Bank Asya 1. lig 30. Hafta : SAMSUNSPOR'umuz - Erciyesspor: 0-0

Başlatan maviay55, 09 April 2011, 16:40:55

« önceki - sonraki »

oguz_5528

El clasico kesmedi bide bizim takımı görelim   samsunspor_x  ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 17 April 2011, 00:31:09
Sıkıntıdan,üzüntüden ne geceler uyumadık,uyuyamadık yıllardır,bu uykusuzluk başka uykusuzluk,şampiyonluğun uykusuzluğu  :)

la kel ne yapıyorsun la..
kötü kötü sitelerimi giryon yosa pis herif..
yatsana olm yarın maç var ya la..
saat 10 koçyiğit deolmayan top olsn..  :-* :-*

ahmetsefa55

itü tarihinde kaç kere pazar günü 15.30'a sınav koymuşlardır bilmiyorum.
bu sezon kaç defa pazar maçları 19.00 da değil de 17:00 de oynandı onu da bilmiyorum. zzzzz zzzzz zzzzz

ama bu kadarı tesadüf değildir sanırım.her işte bir hayır vardır diyelim.Allah utandırmasın.beraberlikte yeter ama şampiyonluk aşkına koy da gel SAMSUN'um..

necati146

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 17 April 2011, 01:28:02
El clasico kesmedi bide bizim takımı görelim   samsunspor_x  ;)

Hocam avatarınızda kendi fotoğrafımı gördüm bir şekil oldum. Biraz duygulandım biraz gururlandım. İyi geceler tüm Samsun camiasına. İyi oynayan kazansın diyelim.

##kdc##

Allah'ım yüzümüzü kara çıkartma, bu haftayı da kayıpsız atlatalım inş;

orucreis

Alıntı yapılan: Cüneyt - 17 April 2011, 04:39:58
Allah'ım yüzümüzü kara çıkartma, bu haftayı da kayıpsız atlatalım inş;

aminnnnnn

binikalamadım

erciyesin karlarını şimşeklerimizle eriteceğiz  :D

King1965

Rüyamda çok kabuslar gördüm erciyesspor 0-1 Önde 80 . Dakikaya kadar bende stadda uzuntuden saclarımı yoluyorum sonra dilaveri oyuna alıyordu hoca dilaver 30 metreden bir şut çekiyordu ve gol oluyordu tüm stad ayaktaydı son saniyeye geldıgımızde sahneye zenke cıkıyor ve vurdugu sut direkte patlıyor sonra çizgide duruyordu . Sonra yataktan sıcradım bırden  :( :( :-X :-X İNSALLAH YENERIZ ŞU TAKIMI yoksa bende psikoloji rahatsızlıkları ortaya cıkacak :D

Tufan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 17 April 2011, 01:59:08
itü tarihinde kaç kere pazar günü 15.30'a sınav koymuşlardır bilmiyorum.
bu sezon kaç defa pazar maçları 19.00 da değil de 17:00 de oynandı onu da bilmiyorum. zzzzz zzzzz zzzzz

ama bu kadarı tesadüf değildir sanırım.her işte bir hayır vardır diyelim.Allah utandırmasın.beraberlikte yeter ama şampiyonluk aşkına koy da gel SAMSUN'um..

birader senle kaderimiz aynı inan Samsun'da olup maça gidememek o kadar koyuyor ki anlatamam.
herkes atkısını takıp maça giderken bende atkımı takıp sınava gidecem  :(

samsun155

maç sonucunu Veriyorum
SamsunSpor'umuz:3-K.Erciyes:2  :) :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 17 April 2011, 10:05:18
birader senle kaderimiz aynı inan Samsun'da olup maça gidememek o kadar koyuyor ki anlatamam.
herkes atkısını takıp maça giderken bende atkımı takıp sınava gidecem  :(
kardeşim/abim hiç sorma Allah bunlara akıl fikir versin.ulan git pazar günü çoluğunla çocuğunla gez dolaş.ne diye sınav koyarsın.hayır butun haftasonumu yemıs oldular  >:( >:( >:( neyse beni bu haftasonu tek mutlu edecek sonuç erciyese vurmamız olur.

cembaba

Bugün 19 mayıs kar yağışlı, diğer taraflar yağmurlu sanırım :D

SAMSUNLU ORUMA 55

allahın izniyle bu maçıda alacaz ;) kayseri pastırma hoşa gitti aldırma :D :D pastırma yemeye hazırmıyız samsunspor.biz üyeleri :P :-[

berusa55

17 April 2011, 12:42:04 #298 Son düzenlenme: 17 April 2011, 12:50:34 berusa55
 samsunspor_x SAMSUN gol gol gol ŞAMPİYONLUK geliyor  samsunspor_x

davidsavage

Maç sonrası tekrardan böyle görüntüler görmek dileğiyle,Galip öztürk stadda olacak mi bilmiyorum ama yinede böyle coşkuyu yaşarız inşallah.