KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

CurvaSs

abi, bu konu kesinlikle halledilmeli ama yöneticiler tarafından. her maç için 500 tl hiçbir şey değil, ama bizim yönetimde 2000 liralık adam var mı? orasını bilemem. : ) sitenin de halledebilme ihtimali var ama her maç 500 tl*4 maç = 2000 tl. bu paraya bi' maçlık harika bir show yapılabilir. hatta 4 maç için 2000 toplayacağına, 4 maçın biri için 2500 toplarsın, harika bir görüntü elde edersin. demek istediğim şey şu: yönetim büyük ihtimal kulakardı eder, site de yapabilir ama o paraya güzel bir organizasyon da harika olur.

saygılar;

##kdc##

neden olmasın ki, bence biz elimizden geldiğince desteğimizi verirsek; birileri de bu emeklerimizi görüp bizi diğer konularda anlayışla karşılar heralde(inşaallah)

Ahmeti

yönetimden her bir kişi sırsıyla 2 haftada bir 500 tl.  verse iş halledilir en azından tek bir kişiye yüklenilmemiş olur.

kuzey55

50 kişinin bilet parasını versinler işte.

cembaba

Ben sözümü yine tekrarlıyorum. Bu kadar para harcamanız ve bunca emek yeterli şimdilik. Led Fener+Atkılar 20.000 kişi Kırmızı-Beyaz. Bunun üstüne şov tanımam aga =)

Serkan

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 March 2011, 11:11:13
Ben sözümü yine tekrarlıyorum. Bu kadar para harcamanız ve bunca emek yeterli şimdilik. Led Fener+Atkılar 20.000 kişi Kırmızı-Beyaz. Bunun üstüne şov tanımam aga =)

katılıyor olmakla birlikte staddaki ses düzeninin ne kadar berbat olduğunu, Hatırlatmak gerektiğini düşünüyorum, Fenamı olur bütün atkılar açıkken, SAMANYOLU ÇALMASI  (=

Akyol

Herşeyi biz düşünüp biz yapacaksak yönetimin orada işi ne? Biraz dinlenelim...

maraton

bence de biz bi bay geçelim de değerimiz anlaşılsın.. baksanıza atilla bi ahmet adlı avukat ile !!! maratonda muhteşem bir şova hazırlanıyomuş.. bi de onlara bakalım..  :-X

kemal4455

güzel fikir kimin aklına gelirse onu yapalım ledleri de sahaatmayın yoksa yabacı madde atmaktan alırlar beni almışlardı şimdi onunla uğraşıyorum :) bu sene çok farklı sene inşallah bu sene süper lige...  :)

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar ses sistemi işi tamam. ::)
Şimdi sıra maç öncesinde taraftarımızı havaya sokacak müziklerin belirlenip hazırlanmasında.

CurvaSs

dale dale boca

şunu maç öncesinde çalsınlar da kopalım ya. :D ayrıca, samanyolu tabii ki. : )

berusa55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 March 2011, 19:46:32
Arkadaşlar ses sistemi işi tamam. ::)
Şimdi sıra maç öncesinde taraftarımızı havaya sokacak müziklerin belirlenip hazırlanmasında.

Ertan ses sistemi işi tamam derken? Haber süper ama ayrıntı nedir?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 March 2011, 19:55:51
Ertan ses sistemi işi tamam derken? Haber süper ama ayrıntı nedir?

Ersin akşam tesislere gittim Ömer Çoruh ile görüşüp konuyu anlattım tamam dedi. yarında geri kalan tefarruatları halledeceğim.

Akyol

Tam netleşmeden statda görmeden inanmam  :-X

Ertuğrul Sağlam

Stadta gördüğün zaman çok geç olabilir şimdiden müzikleri ayarlamaya başla Ali ::)