Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

twitter

KALPAR'A TEŞEKKÜR
Kırmızı-Beyazlı yönetim şampiyonluk yolunda takımı motive ettmek için ne gerekiyorsa yapıyor. Yönetim dün Nuri Asan Tesisleri'nde Erkut tutu başkanlığında olağan toplantısını yaptı. Toplantı öncesinde, Teknik direktör Hüseyin Kalpar ile görüşüldü. Başkan Erkut Tutu Kalpar'a, Tavşanlı maçında gösterdikleri iyi futbol ve sonuca teşekkür etti.

İKİ MAÇ KALDI
Bu arada, kırmızı-beyazlılarda prim sistemi de yeniden belirlendi. Buna göre 3 maç kazanan takıma özel prim verilecek. Tavyanlı Linyitspor maçını kazanan futbolcular, Giresunspor ve Diyarbakırspor maçını kazanmaları halinde özel primi hakedecek. Kulüp yetkilileri,"Bu prime işadamlarımızın da primi eklenince meblağ bir hayli yükselecek" dediler.

Prim iyidir, candır

samsunmania

Bu prim işi tam zamanında yapılmış bir hamle. HAtta bunu karşıyaka maçı ile beraber bile düşünebilirlerdi. Artık saldır Samsunspor'um. 4 maçta 12 puan çok şey ifade eder.

celebi

cihan_55

Denizli maçına kadar 9 puan alacağız ...:)   .....................SAMSUNSPOR geliyor.

Kadir ÇELEBİ

Ayberk

A2'lerin maçının haberini Haber gazetesi "Samsun komşuya acımadı" şeklinde vermiş ??? ??? ??? ??? Ya harbiden coğrafya bilmiyorlar, Samsun'dan doğuya doğru seyahat de etmediler. Ya da içlerindeki malum şehrin dışa yansımasına engel olamadan, "Komşu" diye hitap ettiler >:( >:( >:( >:( :o :o :o :o

King Of The North

Onlara her yer öyle ya hangi şehir olursa olsun o mantıkla komşu demiş kalemi sürçmüş bence de, ya da Orduyu adam yerine koymuyorlar.Kaş yapayım derken göz çıkarmak buna denir.

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 15 March 2011, 23:11:24
benim totem tutacak inşaallah

Kara büyü, boz baykuş büyüsü. Tutar tabii ki kardeşim benim. ;D ;D

celebi

s_uzunkaya

zor maç!!! bu maçta boluyla olan avarajı düzeltmek için en az 5 fark olması lazım. bakalım başarabilcekmiyiz

twitter

Ollivanders

Millet bizim puan kaybetmemizi dört gözle bekliyor. Allahım ne olursun kazanmamızı nasip eyle .

Serkan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 March 2011, 12:04:25
Millet bizim puan kaybetmemizi dört gözle bekliyor. Allahım ne olursun kazanmamızı nasip eyle .