Maç Öncesi ve Giriş Eziyeti

Başlatan kaptan 55, 04 April 2011, 10:52:27

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

çok yazık rize 200 kişiye oynuyor trt verdiği zaman

Sonuna Kadar 55

o kadar güvenlik polis var orada neyi bulmak istiyor sanki

ibo055

Çocuklara maçlarda özgürlük
[ 06.04.2011 ]

Karşıyaka maçının ardından taraftarların gösterdiği tepkiler üzerine dün olağanüstü toplanan Samsun İl Spor Güvenlik Kurulu, bundan sonraki mücadelelere; velileri ile birlikte gelen 12 yaş altı çocukların ücretsiz olarak alınmasına karar verdi.Samsun İl Spor Güvenlik Kurulu, dün olağanüstü toplandı. Karşıyaka maçına çocukları ile birlikte gelen taraftarların emniyet güçleriyle yaşadığı gerginliğe çözüm arayan yetkililer, önemli bir karara imza attı. Samsunspor İkinci Başkanı Ömer Çoruh, Genel Sekreter Rüştü Araboğlu ve Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ateş'in de katıldığı toplantıda velileri ile birlikte stada gelen 12 yaş altı çocukların bundan sonra maçlara ücretsiz alınması kararına varılırken, çocuklu taraftarlar için statta özel bir bölüm yapılacağı da belirtildi.haber gazetesi

kumköylü ahmet

Son Macda Okuduklarima Gorduklerime Duyduklarima Cok üzüldüm Insallah Biran öce Caresine Bakarlar.Samsunspor taraftari En Iyi ilgiyi Fazlasiyla Hak Ediyor Büyükden Kücügüne Kadar

ŞİM-ŞEK-LER

umarım bu sıkıntıları erciyes maçında çekmeyiz çünkü bu taraftar çok daha iyilerini hakediyor.

doðan

Alıntı yapılan: 55HC001 - 06 April 2011, 10:37:46
SAMSUNSPOR taraftarına bu eziyeti layık gören yönetime ve güvenlik güçlerine kimin daha güçlü olduğunu göstermek için maçlara gitmeyerek PROTESTO edelim kimin daha güçlü olduğunu görsünler 

Hacı , keşke çözüm o kadar basit olsa , maça gitmeyerek cezalandıracağımız kişi yada kişiler sadece yönetim olsa yada emniyet güçleri haklısın , ama öncelikle kendimizi cezalandırıyoruz gitmeyerek , sen biliyorsun beni ki maç gününü nasıl iple çekerim , hatta deplasmanlra nasıl giderim , sen bana kendimi cezalandırmamı söylüyorsun, ki trübün ben ve benim gibilerle kaynıyor , o maça zeynep le gelmiş olsaydın dahada çileden çıkardın biliyorum, ama gücümüzü ve yapabileceklerimizin sınırlarını zorlayarak bu durumuda çözereriz ki çözdük gibi , emniyet emniyetliğini bilecek , yönetici töneticiliğini , tarftar da taraftarlığını ...
4 haft sonra burda şampiyonluk kutlayacağız bu stadda hemde çoluk çocuk hadi engellesinlerde görelim...

kumköylü ahmet

Bu 19 Mayis Yetmez oldu Bize..Super yaa
35000 kisilik stad super gider bize ALLAHim o Gunleride gormeyi nasip et

Ayberk

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 07 April 2011, 20:55:59
Bu 19 Mayis Yetmez oldu Bize..Super yaa
35000 kisilik stad super gider bize ALLAHim o Gunleride gormeyi nasip et

İnşallah abi...

Bir de dikkatimi çekti, imzanızdaki tarihe bakınca; Denizliyle ilk maçımız kasımda yani 11. ayda oynanmış maç 1-1 bitmiş. Bu kez nisanda, 09-04-2011'de oynanacak. İnşallah 0-4 biter alırız bu maçı :D

Tılsıma bak yahu iyice sapıttım ben :D ;D

kaptan 55

mesajlar gerekli yerlere gitti,spor güvenlik kurulu aile tribünü uygulamasına geçme kararı almış.kapalı tek numaralı tribünü'nün aile tribünü'ne çevrilmesine karar verilmiş.tribüne 12 yaşına kadar olan çocuklar ücretsiz girebileceklermiş.

Forvetim

olması gereken budur işte 12 yaş altı heryerde ucretsizdir. belli bir tribun yerine tum tribunlerde olsa daha iyi olurdu isteyen istediği tribune girerdi sadece oraya mecbur kalmazdı ama buda bir ilerleme şu an için