KARŞIYAKA MAÇI ORGANİZASYONU

Başlatan edmontdante, 24 March 2011, 17:28:42

« önceki - sonraki »

forza_devil

3 tane ablem olacağına maratonun 3/2ni yada 4/3 kaplıcak bi şekilde tek bir pankart yapılsa daha mantıklı olur, şirinlerin oradaki kısımda şirinlerinde aynı şekilde farklı bişey yapsalar, forza şimşelkerde diğer kale arkasında başka bişey assalar çok çok daha güzel bi görüntü ortaya çıkar

edmontdante

Alıntı yapılan: forza_devil - 28 March 2011, 14:07:28
3 tane ablem olacağına maratonun 3/2ni yada 4/3 kaplıcak bi şekilde tek bir pankart yapılsa daha mantıklı olur, şirinlerin oradaki kısımda şirinlerinde aynı şekilde farklı bişey yapsalar, forza şimşelkerde diğer kale arkasında başka bişey assalar çok çok daha güzel bi görüntü ortaya çıkar

evet yapılsa  keşke

forza_devil

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 March 2011, 14:19:25
evet yapılsa  keşke

keşke diyeceğimize ortak hareket etmek gerekir, diğr guruplarıda gereken bilgilendirmeler yapılmalı,, iletişime geçilmeli, önümüzde 6 gün var kos koca. maratonda bulunan guruplar sbç ve samsunspor.biz ortak hareket edip plan yapmalı. aynı şekilde forzaşimşeklerlerin bulunduğu tribündeki tüm grupları bilinçlendirip onlarında ayrı bi pankart yapmalrını isteye biliriz ve şirinlerede.. 3 farklı takım oluşturularak 1ci takım maraton, 2ci takım şirinler, 3cü takımda skorbont kale arkası türübünündeki tüm gruplar.. bunun için bugünden itibaren ileşime geçip planlı programlı çalışmak gerekir.. gerçekden görsel bir şeyler istiyosak ve bunun olağan üstü olmasını istiyosak birlik beraberlik çatısı altında yapılması gerekir, bu sayede daha farklı showlarda atılabilir ortaya.. ve bir nebze olsun gruplar arasında samimiyeti ve beraberliği artırır

maraton

edmontdante

Alıntı yapılan: forza_devil - 28 March 2011, 14:28:50
keşke diyeceğimize  ,gereken bilgilendirmeler yapılmalı,, iletişime geçilmeli, , plan yapmalı,tüm grupları bilinçlendirip onlarında ayrı bi pankart yapmalrını isteye biliriz ve şirinlerede.. 3bunun için bugünden itibaren ileşime geçip planlı programlı çalışmak gerekir..

Evetçok haklısın.Yapılmalı

mehmet yılmaz

Bence de yapılmalı.
İyi düşünülmüş gerçekten de.

usare

Niye biz düşünmedik daha önce diye kendimi paralıyorum şu anda.

babasamsunlu

Engin abi yazık sana..
oturduğun yerden ahkam kesiyorsun..Bi işede el at abilik yap..Ama nerdeeee..
Neyse sene sonunda bana müsadeni görecez bakalım yapabilecekmisin :P :P

edmontdante

Kimsenin kötüniyetle yazdığına inanmıyorum.Mutlaka  bir fikir vermek için  yazılıyordur  o mesajlar ama bazen zoruma gitmiyor da değil açıkçası.

Allahın izniyle Bana Müsade'yi yapacağız sezon sonu.Ama o gün çokcurcuna olacak ve herkes bir çaba içine girecektir mutlaka.Ama keşke o gün Forza Devil'in dediği gibi ortak hareket etmeyi becerebilsek.

maraton

evet keşke yapılabilse..
hatta ben bu başlığı okurken nedense hep bi şarkı aklımda..
"bütün dünya buna inansa,bir inansa,hayat bayram olsa,.." hadi hep beraber !!
"insanlar el ele tutuşsa,birlik olsa, la la la la lay la lom.. " hadi engin sever oturmaya mı geldik !! :D

forza_devil

Alıntı yapılan: usare55 - 28 March 2011, 15:09:32
Niye biz düşünmedik daha önce diye kendimi paralıyorum şu anda.

düşünseymişsin o zman birader.!
dalga geçme ortamı değil burası fikir alış verişi yapıyoruz, nasıl daha iyi bi görüntü ortaya koyabiliriz diye

King1965

BÖYLE BIR TRIBUN YAPILAMAZMI ?

Ahmeti

yapılır hemde alası yapılır , şöyle bi gözlerimin önüne geldi istiklal marşı okunurken maratonun aynı anda maytapları yaktığını.

King1965

ama sık olması gerek . burada bır kısı de 2 tane 3 tane var gıbı. Ve aynı anda yakmak lazım .. OFFF SUPER BIRSEY OLURDU BENCE

doðan

staddaki led fener sayısı artarsa inanın bundan güzel görüntü ortya çıkar...