Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Görüntüler muhteşem hakikaten.Emeği geçenlere çok teşekkürler. samsunspor_x  >l<  samsunspor_x  >l<

ahmetsefa55

supernatural_55

harika yaa emeklerinize sağlık gerçekten bu kez süper ötesi olmuş:)

3 puanı alabilirdik ama galiba kalpar bir puanı düşündü,heyecana devam:))

babasamsunlu

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 April 2011, 23:03:56
Hafta başından beri içimde bir ses , sürekli bu maç Şampiyonluk maçı diyor..
Mersin takılacak Tavşanlı berabere Bolu berabere Antep bay...
Biz 2-0 galip

1     -   SAMSUNSPOR     28    56
2     -   Mersin İ.Y.           29    49
3     -   Ç. Rizespor         29     48
4     -   TKİ Tavşanlı        28     48
5     -   Gazintep b.b.      28     48
6     -   Boluspor            28     46

En yakın rakip mersine 7 puan..ve sadece 3 maçı kalmış olacak..hepsini alsa 9 puan almış oalcak ki biri bolu ile..Hepsini alsa bile 58 olur..biz bir kez galip gelsek 59 oluruz..geçemezler bizi..
Tavşanlı ile maçlar eşit ama ikili avaraj bizim daha iyi..Maçlarının hepsini kazansalar bile bize bir galibiyet bir beraberlik yani 60 puan yetiyor..
Rizeyi zaten saymıyorum bile..
Bolu saf dışı kaldı bile...
Gaziantep belediye ile 8 puana çıkacak...geriye sadce 4 maç kalmış olacak..

Bide bir çoğu birbiriyle oynayacak bu rakiplerin..
O yüzden Mersin yenilir Ordu tavşanlı en kötü berabere kalırsa galip gelmemiz halinde Matematiksel olarakta Şampiyon oluruz..
Tam 5 yıldır yarını beklemişiz..Allahım yanımızda olur inşallah artık bu sıkıntılı günler biter.....

kendi maçımız dışındaki herşeyi tutturmuşuz :):)
Demedim mi HAPAY DEMEDİM Mİ SANA MERSİNE KOYCAKSINIZ DİYE :):)

Ollivanders

Buna da şükür ! 90+3 te Kenanı almayı dusunen bir hocamız oldugu için çok şanslıyız çoooookkk >:( >:( >:(

Serkan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 17 April 2011, 12:20:23
allahın izniyle bu maçıda alacaz ;) kayseri pastırma hoşa gitti aldırma :D :D pastırma yemeye hazırmıyız samsunspor.biz üyeleri :P :-[

sen bir daha kesin kazanıcaz yazma abicim az biraz bizi seviyorsan yazma, yenilicez yaz kazanalım lütfen :S

Ahmeti

ikinci yarı 25 dakikalık kesintisiz tezahürat hala kulaklarımda

babasamsunlu

Ne yalan söyleyeyim ben kızamadım hocaya..Bir puan iyidr böyle bir maçta..Erciyes bize çok çalıştı ikinci devre..Sağlam kadro yapmışları devre arası..Alayı çamur orası ayrı mevzu..Ama bizle beraber en az yenilen takım.
Bende olsam önce yenilmeyeyim derdim..
Bi de takım zaten top oynadı bence..4 net pozisyon ve bir o kadarda poziyon olabilecek ataklar vardı..
Ama şanssızlık işte olmayınca olmuyor...

davidsavage

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 17 April 2011, 20:57:42
ikinci yarı 25 dakikalık kesintisiz tezahürat hala kulaklarımda

Ben bu çektiğim fotoların dışında video da çektimde o dakikaları özellikle ama boyut bayağı büyük hem de ses sorunu var onuda halledersem video yüklicem siteye umarım,fotoları hallettim bi video kaldı bekliyorum...

Jnr.Serkan

kuzey55

hakan bayraktar ve murat yıldırım kötüydü.hakan da yorgunluk var gibi geldi bana haftaya cezalı dinlenir artık.adem de kötüydü yada yusuf iyiydi karşısında.

davidsavage

kuzey55

bikoko ilk sahaya çıktığında tribünleri çekiyodu telefonuyla :) adamlar ağzı açık izledi resmen.

kalptenþimþek

davidsavage

elimde 80 mb lik bi video var en çabuk hangi siteye yükleyebilirim yardımcı olun arkadaşlar ?