KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

edmontdante

:D :D :D :D
Adam gibi gidip maçımızı izleyelim,desteğimizi verelim  bu sefer : ))

CurvaSs

bi' an heyecanlandın itiraf et. :D şahsen ben heyecanlandım.

Dartagnan

hıc sorma acaba ne yapıyoruz dedım kendı kendıme :D

Serkan

Biz de bir organizasyon yapalım her maç oturup çekirdek yiyoruz, bayrak yaptıralım kareomudur nedir o kartonlu şeylerden kaldıralım, konpeti atalım .d

kuzey55

ben yokum bu maçta engin abi. bencede oturun izleyin maçınızı :)

fat55

engin abi şu ledli fener olayını daha da yaydırsak çok güzel oluyor.

Dartagnan

evet bunun duyurusunu yaptıralım en azından daha fazla kısıde olsun :D

Ollivanders

:)))) en dogru karar özledim vallahi maça rahat gidip izlemeyi :D

##kdc##

bu sefer herkes kendi cebinde konfetisini hazırlayıp getirsin yazıcaktım valla  ;D

edmontdante

led işi aklımda.
Küp kağıtları Cüneyt'in dediği gibi  herkes bireysel olarak hazırlar bizim oradan atarız.
Lastikli ve nizami şekilde.Bakalım öyle nasıl oluyor.Herkes birer top A4 kağıdı  alıp kestirebilir 5X5 gibi tanıdık matbaacılarda.Ama bence kağıt işini yasaklamıştır emniyet geçen haftadan sonra : ))

Dartagnan

bence abimin aklında yine bir sey yapmak var ama ne olduguna karar veremedı.Bızım fıkırlerımızı beklıyor belkıde :D

##kdc##

bizim fikirler bekleniyorsa ilk sıradaki belli;
ledli fenerleri yanarken sahaya atalım  :P

samet_55

ama bu saatten sonra öyle hiç bişe yapmadan sadece maçı izlemek bize yakışmazki... bişey yapmalııı :D

CurvaSs

aslında maraton alt kata kumaş şeritler vereceksin. kırmızı, beyaz, siyah olarak; üst kata ise kumaşların bittiği yerden sonra aynı renkte kartonlar vereceksin. alt taraf kumaş, üst taraf karton olacak. ortaya ise, (yani tam kumaşlar ile kartonların birleştiği yere) büyük bir "atamızın şahlandığı" pankart çekeceksin. orta taraftan olacak, iplerle yukarıya çıkarılacak ama tavana kadar olmayacak.

aslında güzel olur. :D

Dartagnan

:D bu baslık boyle acık kalsın ''trıbun icin organızasyon fıkırlerı '' dıye baslık atalım akla ne gelırse yazılsın :D