KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

Akyol

Ses sistemi ile ilgili gelişme var mı?

eren55

Çiftlik Caddesi'nde yürüyüş yapacak mı gruplar,meşale şov falan?Olacaksa saat kaçta toplanılacağını yazar mısınız?Sinop'tan misafirlerim olacak görsünler,yaşasınlar isterim.

CurvaSs

Alıntı yapılan: eren55 - 31 March 2011, 20:06:23
Çiftlik Caddesi'nde yürüyüş yapacak mı gruplar,meşale şov falan?Olacaksa saat kaçta toplanılacağını yazar mısınız?Sinop'tan misafirlerim olacak görsünler,yaşasınlar isterim.

maçtan önce saat 3.30, 4.00 gibi şirinler toplanacak ve meşale şov düzenleyecek. misafirlerin mutlu olurlar kesinlikle, iki meşale de onlara alırsan.

eren55

Eyvallah kardeşim.İki taneyle yırtabilirsem iyi 17 kişi ben dahil. :( Bu arada nedir bu meşalelerin fiyatları?

CurvaSs

Alıntı yapılan: eren55 - 31 March 2011, 20:12:57
Eyvallah kardeşim.İki taneyle yırtabilirsem iyi 17 kişi ben dahil. :( Bu arada nedir bu meşalelerin fiyatları?

normal eski tip meşale 3.50 gibi, avrupa meşalesi getirildi istanbul'dan 4.60 fiyatı. biyyyrooooonnnnn meşaleyee biyyyrooonnn gibi oldu bu yazı ama idare et artık. :D

eren55

Hapı yuttuk.İyisi mi ledleri ısmarlayayım ben,üçüne dördüne de meşale aldık mı yeter onlara.

CurvaSs

Alıntı yapılan: eren55 - 31 March 2011, 20:18:53
Hapı yuttuk.İyisi mi ledleri ısmarlayayım ben,üçüne dördüne de meşale aldık mı yeter onlara.

yeter tabii kardeşim, yetmez olur mu? kesin 1'den fazla meşale alan vardır, olacaktır. onlardan kullanırlar. şirinler paylaşmayı sever. : )

eren55

kamuri

bence de kartonlar dağıtılıp araya ledli ışıklarla şampiyon yazılabilir ama kartonlar geçen sefer ki gibi tüm maratona dağıtılsa daha iyi olur tam ortaya da ledli ışıklarla şampiyon yazılsa süper olmaz mı

CurvaSs

Alıntı yapılan: kamuri - 31 March 2011, 20:30:20
bence de kartonlar dağıtılıp araya ledli ışıklarla şampiyon yazılabilir ama kartonlar geçen sefer ki gibi tüm maratona dağıtılsa daha iyi olur tam ortaya da ledli ışıklarla şampiyon yazılsa süper olmaz mı

sanıyorum düşünülen şey o değil. maraton alt kısıma led fenerler verilecek(getirilecek), şampiyon yazısı da kartonlar ile olacak. ama diğer türlü daha güzel olur sanki. kartonlar verilir, şampiyon yazısı led fenerler ile yazılır. yanlış anlamış da olabilirim.

Alıntıanladıgım kadarıyla sadece siyah kartolar olacak şampiyon yazabilmek için.

tekrar okudum da, sanıyorum yanlış anlamamışım. kartonlar dağıtılacak, şampiyon yazısı led fenerleri ile yazılacak. : 9

kamuri

evet aynen oyle demek istedim kıpkırmızı bi maraton tribunu ortaya ledli fenerleerle sampiyon yazısı olmaz mı

kalptenþimþek

siyah karton ve ledlerden oluşan dev bir kareo scorbordta şampiyon!! yazısı... >l<müthiş fikir gerçekten..

edmontdante

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 31 March 2011, 22:51:12
siyah karton ve ledlerden oluşan dev bir kareo scorbordta şampiyon!! yazısı... >l<müthiş fikir gerçekten..

Bana  elinde 2 şer tane led olan 400 kişi lazım  : ))
Yemin ediyorum dünyada ilk olur.Ama sözüne güvenilir 400 kişi nasıl bulacağız.Hele ki tribünde : ((
Bu arada takım aynı hız giderse bir koreo Güngören maçına yapmamız lazım.

edmontdante

Stadyumun resmine şunları uygulayabilir mi birisi.

Maraton alt komple kırmızı,maraton üstün ise sadece sağı ve solunda kalan kısımlar (kırmızı koltuklu alanlar ) kırmızı ,SAMSUNSPOR yazan kısım beyaz.Yani ortada beyaz zemin olacak yanları ve altı kırmızı.Beyaz zemin içine ŞAMPİYON siyah harflerle.

CurvaSs

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 April 2011, 01:56:52
Bana  elinde 2 şer tane led olan 400 kişi lazım  : ))
Yemin ediyorum dünyada ilk olur.Ama sözüne güvenilir 400 kişi nasıl bulacağız.Hele ki tribünde : ((
Bu arada takım aynı hız giderse bir koreo Güngören maçına yapmamız lazım.

abi, 400 kişi diyelim siteden çıktı. veya alt kata ledleri biz dağıttık. koltuklara 2'şer 2'şer koyduk, adamın biri gelir, alır gider. vallahi alır, billahi alır. kareo mareo dinlemez. ama 400 kişi siteden çıkarsa, onlarla şampiyon yazmak için maratona kimse girmeden önce veya çok erken yerlerine oturmaları lazım. bu kareoyu yapmak zor iş, ama yapılırsa harika olur. : )