Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

ngonge

Multezcu modelini denemek lazım, Kalpar'ın yerine gelebilecek 1-2 tane iyi yerli t.direktör var ama onların da gelmeyeceği şu aşamada aşikar. Yurtdışından kendi yabancılarını getirecek gelecek vadeden biri gelmeli bence.

Lusage

Ahmet Şahin, Kemal Tokak, Ufuk Bayraktar, Dilaver Güçlü ve Murat Yıldırım tabi 2 sezon önceki Murat olacaksa eğer.

samsunspor.co.nr

İyi akşamlar,

Lig tv'de biraz önce sansal büyüka, Serdar adali'ya Kemal'i sordu. Serdar adali da doğruladı.
Transferi bir kaç haftaya kalmaz biter herhalde.
Defansın göbeği boşaldı.

Herseyden önemli 2 iyi stoper ve kulubeye de sırıtmayacak bir stoper.
Ne Kenan ne Ersin fayda sağlamaz süper lig'de..

Hayırlısı.

alperen_55

Hiç kimse vazgeçilemez olmamalı iyi paraya satılacak sa satılsın.kemal de olsa. yeter ki para yı doğru kullanalım.G.antepsporun isimsiz kahramanlarla neler yaptığını gördük.

AntZ

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 16 May 2011, 22:40:35
İyi akşamlar,

Lig tv'de biraz önce sansal büyüka, Serdar adali'ya Kemal'i sordu. Serdar adali da doğruladı.
Transferi bir kaç haftaya kalmaz biter herhalde.
Defansın göbeği boşaldı.

-BURSASPORLU İBRAHİM VE SAMSUNSPORLU KEMAL-

"Bursasporlu İbrahim için istediğimiz de devam ediyor.. İhtiyacımız olan yerlere bakıyoruz açıkçası. Samsunspor'un stoperi Kemal da listemizde, doğrudur. İyi bir scout ekibimiz var. Sezon başında eksiklerimiz de çok belliydi. İlla eksikler şu denmesine gerek yok. Biz de görüyoruz.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110516/transferin_1_numarali_isminden_bombalar_.html

Ortada anlaşma olduğuna dair birşey söylememiş...

deli 55

bende dinledim.anlaşma fln demedi zaten.sadece ilgileniyoruz dedi.

lucarelli

Ersan, Egemen ve Kemal'in üçünü de alacaklarını sanmıyorum. Bu üçlüden Beşiktaşa gitme ihtimali en zayıf olan Kemal'dir. Sivok'u da tutacaklarmış takımda. İbrahim Toroman da var. Muhtemelen Ersan'ın bonservisini düşürmek için Kemal'i kullanıyorlar.

samsunspor.co.nr

Doğrudur,anlaşma oldu vs. demedi.

Sadece doğruladı.Benim de yazdıgım buydu zaten.

Transferin bir kaç haftaya biteceği benim düşüncem,cümlenin sonuna da bu yüzden herhalde yazdım ;)

Fakat Kemal Gitmeden defansın göbeğini hızlı boşaltmışım biraz,o konuda katılıyorum sizlere ;)

Selamlar.

Tanju Con

2 tane iskandiv stoper defans oyuncu alinmali hem ucuz hem disiplinli...olmadi serie b den defans alalim 4 defans.

samsunluhakan

getirsinler 10 milyon euroyu alsınlar kemalı samsunspor bi kemale kalmadı beyler oynamak istemeyen gider

ChucKeR

kenedy bakircioglu nu alsalar 18 numarayı verseler 10 senelik hayalim gerçek olur :D

(CM 01-02 Fantezimdir) :D

maviay55

AlıntıAybaba gündemde

İlk etap olarak futbolcular ile temas kuran Kazım Yılmaz ve yönetimi, teknik direktör konusunu da hafta sonuna kadar netleştirmeyi planlıyor.

Teknik direktör konusunda Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün devreye girdiği ve şu anda boşta olan Samet Aybaba ile görüşmelerin devam edildiği ifade edildi.

gazete arena

samet aybabayla mı hedefimiz ilk beş olacak  :o :-X >:(

maviay55

Alıntıİlk temas sağlandı

Samsunspor Kulübü'nün başkanlığına aday olan Kazım Yılmaz'ın yönetiminde yer alan Süleyman Salur, dün Murat Yıldırım, Kemal Tokak, Simon Zenke ve Ahmet Şahin ile görüştü

Başkanlığa aday olan Kazım Yılmaz ve yönetimi olağanüstü genel kurul öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Yönetimde yer alan Süleyman Salur, dün Samsunsporlu futbolculardan Murat Yıldırım, Kemal Tokak, Simon Zenke ve Ahmet Şahin ile telefonda görüştü. Salur'un futbolculara yeni yönetimin projelerini anlattığı ve kendilerini Samsunspor'da görmek istediklerini söylediği öğrenildi.

gazete arena

deli 55

Gökberk55

hedef büyükse bize yürekli futbolcu ve teknik direktör gerek,o teknik direktörde Ertuğrul Sağlamdır,bu sene gelemez ama seneye bize geleceğini düşünüyorum