Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Bundan sonra rakiplerin değil bizim ne yapacağımız önemli, ipler bizim elimizde, tüm takımların gözü bizde, bizimde gözümüz süperligde!

King Of The North

Hem bu maçta, hem şampiyonlukta her platformda favoriyiz ama takılmamamız lazım artık, hele ki Giresunu izledim son maçında dökülüyorlar resmen, Agbetunun olmaması sıkıntı vermez inşallah, en büyük kozlarımız gene orta sahada Hakan ve Murat olacaktır, tabiki de kritik pozisyonların ve kalenin devi Ahmet Şahin...

cembaba

En çok merak ettiğim konu da bu. Agbetu'nun yeirnde kim oynayacak. İnşallah Billy i oynatmaz ya :( Dilaver daha iyi bir tercih.

Ahmeti

bu hafta kadroyu bozmadan tki maçındaki gibi saldırgan oynamalıyız agbetu'nun yerine ise umarım dilaver oynar

Stoper

Giresun takımı sıkıntılı günler geçiriyor fakat bize karşı şansları tutuyor.

Golu yan toptan kafayla Kemal atsın. 1-0 kazanalım..

maviay55

AlıntıOlumsuzluklara rağmen diğer maçlarda olduğu gibi bu maça da üç puan parolasıyla çıkacaklarını vurgulayan Kaya, şöyle konuştu: ''Belki de ligin en zor deplasmanına gidiyoruz. Her maç olduğu gibi üç puan için çıkacağız, ancak bu zor deplasmandan bir puanla dönmek bile şu aşamada bizim için önemli. Oyuncularımın yüreğine, savaşçı yapısına çok güveniyorum. Buna karşın son günlerde gol yükümüzü sırtlayan Aydın ve Boka gibi futbolcularımızın olmayışı bizi çok zorluyor. Mevcut kadro içinden mutlaka bu boşluğu doldurmalıyız. Son dört beş haftadır hep aynı oyunculardan bir şeyler yapılması istendi ve beklendi. Takım içinde diğer futbolcularımın da sorumluluğunu artırması gerekiyor. Ben onlara güveniyorum, onlarda kendilerine güvensin. Başarı isteniliyorsa artık herkes elini taşın altına koysun.''

Kaya, sakatlıklarından dolayı tedavileri süren Aydın ile Boka'nın Samsunspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığını kaydetti

bizde agbetu onlarda ise aydın ve boka eksik..ilk dakikalarda baskılı başlayabilirsek kolay geçeceğini düşünüyorum karşılaşmanın..billy bişeyler yapmaya çalışır zenkeye yardımcı olursa agbetuyu aramayız aksi takdirde gol bulmakta zorlanabiliriz.. 1-0 olsun bizim olsun

berusa55

eren55

Billy'nin Zenke'ye yardımcı olabileceğini sanmıyorum.

King Of The North

Billy oynarsa ve Zenkeyle birlikte gol atacaklar bu hafta, tutar mı sizce?

kuzeycity

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 16 March 2011, 15:22:19
Billy oynarsa ve Zenkeyle birlikte gol atacaklar bu hafta, tutar mı sizce?

ikisi de oynarsa Kartal ve Adana maçı gibi olur

twitter

dilaver sağ açık oynayamıyor mu koy oynasın işte

FaTiH_HaN

musa büyük oynasın abdülün yerine sakatlığı geçtiyse dilaverde olabilir ama dilaver kanatta etkili olamaz bence sakat değilse musa oynasın

masbene

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 March 2011, 12:04:25
Millet bizim puan kaybetmemizi dört gözle bekliyor. Allahım ne olursun kazanmamızı nasip eyle .

Amin

GökhanÇağlar

agbetu nun yerine dilaver oynamalı,billyi alırsa adana maçı gibi pozisyon bulmakta zorlanırız...

cembaba

AAAAaaaaaaaaa Dudak uçuklatan transferimiz hakkında böyle konuşmayın.  >:( >:( >:( >:(