Maç Öncesi ve Giriş Eziyeti

Başlatan kaptan 55, 04 April 2011, 10:52:27

« önceki - sonraki »

sercan5592

elin dolandırıcısı gelmiş başkan olmuş bi de ufacık çocuklara stada almamak ıcın talimat veriyo >:(

seskat

Bundan sonra 61. dakikada yönetim istifa diye bağıralım. Belki anlar bu salaklar. Şu cocuğu iceri almayan anlayışın ...

King Of The North

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 04 April 2011, 22:25:41
Başkan Erkut Tutu'nun Özel Güvenlik Müdürüne kesin talimatı.

*Kesinlikle bir bilet ile iki kişi stada alınmayacak ''çocuk bile olsa''.
*Merdiven boşlukları boş bırakılacak. Hermaç 5.000.00 TL ceza ödemekten bıktık. Bu maçta merdiven yüzünden ceza alırsak parayı sizden (Özel Güvenlik) tahsil ederim.

Bu diyalok kesinlikle gerçektir.

daha önce buradan bu adama yüzlerce tepki mesajı yazdık, trabzon yalakası bir adam hala başkanlık yapıyor, artık gerçek Samsunsporluların başkan olması lazım, ilk fırsatta defolup gidersin inşallah, bedava bilet verme tamam ama tatil otellerinde bile 12 yaş altı çocuklardan para almıyorlar siz kimsiniz, alttan gelen çekirdek taraftarı şimdiden küstürmeye çalışıyorlar, maçan sıkışınca taraftar dersin, orda burda övünürsün ama adam değilsin Erkut tutu, emniyet bildiğimiz emniyet :(

55.hakan

5 milyar ödüyorsun da her maç 100.000'i cebine atmayı biliyosun o taraftar sayesinde.Arkamızdan ne dolaplar dönüyor yuh yani

kalptenþimþek

biz, "abi beni de alsana" biletleriyle Samsunsporlu olduk! 1dk!!!

Ayberk

Evet arkadaş, emniyet hata yapmıştır falan da, bi yerde kabul edebilirim belki, veya sineye çekebilirim. Her biri Türkiye'nin 4 bir yanından gelmiş, Samsunspor sevgisinden, tribünden bihaberdir. Bunları anlayabilirim. Talimat almıştır memur, gereğini yapar, saygı duyamasam da, kendince haklı yanı var diyebilirim. Ama eğer ki sen, SAMSUNSPOR başkanı sıfatını taşıyorsan, bu yaptıklarını asla ve asla kabul edemem, sineye çekemem, görmezden hiç gelemem! Kusura bakma tutu, bu ilk icraatın değil, görünüşe göre son da olmayacak! Artık şu 6 maç geçsin de, yazın sizin de biletiniz kesilir inşallah

zenke

04 April 2011, 23:38:51 #51 Son düzenlenme: 04 April 2011, 23:44:31 öz_
bu sene merdiven boşluklarından ceza yediğimizi hatırlamıyorum. pfdk ya baktım ocak şubat martta alınmış böyle bir ceza yok. çocukları almamasını da buna bağlayamaz
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 04 April 2011, 22:25:41

*Merdiven boşlukları boş bırakılacak. Hermaç 5.000.00 TL ceza ödemekten bıktık. Bu maçta merdiven yüzünden ceza alırsak parayı sizden (Özel Güvenlik) tahsil ederim.

cembaba

Yok ya merdiven boşluğu yok sanmışlardır o kadar kalabalığın içinde. Ayrıca yazık günah yahu. Polis haftasında, herkesin polisi vicdanıdır derken, bizim vicdanlıyız da polisler bayağı bir vicdansız be arkadaş !!!

Kaya

Maç öncesi tam anlamıyla ortaçağ zihniyetini yaşattılar bize helal olsun...Eziyet çekiyoruz diye Polis amirinden tehdit de yedik üstüne hakaretler ve benzeri şeyler.. Samsunu babalarının çiftliği gibi kullanan mülki amirlere buradan sesleniyorum ALLAH çok büyük...O babası gözü önünde tekme yiyen çocuğun gözyaşlarını nasıl ödeyeceksiniz bakalım..

