Maç Öncesi ve Giriş Eziyeti

Başlatan kaptan 55, 04 April 2011, 10:52:27

« önceki - sonraki »

kaptan 55

daha önce 20.000 led'li fener alımı işi için kamu ihale kurumunca ihaleye çıkan emniyet genel müdürlüğü SAMSUNSPOR-karşıyaka maçından sonra bügün yayınlanan resmi gazete ilanıyla ihalenin iptalini duyurdu.

kaynak:asparagas haber.net

red_white

tüm gazeteleri aradım polislerin tutumu için yaşanan herşeyi not aldırdım tepkimi verdim

cembaba

Vallaha abi iyi yaptın. Ellerin dert görmesin.

özkan

04 April 2011, 11:47:58 #3 Son düzenlenme: 04 April 2011, 12:01:11 özkan17
Alıntı yapılan: red_white - 04 April 2011, 11:20:31
tüm gazeteleri aradım polislerin tutumu için yaşanan herşeyi not aldırdım tepkimi verdim

Denge:4200428
Halk:2302040
Haber:4313000

Aradım ben,resim olduğu takdirde yada bu kişiler kendi beyanatlarıyla bunun haber yapılabileceklerini söylediler..

+ yarınki haber gazetesinde çıkacak haberimiz.

mehmet yılmaz

Dün maratonun arka tarafındaki çayırların ve bekleyen kalabalığın resimlerini çekenler vardı
Acilen oraya ait birkaç foto lazım bana...

Ollivanders

Abi ben atmaya çalısayım elimdekileri

Dartagnan

Serkan

İçeri almadıkları kağıtları yere atmışlar ...

Ollivanders

böyle bir uygulama nerde var ya ?

Burak

Ya Rize'ye gittik stadın dibinde Anayol var staddan izole değil deplasman tribününün giriş çıkışında aynı şekilde keza. Adana'da Stad zaten merkezin merkezinde yoldan izole değil orası da . Hadi Güngören'de seyirci fazla yok ama orada da yoldan direk stadın kapısına giriliyor ya kardeşim nereye giriyoruz ya vallahi misafir getirsek maça rezil oluruz. Maça girmek için 4 tane kapıdan geçiyoruz . Stad ana kapısı ,  dışarıda ki bariyer kapı  , stada giriş merdivenlerindeki kapı , turnike kapısı. Hayır birde işin ilginç yanı kapı başına 4 turnike var toplam 12 eder . peki orada neden 3 kapı var 3 kapıdan millet teker teker giriyor yine el insaf ya ! babam 5 buçuk olmadan sıraya girdi stada girdiğinde saat 18.40 tı

GökhanÇağlar

resmi site ilk defa adam gibi bir maç yazısı yazmış..

gelişme var bunlarda..

edmontdante

Alıntı yapılan: özkan17 - 04 April 2011, 11:47:58
Denge:4200428
Halk:2302040
Haber:4313000

Aradım ben,resim olduğu takdirde yada bu kişiler kendi beyanatlarıyla bunun haber yapılabileceklerini söylediler..

+ yarınki haber gazetesinde çıkacak haberimiz.

Sizin gibi yerel medyanın ben taaaa diyeceğim  Samsuninin açtığı başlığa aykırı olacak.Yaşananlardan bihaber yerel medyamız.Fotoğraf olursa haber yapabilirlermiş.Yazık valla.Ne işe yararsınız.Ne iş yaparsınız.

mehmet yılmaz

Fotoğraf verdim ben abi, yarın ki Haber'de çıkacak. Diğerleri de alacaktır zaten.

55cem55

samsun emniyet yönetmeliğine göre kağıtta artık dangerous goods(tehlikeli madde)kapsamına girdi heralde:)

55cem55

bi açıdan haklı emniyet mazallah o kağıtlar birinin kafasına gelir yaralanır:)