Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

maviay55

süper muhteşem kelimeler kiyafetsiz..tüyler diken diken bu ne laa böylee  >l< >l<

birolkys

Olurmu ya ikinci yarı murat kapalı çift in önünde yusufun belini kırdı resmen..

orhan

hakem sertliğe çok prim tanıdı onlarında iştahını kabarttı.zenke sırtında veli ile oynadı ama adam ancak 85te sarı gördü .bir puanda iyi fakat çok büyük avantajı kaçırdık.

samsunmania

celebi

kuzey55

2. yarı sezonun en iyi tribününü yaptık diyebilirim.ilk yarıda ise bir o kadar kötüydük.

mehmet yılmaz

Ollivanders

berusa55

lucarelli

Tribünler tek kelime ile muhteşemdi. TRT spikeri yine övgüyle bahsetti. Atkı şovları inanılmazdı. Muhteşem bir tribünümüz var.
Maça için söylecek pek fazla bir şey yok. Çok sert oyanayan Kayseri Erciyes ve buna göz yuman hakem. Sanki bir yerden düğmeye basılmış da Samsunspor durdurulmaya çalışılıyormuş gibi hissettim. ÖZellikle Veli denilen kasap Zenkeyi çok itti-çekti. Hele maçın sonlarına doğru bir pozisyonda öyle bir çekti ki ben Zenkenin yerinde olsam sarı kart pahasına bile olsa formamı çıkarır verirdim Veli'ye.
Berabere kalmamıza rağmen ikinci ile puan farkını açmamız ve sakat vermeden bu maçı atlatmamız günün iyi tarafıydı

berusa55

PEMBE: BİR PUAN BİZİ MUTLU ETTİ

Kayseri Erciyespor'un Teknik Direktörü Ergün Pembe, lider Samsunspor'dan puan almayı başardıklarını söyledi.

Karşılaşmanın güzel bir atmosferde geçtiğini belirten Pembe; "Diğer takımlar puan kaybettiği bir haftada biz buradan 3 puan almayı hedeflemiştik. Nitekim bir puan almayı başardık. Samsuspor ligin en iyi takımı. Maç iki tarafa da gidebilirdi. Seyir zevki yüksek bir maç oldu. Samsunspor seyircisi ile bütünleşip şampiyonluk havasına girmiş. Kendilerini kutluyorum. Biz de kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak Play Off'a kalmak istiyoruz. " dedi.

Kayseri Erciyessporlu Taner Taşçı, güzel bir karşılaşma olduğunu, bir puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, Hakan Doğru da alınan bir puanın sevindirici olduğunu kaydetti. - SAMSUN

s_uzunkaya

salihcakir

hakkaten çok zor maç oldu. erciyes çok dirençli takımmış yahu. vur dedi mi öldürecek cinsten. sanırım ergün'den sonra biraz daha güçlenmişler. ben de bolu'yu play-off'lardan gelir diye düşünüyordum. artık kanaatim ersiyes'in geleceği yönünde.

celebi