleştirdiği tarihi toplantıda sürpriz kararlar alındı. Yaklaşık 2,5 saat süren toplantı sonunda Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, kulübün şirketleşmesi konusunda hızlı adımlar atılacağını ve bu işin en kısa sürede sonlandırılacağını ifade etti.

FATİH ÖZTÜRK'TE KATILDI
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, başkanı olarakta işadamı Kazım Yılmaz'ı işaret etti. Metro destekli olarak oluşturulacak yeni yönetim kurulu, 4 Haziran'dan itibaren çalışmalarına resmi olarak başlayacak. Şimdi tüm gözler Kazım Yılmaz başkanlığında oluşturulacak yeni yönetim kurulunda. Öztürk, Samsunspor Başkanı Tutu'ya bugüne kadar ki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Özgür KALANBAK

www.dengegazetesi.com.tr

s_uzunkaya

ben bulutlar üzerindeyim siz samet diyonuz, rıza diyonuz  :)...tocshak ı tartışalım biz, sizce tocshak hedeflerimize ulaşmamız noktasında bize yeterli olurmu?

GökhanÇağlar

Kazım Yılmaz a sevindim,Erkut Tutu'dan daha iyi bir başkan olacağı kesin ama galatasaray yalakası tanjuyla ne işimiz olur bizim..uzak dursun yeter..

GökhanÇağlar

tam adı Kazım Gürol Yılmaz..Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı..
Ekonomik durumu iyi bir kaç tane fındık fabrikası var bildiğim,arkasında da Galip Öztürk var tabii..

Recep

Hoca olarak Abdullah Avcı çok iş yapar ama bu zamana kadar hiç taraftar baskısı yemedi
bizim taraftarın yaptığı baskı rahatsız edebilir yoksa iyi hoca

34 SS 1965

recep abıye katılıyorum o bos trıbunler de hocalık yaptı bızım trıbunlerde kolay kolay ıs yapacagını samıyorum kaldırmaz bızım tepkılerımızı

jean

ersun yanal hoca tanjuda menajer kesin ilk 4 te oluruz bence hemen gaza gelmek istemiyorum galip ozturk zirveye oynicaz diyor aday gosteriyor arkasinda ben varim diyor sezgin gumustete oyle olddu sonrasi fos cikti umarim uzulmeyiz samet aybaba olmaz o gelecegine huseyin kalpar kalsin