İkincisi bu yönetimin büyük zafiyeti çok açık ama emniyette olayda sütten çıkmış ak kaşık asla değil..Sen 10 bin kişinin gireceği bir tribünün önünü tel örgülerle çeviriyorsun ve 3 tanecik kapı açıyorsun..Avrupalılar bize g.tüyle gülünce neden gülüyorlar diyoruz..Yapılan kapılar maşallah tam işkence..Kızaklı kapıya da kapı yaparak,alanı iyice daraltarak hangi mantığı güttünüz insanın aklı almıyor.Ben içeriye girmeden en az 10 tane çocuğu çaktırmadan soktum.Olması gereken de budur..Çocuklar tribünlerin geleceğidir,gülüdür..Her hafta heyacanla tribüne gitmeyi beklemiyorsa yada gittiğinde o korku dolu sahneleri tekrar yaşayacağını düşünüyorsa o çocuk bu sizin ayıbınız..Bakalım bu ayıbı nasıl düzelteceksiniz...

doðan

Düzeltmekmi neyi  düzeltcekler...

Konuştukmu konuştu oluyoruz ... sonra abi sen niye asabisin , n,ye kızıyosun ... falan falan..
lan kendisini yönetici ahd eden bozmalar siz ne iş yaparsınız; merkakımdan sorarım yoktur hiç birinize garezim..maç başlayacak yada 2-3 saat öncesinde yok olursunuz ortadan , bişyeler yapmaya çalışırız bunu açık ve alenen söyleriz bakarız ki güvenlik kurulu önlem almış .. yani yapmayın !!!!
sizden bilet istemeyiz .. hatta yüzünüzü bile görmesek olurda  >:( >:( >:(

Emniyete talimat verilmiş ...
güvenliğe talimat veilmiş ...
çocuklarımızı trübüne almak istemeyen zihniyete bürünülmüş ...

ey ahali günlere kaldık ...

sövmenin adına günah diyolarya sövmeyecem ... hakkımı BABASAMSUNLUYA devrediyorum o size sağlam giydiriyo ... sonuna kadar destekliyorum >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Ayberk

Maça girmeden önce gittik bir polisin yanına dedik ki, abi bak burda da kapı var, niye açık değil? Bunca adam nasıl girecek? Biz bilemeyiz dedi haliyle. Sonradan da ekledi; "oğlum manyak mısınız, ne işiniz var stadda, trt vermiyor mu gidin rahat rahat evden izleyin, bir de para veriyorsunuz üstüne"  :o >:( Adamların olaya bakışı bu zaten, daha fazlasını da beklemiyordum açıkçası. Normalde polemiğe girilecek bir laf etti ama, abi buradaki atmosfer gibi olur mu Allah aşkına diyip, uzaklaştım... :( :( :(

erdem

vay anasını arkadaş..halk polisi yaratır kendisini korusun diye.bizim polis de halkını döver,hor görür.terörist polisi tokatlar sesi çıkmaz,masum adama çocuğa tekme tokat girer..hak mı bu şimdi.hee pardon,polisi değil,başkomserini tokatlar!!!

davidsavage

Alıntı yapılan: Ayberk - 05 April 2011, 01:00:40
Maça girmeden önce gittik bir polisin yanına dedik ki, abi bak burda da kapı var, niye açık değil? Bunca adam nasıl girecek? Biz bilemeyiz dedi haliyle. Sonradan da ekledi; "oğlum manyak mısınız, ne işiniz var stadda, trt vermiyor mu gidin rahat rahat evden izleyin, bir de para veriyorsunuz üstüne"  :o >:( Adamların olaya bakışı bu zaten, daha fazlasını da beklemiyordum açıkçası. Normalde polemiğe girilecek bir laf etti ama, abi buradaki atmosfer gibi olur mu Allah aşkına diyip, uzaklaştım... :( :( :(

staddayken travzana sövmesi daha bi hoş oluyor diyecen aslındada,sonra işin yoksa uğraş dur polisle :(

ibo055

05 April 2011, 08:34:07 #58 Son düzenlenme: 05 April 2011, 08:51:32 ibo055
Başkan Erkut Tutu  senin bennnnnnnnnnnnnn  :-X :-*,
Galip Öztürk, Karşıyaka maçının ardından saha indi ve futbolcuların galibiyet coşkusuna ortak oldu  gel artık başa  beeeeeeee  bizi ugraştırma  günahlara sokma tek derdimizi anlayan sensin

Ertuğrul Sağlam

Çocukların aileleri ile birlikte tribüne alınmaması mevzusu sadece maraton'a has bir durum değilmiş. Bu sabah arkadaşımın anlattığına göre benzer sorunlarla kapalı tribündede karşılaşmışlar. Yani bu çocukların içeriye alınmaması stadın geneli ile alakalı bir durum.