Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

jean

Gazete fatih tekke yaziyor tamda aklimdan geciyordu ins dogru cikar

isyan

edmontdante

Bu takımın tamamı gönderilmeli bence.Kemal  kalsa olur..Ahmet Şahin bana kalırsa Süper Ligi pek düşünmüyor.
Turgay-Adem-Orhan-Agbetu-Abdulaziz-Ersin  (Yabancı kontenjanı daha iyi olmalı) zaten süper ligde yetersiz kalır.
Hakan -Kenan yaşlı
Ufuk'u tekme manyağı yaparlar
Murat-Zenke yedek olur.
Koçaslan-Musa-Billy şut

Ne kaldı.Hiç bir şey.Toplama takımla da başarı gelmez.Aynen düşeriz.
O zaman yapılması gereken fizik gücüne dayalı oyun düşüncesi olan bu topçulara bir şeyler verebilecek bir hoca.Mesela orhan'ın kademe ve yerleşim hatalarını ortadan kaldırabilecek örneğin.
Yerli-yabancı 5-6 iyi isim.Ama önce kesinlikle hoca.Şimdi diyecekler ki yine Kalpar'a salladın.Ama alakası yok.Mevcut isimlere  Kalpar süper ligde bir şey katamaz bu ortada.E toplama takım da zaten düşer.

LisandroLopez

Dediklerine katılaraktan, bu dediğin hocanın Ersun Yanal olabileceğini düşünüyorum abi, ilaç olur.

bgra

çok rahat 6 tane transfere ihtiyacımız var defansa 2 tane orta sahaya 2 tane bir forvet bir açık mükemmel olur bgn de gördüğümüz gibi turgay orhan kenan seneye iş yapacak adamlar değil

AntZ

Alıntı yapılan: bgra - 16 May 2011, 01:16:04
çok rahat 6 tane transfere ihtiyacımız var defansa 2 tane orta sahaya 2 tane bir forvet bir açık mükemmel olur bgn de gördüğümüz gibi turgay orhan kenan seneye iş yapacak adamlar değil

O 6 transferle aynı takım seneye bank asya da oynasa ilk 6 ya giremez...

Lige çıktık konuşmayayım diyorum ama olmuyor...

Bu sene düşenler geçen senekiler gibi olmaz, Ankaraspor kafadan gitti, Diyarbakır ve Denizli kendi kendini yok etti, her sene en kötü play off oynayan Adana, Altay ve Karşıyaka bu sene son yılların en kötü sezonlarını geçirdi... Tek devrelik takım Mersin ligi 1. bitirdi, herşeyiyle son yıllarda hiç olmadığı kadar kenetlenip destek olunan Samsunspor'u Kalpar bu şartlarda lige çıkardı ve kendini Morinho ilan etti, kalan 2 maçını bırakmış, şampiyonluk derdi yok, hala sağa sola laf yetiştirme derdinde...

Seneye Bank Asya da olsaydık bile Kalpar'ın kalmasını istemezdim, yeni yönetimde böyle küçük kafaları tutmaz zaten.

Tufan

belki kale hariç her bölgeye transfer şart. önce haziran ortasına kadar yeni hoca belirlenmeli iç transferde hemen hemen hemfikiriz yapılacak transferlerde de takım oyunu oynayabilecek kaliteli topçular alınmalı hepimiz biliyoruz ilk sene çok önemli kazasız belasız ilk seneyi atlatırsak hem lig gelirleriyle hemde oluşacak havayla güçlü bir takım kurabiliriz. ilk seneden yukarılara oynayacak bir takım beklemek bence hayal olur.

SametYılmaz55

transferlerin bir an önce bitmesi ayrıca adam gibi bir kamp dönemi geçirmemiz şart.takımın oturması için birbirine alışması için ligin ilk haftalarının geçmesini beklersek çok üzülürüz.tabi öncelikle şu yönetim olayının bir an önce çözüme kavuşması gerekir.ama inşallah denildiği gibi fatih tekke falan gelmez.bu saatten sonra kaşar topçulardan takıma bir fayda gelmez.paramızı yer giderler olan gene bize olur

maviay55

Alıntı yapılan: jean - 16 May 2011, 00:52:38
Gazete fatih tekke yaziyor tamda aklimdan geciyordu ins dogru cikar

AlıntıFatih Tekke Samsunspor'da

Samsunspor'da yeni bir oluşum içerisine giren Galip Öztürk'ün, Musa Aydın'dan sonra yıldız futbolcu Fatih Tekke ile de el sıkıştığı öğrenildi

Samsunspor için Spor Toto Süper Lig'de büyük projeleri olan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, yıldız futbolcularla da anlaşmalarını sürdürüyor. Samsunspor'da uzun yıllar forma giyen Musa Aydın ile anlaşan Öztürk'ün son bombası ise Fatih Tekke oldu. Yıldız futbolcuyla İstanbul'da bir araya gelen Galip Öztürk, Tekke ile her konuda anlaştı. Fatih Tekke'nin kongreden sonra yeni yönetim ile bir araya gelip imzayı atacağı ifade edildi.

arena gazetesi

yoo yoo aman diyim düşünmesi bile vahim  :o >:(

Musti

Alıntı yapılan: Musti - 27 April 2011, 14:44:48
Şu anki kadro 27-28 kişi. Oynayanlardan kimsenin gitmesine gerek yok bence. Mustafa Gürel, Hakan Koçarslan, Can Özgür, Alpaslan Kartal, Burak Elitok, Oğuz Üstünel, İzzet Akgül... gibi hem müzmin sakatlıklar yüzünden oynamayan hem de genç ve süper lig kalitesinde olmayan oyuncularla yollar ayrılsa veya kiralık gönderilse zaten 7-8 kişilik yer açılmış oluyor.

Bunların yerine ihtiyaç olan yerlere kaliteli isimler alınırsa kafi bana göre. Bunların haricinde mevcut oynayan oyuncuların gitmesinden yana değilim.

Tufan

beyler bahsettiğimiz adam Fatih Tekke ne işi var Samsun'la Samsunspor'la ne faydası olmuş bu sene Bjk'ye Ankaragücü'ne!
madem böyle çöp adamlara para vericez o zamana benimde ütopik bir fikrim var bugün tarih 16 mayıs lig ağustos ortasında başlıyor tam 3 ay var hemen özel bir hoca ile sokarsın Kralı idmana bir miktar nakit + maç başı anlaşma imzalarsın ne var daha 35 yaşında Fatih Tekke'den daha faydalı olacağından şüphem yok

berusa55

Dünkü maçtan sonra bir kez daha net gördüm ki bizim süper lig için kemik kadromuz falan yokmuş; alayının değişmesi lazım!

deli 55

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 May 2011, 12:03:58
Dünkü maçtan sonra bir kez daha net gördüm ki bizim süper lig için kemik kadromuz falan yokmuş; alayının değişmesi lazım!

veis

fatih tekkeyi dün fenerbahçe maçında gördük.kıçını kaldıramayacak kadar bitmiş.birde fener maçında trabzon için oynayacakdı.yani en iyi ve hırslı haliyle oynadı ama tam bir bomba.umarım alınmaz aksi durumda hem bitik hemde papaz bir oyuncumuz olucak.

Ollivanders

Kim giderse gitsin umrumda degil bu saatten sonra. Ama öncelikli olarak H.KALPAR gitsin.