Maç Öncesi ve Giriş Eziyeti

Başlatan kaptan 55, 04 April 2011, 10:52:27

« önceki - sonraki »

1927

Alıntı yapılan: 55HC001 - 06 April 2011, 10:37:46
SAMSUNSPOR taraftarına bu eziyeti layık gören yönetime ve güvenlik güçlerine kimin daha güçlü olduğunu göstermek için maçlara gitmeyerek PROTESTO edelim kimin daha güçlü olduğunu görsünler 

süper fikir!
hatta hepimiz feneri, trabzonu falan tutalım.  8) buradan baska maçlara gidelim.

babasamsunlu

Şakacı çocuk :)
Sen gelme maçlara gereken etkiyi yaratacaktır emin ol ;)

cembaba

Bende onu anlamıyorum aga. 20.000 ise bu stad. Kombineler sayılır. Gerisi bilettir. Kentin belirli noktalarına biletleri verirsin. Gerisini gişede satarsın. O maratona baktım da 15.000 sadece orada var gibi. Bir koltukta 3 kişi maç mı seyreder yahu.

babasamsunlu

Sorun bir koltukta 3 kişi seyretmek değil be kardeşim..
Bizler razıyız bu duruma..
4 kişide seyrederiz..
Sorun YÖNETİMİN  hem fazla bilet satıp hemde suçu biletsiz giren 10 yaşındaki çocuklara atması..
Bizim çıldırdığımız nokta bu..
Yoksa ben orda 20 bin kişi ilede seyretmeye razıyım..

Sonuna Kadar 55

hazırlık yapmak zorurda basın biraz manşet yapsa yeter.

ErkÇay55

06 April 2011, 11:45:40 #80 Son düzenlenme: 06 April 2011, 12:24:57 ekolayn
O kadar deplasmana gittik,iki noktada nem özel güvenliğin hemde polisin arama yaptığını görmedim. >:(

YILDIRIM

Bazı durumlar gelen seyirciler için güzel ancak altyapı olmayınca insanları öyle eziyet şekli oluyor.Maraton kısmına gelen insanların oturacağı yerler olsa maçtan önce toplanırsa çay kahve içilse beste yapılırsa maç saati yaklaştıkça yavaş yavaş girse insanlar olmaz burası Samsun ;)

berusa55

Bilet istememiştik
[ 06.04.2011 ]

Stat girişinde yaşanan sıkıntıları basından ve taraftarlardan öğrendiklerini belirten Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Bizim çocukların biletle içeri alınması gibi bir talebimiz olmadı, olamaz" dedi.Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Kırmızı-Beyazlı taraftarlar ve statta görevli emniyet güçleri arasında yaşanan sıkıntıları üzüntüyle öğrendiklerini söyledi. Takımın şampiyonluk havasına girdiğini ve bu tarz olayların camiaya zarar verdiğini ifade eden Haluk Tan, "Babaları ile birlikte maça gelen küçük taraftarların biletsiz oldukları gerekçesi ile stada alınmamaları kesinlikle yönetimimizin bilgisi doğrultusunda gerçekleşmiştir. Bizim bu konudaki hassasiyetimiz sezon başından bu yana sürmektedir" dedi.

ÇÖZÜM ARAYACAĞIZ
Yönetim olarak Samsunsporluluk ruhunu ön plana çıkarmak adına çocuk tribünü yaptıklarını hatırlatan Haluk Tan, "Altyapıdaki sporcularımıza babaları ile birlikte maçları izlemeleri için ücretsiz kombine bilet verdik. Her maça bir ilköğretim okulunu ücretsiz olarak alıyoruz. Bu tutumu sergileyen yönetimimizin, ailesiyle maça gelen çocuklardan bilet istemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Konuyla ilgili yönetim olarak gerekli hassasiyeti gösterip, bu soruna çözüm bulma yolunda çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=76514

Musti

Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça!...

beşnumara

Yönetim hayatınız sahte sizin.O zman niye maç günü stat çevresini gezmiyosunuz bi sıkıntı var mı yok mu diye?Hadi gezmiyorsunuz telefonlarınızı niye açmıyosunuz >:( >:( Lanet olsun ki sizin gibi yöneticilere sahte yüzlere katlanıyoruz :( :(

Tribün_ali

Arkadaşar samsundaki emniyet mensupların coğu cevre iilerden olduğu için samsun ve samsunsporu cekememezlik var sorunda bize yansıyor inadına samsunsporluyuz

Musti

İsmail Uyanık:
- ...Bir zonguldak deplasmanı ilginçti. Maçtan sonra polis bizim taraftarlara karşı sert davranınca biz de yönetim olarak gittik oraya. Orada bir komiserle neredeyse yumruklaşacaktım.

Samsunspor: Kırmızı Beyaz Siyah Kitabı'ndan...

Ahmeti

öyle bir başkanımız olmalıki

1-her iç saha maçını taraftarın arasında seyretsin

2- maça girerken taraftarın çektiği çileyi çeksin

3- bazen taraftar gruplarının arasında delice tezahürat yapsın

4- samsunspor aşkını delice yaşasın

5- ismail uyanık gibi adam gibi adam olsun

Çokmu şey istiyorum ooof of

Sercan

Tribün_ali

Benim babamla ilk gittim maç antalyaspordu senesini hatırlamıyorum 1-0 yenilmiştik belediye evleri kale arkasıydı o zamanlar yaşım 10 babam dedi bu bizim büyük başkan diye ve tanıştırmıştı beni ilk o zaman büyük başkanı görmüştüm be benimde ilk maçımdı düşünün takım 1-0 yenilmiş kendi evinde kulup başkanı taraftarın içinde maç izliyor ve taraftar bağırıyor büyük başkan diye