Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

34 SS 1965

Ahmeti

bu maçı alsak denizli ile aramızda 8 puan olacak böylece önemli bir rakipten yakamızı kurtarmış olacağız.

Musti

AlıntıSamsunspor'a kaç puan yeter ?

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, şampiyonluk yarışındaki durumlarını yorumladı..

Hüseyin Kalpar, Nuri Asan Tesisleri'nde basın sözcüsü Haluk Tan ve futbol şube sorumlusu Suat Çakır ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Şu ana kadar kendisinin hep gerçekleri paylaştığını ifade eden Kalpar, şöyle konuştu:
''Geçtiğimiz hafta rakiplerimiz arasında olan Tavşanlı Linyitspor maçını kazandık. Önümüzde 9 maç var. Bu maçları kazandığımız takdirde çok şey kazanacağız. Tavşanlı Linyitspor maçından sonra sadece bir avantaj elde ettik. Bu avantajı da lig sonuna kadar iyi kullanmamız lazım. Bunun için de önümüzde bizim açımızdan çok değerli ve önemli Giresunspor maçı var. Artık Tavşanlı Linyit maçı geride kaldık. Sadece Giresun maçına kilitlendik. Tüm maçları tek tek düşündüğümüz için şampiyonluk adına Giresunspor maçını kazandığımız zaman biraz daha avantaj kazanacağız. Yani tüm maçları tek tek değerlendireceğiz. Samsunspor bu maçları kazandığı takdirde benim de inandığım ve herkesin istediği şampiyonluk gelir diye düşünüyorum. Önümüzdeki 9 maçın 6'sını kazanırsak 59 puana ulaşırız. 59 puan hedeflerimiz adına bize yeter.''

Kalpar, ''Futbolda zaman zaman şans önemli bir faktördür. Futbolcu, hoca, şehir ve taraftar şansı bir araya geldiği zaman çok şeyler yapabiliriz. Çünkü bazen çok iyi oynamana rağmen gol atamıyorsun. Top direkten dönüyor, kaleciler gününde oluyor. Yani şansın da yanınızda olması lazım. Bu hafta Giresunspor maçını da kazasız atlatmak istiyoruz'' dedi.

Futbol şube sorumlusu Suat Çakır ise takımda 2 oyuncunun sakatlığının davam ettiğini, bu iki futbolcu ile birlikte sarı kart cezası bulunan Akeem Agbetu'nun da Giresunspor maçında oynamayacağını ifade etti.

ajansspor

kuzey55

Orhan,Kemal ve Murat sarı kart sınırında kritik haftalar önce bu maçta kart görüp diyarbakır maçında cezalarını tamamlamaları lazım.o kritik maçlarda bu adamlardan birisinin olmadıgını düşünemiyorum.

FaTiH_HaN

3 futbolcuda çok formda giresun maçında üçününde cezalı duruma düşmesi diyar maçında bizi etkileyebilir diye düşünorum. her ne kadar diyarın kümede kalma adına umudu kalmasada yinede hafife almamak lazım. ama karşıyaka maçınada tam kadro çıkmamız lazım nasıl olacak çok merak ediyorum.

kuzey55

kenan iyileşti.ersin ve kenan stoperde alparslan da solda oynar..bir işe yarasın artık alparslan büyük umutlarla aldık bari bi maçta sadece görevini yerine getirsin...muratın yerinde de yine alternatifleri var.hemde sezon başından beri devamlı oynayan bu oyuncular dinlenmiş olur.ayrıca diyarbakırın çok da direneceğini sanmıyorum.

King Of The North

Diyarbakır ilk galibiyetini, ilk kez yenilen Denizliye karşı almıştı, kesin konuşmamak lazım ben her rakibi ciddiye alırım açıkcası.. Giresun da bişeyler yapmaya çalışacak ama ambiansa dayanamaz bence.

FaTiH_HaN

Giresun ambiansa dayanamaz ama bizim oyuncularda dayanamayabilir  :D özellikler akşam maçlarında ve stad kalabalıkken çok tribe giriyorlar.

jean

sansizligimizi ilk macta kirdik ins yine yeneriz

fat55

bugün işyerinde giresunlu biri size bi sürpriz yapmayalım dedi.zor dedim.o staddan çıkmanız.orduda herkes bizim yenilmemizi bekliyor.saldır samsunum.

King Of The North

Serkan

berusa55

Bugün 56'lar Metro'dan biletleri aldım 3 tane. Önümde iki kişi daha 5-6 bilet aldılar. İlgi şimdiden başlamış. İnsanlar heyecanlı  >l<

Ollivanders

spooks