Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

samuray

erciyes açık oynayan bi takım biz kapalı takımlara karşı biraz zorlanıyoruz defanslarını önde kuracak olmaları bizim lehimize golüde erken bulursak yine farka gideriz inşallah mu maçıda alıp hedefimize emin adımlarla yürüyeceğizhele altay mersinden puan alırsa süper olur gerçi onlarında durumu krıtik küme düşebilirler ipler bizim elimizde yüzdük yüzdük kuyrugğuna geldik kkinşallah şampiyonlukla süper lige elele khep beraber  ;D >l< samsunspor_x ;D >l<

**KaR6**

Alıntı yapılan: samuray - 16 April 2011, 20:11:13
erciyes açık oynayan bi takım biz kapalı takımlara karşı biraz zorlanıyoruz defanslarını önde kuracak olmaları bizim lehimize golüde erken bulursak yine farka gideriz inşallah mu maçıda alıp hedefimize emin adımlarla yürüyeceğizhele altay mersinden puan alırsa süper olur gerçi onlarında durumu krıtik küme düşebilirler ipler bizim elimizde yüzdük yüzdük kuyrugğuna geldik kkinşallah şampiyonlukla süper lige elele khep beraber  ;D >l< samsunspor_x ;D >l<

:o :( ??? :-X :-\ :'( zzzzz .:.:. 1dk!!!

CurvaSs

samuray reyis, şu yazdıklarının sonuna koyduğun ifadeler imzan mı oluyor?   :) bilmiyorum, o ifadeleri görünce samuray geldi diyorum; hoşuma gidiyor. bir de, hiç yanlış yere koymuyorsun gülücükleri, alkışları. : )

King Of The North

Denizlide biletler 1 liraydı millet 5 er 10 ar aldı, kimi 2 tane aldı kapıda alırlarsa hatıra olur diye :D Heyecan dorukta 2 hafta üst üste kazanırsak son 3 maça şampiyon olarak çıkacağız, şimdiden bazılarını karlu sarmaya başladı :D Goller: Agbetu, Murat Yıldırım ve Zenkeden gelecek.

seckin55

AlıntıŞehirdeki satış noktalarından toplanan biletler, yarın saat 11.00 itibari ile gişede satılacakmış ;)

seckin55

spooks

TeRMeLee

Bence hafta çok çabuk geçti ama yarın her dakika saat gibi olacak ona gıcık oluyorum  :-X.

spooks

Alıntı yapılan: TeRMeLee - 16 April 2011, 22:40:46
Bence hafta çok çabuk geçti ama yarın her dakika saat gibi olacak ona gıcık oluyorum  :-X.
oda doğru asslında  ;D

babasamsunlu

16 April 2011, 23:03:56 #264 Son düzenlenme: 16 April 2011, 23:07:22 babasamsunlu
Hafta başından beri içimde bir ses , sürekli bu maç Şampiyonluk maçı diyor..
Mersin takılacak Tavşanlı berabere Bolu berabere Antep bay...
Biz 2-0 galip

1     -   SAMSUNSPOR     28    56
2     -   Mersin İ.Y.           29    49
3     -   Ç. Rizespor         29     48
4     -   TKİ Tavşanlı        28     48
5     -   Gazintep b.b.      28     48
6     -   Boluspor            28     46

En yakın rakip mersine 7 puan..ve sadece 3 maçı kalmış olacak..hepsini alsa 9 puan almış oalcak ki biri bolu ile..Hepsini alsa bile 58 olur..biz bir kez galip gelsek 59 oluruz..geçemezler bizi..
Tavşanlı ile maçlar eşit ama ikili avaraj bizim daha iyi..Maçlarının hepsini kazansalar bile bize bir galibiyet bir beraberlik yani 60 puan yetiyor..
Rizeyi zaten saymıyorum bile..
Bolu saf dışı kaldı bile...
Gaziantep belediye ile 8 puana çıkacak...geriye sadce 4 maç kalmış olacak..

Bide bir çoğu birbiriyle oynayacak bu rakiplerin..
O yüzden Mersin yenilir Ordu tavşanlı en kötü berabere kalırsa galip gelmemiz halinde Matematiksel olarakta Şampiyon oluruz..
Tam 5 yıldır yarını beklemişiz..Allahım yanımızda olur inşallah artık bu sıkıntılı günler biter.....

celebi

akan kardeşimbenim totem ne oldu nerede o maçlara yaptığım puan tahminleri

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 16 April 2011, 23:05:12
akan kardeşimbenim totem ne oldu nerede o maçlara yaptığım puan tahminleri

evet nerdeydi o ya Çelebi hocam..senin totem tuttu gibibir şey  ;) ;)

celebi

Ollivanders

Allah'ım sen utandırma. Buyuk konuşmadık. Hazırlıkları tamamladık. Emeklerimizin karşılıgını bize ver yarabbim  . Bizim için SALDIR SAMSUN'um

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: celebi - 16 April 2011, 23:06:52
bulamıyorum bak şimdi :o

buyur abim  ;)

Alıntı yapılan: celebi - 15 February 2011, 16:30:29
3 hafta sonra lideriz rahat ol

bolu:3 puan
bay
adana:3 puan
sonra içeride 2 hafta üst üste tavşanlı ve giresun maçları
6 puan
sonra dışarıda düşmesi kesin olan diyar:3 puan
sonra içeride karşıyaka 3 puan

etti mi sana 52 puan ve sonra denizli maçı bak o zaman  denizli deplasmanı manyak olur ama sonuç en olur bilinmez