Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

sercan5592

youtube a uzun zamandır yuklemıyorum ama en son yukledıgım zamanlarda hızlıydı yada facebook dene

davidsavage

twitter

Şehir Kalede izledik maçı çok kötü orası ya Maraton kral yemin ediyorum

King Of The North

Samsunsporumuz :0 hakem:0, skor kesinlikle bu, adamların 2 kırmızısı garanti var, çok sert oynadılar herkes oyundan düştü, özellikle de Zenke paşa, 2.yarı tribünler muhteşemdi, Tv sık sık gösterdi, harıkasınız, hiç korkmuyoruz, çünkü şampiyon biziz.

twitter

Bir de şu yaptığımız tribünü az reklamı olan takım yapsa kral olur ülkede neyse daha başlangıç bu daha güzel şeyler olacak inşallah

1927

Canları sağ olsun.
Bu takım bu sene Süper Lige çıkacak.

epçeli köylü

Teknikdirektörümüz oyuna müdahale edip zenkenin kilidini açabilirdi. En azından penaltı olur diye bekledim ben bu maçta. Çok sert defans yaptılar bu sertlikte bir kırmızı ve penaltı çıkarmalıydık. Yusuf çok kaliteli bir futbolcu karşısında Murat Yıldırım resmen eridi.

Forvetim

dirençli oynadılar bende kırmızı çıkar dedim sertliğe göz yumdu hakem hoca da oyuncu değiştirmeyip durumu korumaya çalıştı dönen çarka çomak sokmak istemedi yanlış bi değişiklikle oyunu kaybetmek istemedi diye duşunuyorum. olmayınca olmuyor iyi de oymadık ama 1 puan yine durumumuzu korudu.

**KaR6**

ben 24 yaşındayım, 3 yaşımdan beri babamla Samsunspor izliyorum, hayatımda ilk defa babamın arayıp tribünleri övdüğünü duydum.. sesinden belli oluyodu hayranlığı, ben böyle bi görüntü görmedim dedi ki, o zaman anladım yapılan işin büyüklüğünü..

ahmetsefa55

tribün 50 den 75 e kadar muhteşemdi.hele maraton hep beraber bestelere katılınca neler olduğunu tüm türkiye gördü.biz şuan hiç tartışmasız fener ve eskişehir tribünleriyle beraber sezonun en iyi tribünüyüz.

berusa55

Kazanmaya o kadar alışmışız ki bu beraberlik mağlubiyet gibi koydu bana. Tek tesellim en yakın rakibe bir puan daha fark atmak.  

Ne üzülüyorum la o zaman.  :-\ Şampiyoooooon SAMSUUUUUN...  :D

Kaya

Biz her zaman ki oyunumuzu oynadık sadece rakip tecrübeli,sert ve dirençliydi.Golü bulsak fark olurdu ama böyle iyi bir takıma karşı 1  puan da iyidir...

##kdc##

ilk 20 dk da kaçan net fırsatlardan sonra böyle bi sonuç olcağı belliydi zaten; 55-70 arası tezahrat anında da maçtan iice koptuk tribün olarak =)