Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

55.hakan

Benim bildiğim eskiden kale arkası oturarak yani tribün tabiriyle çökerek maratonsa ayakta maç izlerdi.

FaTiH_HaN

hatırladığım bir rize maçı var ligin son maçıydı düşme tehlikemiz vardı maçtan önce anons edilmişti Samsunsporumuz için herkesi maçı ayakta izlemeye devet ediyorum diye golüde Ertuğrul atmıştı galiba stad hınca hınç doluydu. Aslında yine o şekilde bi uygulama yapılabilir. Samsunsporumuzun şampiyonluk yolundaki kalan maçlarını tüm stad ayakta izleyebiliriz, bütün stad.

özkan

**KaR6**

geçen gün seminere 17 yıl gs'nin altyapı sorumlulugunu yapan adam geldi.. terim'in tek taktiği vardı uefa yı alırken ve çok basitti dedi; çok pas çok koş ilerde press.. aslında gerçekten bu kadar basit ve bize çok uygun..

mehmet yılmaz

Cumaya gitmek içn Atakum pazarından şöyle bir geçtim; çok kişide pazar günkü maç muhabbetini duydum; esnaftaki Samsunspor mont ve eşofmanları da cabası. Bence en kalabalık tribün olacak; Şirinler'in kale arkasını tamamen dolduracağını düşünüyorum. Maraton da hıncahınç olur.

Şampiyon gibi oynamamız lazım, düşük tempo olmamalı, tedbirli oyun bir yere kadar. Yürüyerek maç kazanamayız; özellikle iki kanat bekimiz sıkça hücuma çıkmalı; rakip savunmanın adam paylaşımı ve dengesi bozuluyor bu şekilde. Giresun kapanacaktır; deplasman karnesi oldukça zayıf ama ne olursa olsun ciddiye almamız gereken bir rakip. Kaybetseler bile fark yiyerek maç kaybetmiyorlar, zor bir rakip.

kaptan 55

kadro yapımız gereği çok pas çok press formatı bize pek uygun değil,bunu bir çok maçda gördük.kaleye şutsuz bitirdiğimiz maçları hep beraber izledik.dört,beş oyuncumuzun o gün ki formu maçın skoruna nerdeyse % 100 etki ediyor ne zaman ki kanat bekleri bu dört,beş futbolcuya eşlik ediyor işte o zaman oyun lehimize dönüyor.bunu sezon başından beri söyledik ama hoca bekleri hiç kullanamadı,oyuna sokamadı.ademin yükselen form grafiği tavşanlı maçında zirve yaptı,bunu mutlak giresun maçındada kullanmalıyız.orhana sözüm yok zaten bir tane orta kesse kendimi kesicem.

King Of The North

Skor tahminim 2-1, bu kez gol yiyeceğiz ama 2-1 alacağız inşallah, sandığımız kadar kolay maç olmayacak. Gollerin 1 tanesi defans oyuncularından olabilir.

Ayberk

Bu maçta da ceza sahası ön çizgisine kadar gidip yana pas yapmasınlar da(bkz. Kartal maçı)... Ki bunu yapmamaları için de yine aynı yere dönüyoruz sanırım adem ve orhan'ın nitelikli bindirmeleri

kaptan 55

orhan ve nitelikli bindirme 1dk!!!

belirtisiz sıfat tamlaması gibi oldu.

Ayberk

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 18 March 2011, 14:36:05
orhan ve nitelikli bindirme 1dk!!!

belirtisiz sıfat tamlaması gibi oldu.

:D tamam orta yapamıyor abi ama, gidiyor işte. Geçen maçta fena değildi, hep öyle oynasın yeter bana. Daha iyisi olmalı mı, çok  daha iyisi olmalı ama mevcut şartlarda bu Orhan'ın en iyi haliydi. Oradaki tamlama da aslında daha çok Adem'i işaret ediyordu zaten :D

masbene

bu maçı gollerimizin ikisi 2. yarıda olmak üzere 3-2 ya da 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum

kaptan 55

vural'ın günahı neydi o zaman bıraksak maçı bırakıp sarp sınır kapısına kadar giderdi,gitmekle oluyosa bu iş.

Ayberk

Haklısın abi ne diyeyim. Ama sezonun bundan önceki tüm maçlarını dahil ederek konuşuyorum, hangisinde Orhan'ı son çizgide ortaya top çevirirken gördük? TKi maçında yapmaya çalıştı, bu yönde direktif almış bu belliydi. Çok ekstra şeyler yapmadı katılıyorum. Ama ben Orhan'dan ekstra bir şeyler de beklemiyorum. Benim beklentim, bir bomba patlatıp da onun hatasından gol yemememiz zaten. Beklentilerin bu kadar düşük olduğu bir oyuncu biraz çabalayınca, göz boyuyor belki de

kaptan 55

valla ayberk tavşanlı maçında benide sola koysan ben bile bu halimle iki üç kez çıkardım,o maçı ayrı tutmak gerek,fevkaledenin feykindeydik.ben olsam bu maça solda alpaslanla başlardım.

beşnumara

Aman erdal abi ben alparslanı antep belediye kupa maçında izledim Kemal Sunal'ın  postacı adem tiplemesindeki gibiydi.Bi insan koşmayı da mı beceremez yaaa.İşte o gün anladım ki orhan bizde carlos görevini üstleniyormuş.İyi ki varsın orhan  ;D ;D tabii alparslanı görünce ;)