Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

Burak

King Of The North

Böyle hakemlerle çıkar ancak, yoksa her maç 2 adam atılması lazım bunlardan.

özkan

Tek teselli farkı +1 puan daha artırmamız oldu..Taraftar ikinci yarıda süperdi..Üzülmedim beraberliğe,miy kazansa  daha farklı olabilirdi..

Şunu erciyes gibi kazanmaya mecbur bir maça çıkmalarına rağmen samsuna gelen bir takımda daha gördük ki;Korkutuyoruz artık rakipleri !!!

s_uzunkaya

bu nası stad kardeşiimmm, nou camp stadının iki katını tek kata sıvdırmışız resmen :P
    BÜYÜK SAMSUNSPORUN BÜYÜK TARAFTARINI ALKIŞLIYORUM  >l<

cembaba

Alıntı yapılan: salihcakir - 18 April 2011, 08:11:36
hakkaten çok zor maç oldu. erciyes çok dirençli takımmış yahu. vur dedi mi öldürecek cinsten. sanırım ergün'den sonra biraz daha güçlenmişler. ben de bolu'yu play-off'lardan gelir diye düşünüyordum. artık kanaatim ersiyes'in geleceği yönünde.

Kesinlikle imzamı atıyorum.

55.hakan

Çok alışmıştık galibiyete artık beraberlikler kesmiyor.Bir an önce garantilemek istiyorum şu ligi yoksa kalpten gideceğim.  :D

mehmet yılmaz

Kısa vadede beraberlik biraz canımızı sıksa da uzun vadede iyi bir puan.
Tabii Ordu'da da kaybetmemek gerekir.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 18 April 2011, 11:14:10
Kısa vadede beraberlik biraz canımızı sıksa da uzun vadede iyi bir puan.
Tabii Ordu'da da kaybetmemek gerekir.

haftaya şampiyonluğumuzu ilan edebilirz. SONUÇLARA GÖRE sanırım Allahım utandırma.

Akhisar Bld.Genç.  v  Boluspor   (AKHİSAR GALİBİYETİ YADA BERABERLİK) 
Altay  v  Kartalspor       
Denizlispor  v  Karşıyaka
Erciyesspor  v  Diyarbakırspor 
G.Antep Bld.Spor  v  Adanaspor (ADANA GALİBİYETİ)   
Giresunspor  v  Mersin I.Y.       (GİRESUN GALİBİYETİ)
Güngören Bld.  v  Tavşanlı Linyitspor  (GÜNGÖREN GALİBİYETİ)
Orduspor  v  SAMSUNSPORUMUZ (SAMSUNSPORUMUZ 1-0 DA OLSA GALİBİYETİ)

Ollivanders

Abi o bir kez olur. Erciyes maçını alıp rahatlamak varken stres dolu yolculugumuz devam ediyor ya ona üzülüyorum. Takıma birazcık güvenebilsem rahat olacagım ama güvenemiyorum. Sagda ademin ne yapacagı belli degil . Ersin son 3 haftadır iyi ama dengesiz onunda ne yapacagı belli degil. Kanatta oynayan murat , ordu maçında o kanatta oynayacak A.Aziz de tam bir muamma. Tüm bunlar insanı strese sokuyor.

jean

avantaji kaybettik isi uzattik yinede yuzde yuz zarar olmadi 1 hafta kardayiz iki galibiyet aldimi sampiyonuz orduyu yenersek gungoren macinda tur atariz ins

celebi

Alıntı yapılan: Serpico55 - 18 April 2011, 11:26:02
Abi o bir kez olur. Erciyes maçını alıp rahatlamak varken stres dolu yolculugumuz devam ediyor ya ona üzülüyorum. Takıma birazcık güvenebilsem rahat olacagım ama güvenemiyorum. Sagda ademin ne yapacagı belli degil . Ersin son 3 haftadır iyi ama dengesiz onunda ne yapacagı belli degil. Kanatta oynayan murat , ordu maçında o kanatta oynayacak A.Aziz de tam bir muamma. Tüm bunlar insanı strese sokuyor.

rahat ol kardeşim ;)

babasamsunlu

ABİ O RAHATLAMASIN..DÜN MAÇA GİRMEDEN Bİ RAHATLAR GİBİ OLDU.. PUAN KAYBETİK ;)

SEN RAHAT OLMA KARDEŞİM..SEN BÖYLE GÜZELSİN ;) :):)

edmontdante

5 puan yetecek sanırım.
Maç düşündüğüm gibi geçti.Erciyes iyi takım.Orta sahada çok yıprattılar Hakan'ı özellikle.Galibiyeti getirecek pozisyonları da yakaladık ama atamadık.Böyle şeyler olur.Ben kafamda bu maça 1 puan yazmıştım.1 puan Ordu 3 puan Güngören 1 puan Antep.Fazlası olursa zaten süper olur.
Kalpar'a yine sallayım.Boş geçmeyim 90 artı olmuş Kenan'ı oyuna sokacak.1 puan için kalan zamanı tüketmek mi yoksa prim mevzusu (Buna da prim vermezler herhalde) yoksa Kenan maç başı mı oynuyor?Acaba bu adam bunları yaparken ne düşünüyor çom merak ediyorum açıkçası.Neyse süper lig gelsen de önemi yok başka şeylerin.

özkan

Abi bu iş antepe kalmaaaazzzzz.Görün bakın güngören maçından sonra çiftliğe gideceğiz.

karma55