Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

Tufan

maratona fazla bilet basılıyor bariz şekilde 10binden fazla sadece maraton vardır ve dikkatimi çeken 40 liralık vip bile nerdeyse fulldü baya kalabalıktık.

millwall

seckin55

##kdc##

-gençler attı, 2 oldu  :-\
-olum yapma la şunu  :P

seckin55

Ollivanders

ahmetsefa55

kuzeycity

O değilde Giresunspor taraftarına ve takımına küfür edilmesi cidden canımı sıktı, adamlar deplasman tribununde samsunspor diye bağırdı atkımızı boyunlarına takmışlar, özellikle gösteriyorlar maratona, şehir kale arkasına atkımızı. ama nedense şehzadeler grubu ve maratonun solu, bütün maç giresunlulara küfretti, yazık ya (her maç böyle oluyo Altay maçında da önce küfür etmişlerdi sonra alkış) nedir bu herkese kin.. nefret..

Akyol

millwall

çılgın55

dediklerinizin hepsine aynen katılıyorum hepsine imzamı atarım öncelikle kalpar bugün birisinden tehdit almış da takım yenilsin diye inanılmaz uğraşan bi t.d gibiydi.benim şahsen aklım ve mantığım almadı orta sahada murat yıldırım ve dilaver gibi top yapan iki adamı ikinci yarıdaki en kritik zamanlarda oyundan almak ve kenan,billy mehmet gibi tam rakibin isteyeceği gibi ortam yaratmak inanılır gibi değildi.bugün ilk yarıda fena oynamadık hakkını vermek lazım özellikle hakan bayraktarın 95 dakika hiç yorulmadan mücadele etmesi takdire şayandı evet zenke bence de iyi değildi ama bu maç ölçü olmasın stres var futbolcularımızda da.taraftara gelince geçen hafta dediğim gibi bi iletişimsizlik,bi organizasyon eksikliği var yazık oluyo yani 20000 kişiden çıkan ses daha fazla olmalı ve daha çok baskı yaratmalı diyorum özellikle 75.dakikadan itibaren resmen rakibin istediği bi ortam oluştu.

mehmet yılmaz

samsunspor.co.nr

cembaba

Maçın başından sonuna oturan bir maraton, çekirdekçi amcalar tribüne geri gelmiş... Neden Şirinler karşılanmadı? Kimse bilmiyor mu bunu? Sinir oldum stada. Takımı geçen hafta tribün oynattı. Bu hafta da tribün oturttu. Tribünün sessizliğine, takım ayak uydurdu. Kalpar'ın değişiklikleri bence çok yanlış değildi. Kenan'ı almasının sebebi, takımın gol atamayacağını anlamış olmasındandır. 1-0 olsun bizim olsun demiştim, öyle oldu. Diyarbakır'ı da yenip, liderliğimizi pekiştirelim. Bu arada o led fenerleri bulan, düşünen kardeşlerime sevgilerimi yolluyorum.

Bu arada yine, yeni, yeniden ENGİN SEVER OLEYYY : )

##kdc##

şirinler bizi çağırsa biz karşılığını verrdik be abi  :P adamlar küsmüş gidip kapalıyla karşılıklı yapmaya çalışıolar