Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

salihcakir

Alıntı yapılan: Musti - 10 March 2011, 16:16:20
4-2-3-1 demek istediniz sanırım...Diğer türlü 12 kişi oluyor.

ben de ne kadar sağlam takım olduk diye düşünüyordum :) meğer bundan mış.
aklımdaki ise 4-1-3-1-1 gibi olacaktı aslında. zenke yerine murat kaydırılıp oynanabilir.

orta saha şöyşe şekilleniyor o zaman
        turgay
murat-hakan-agbetu
        ufuk
        izzet

emre

aynen abi bende diyorum ne güzel takım oldu,daha önce düşünmüştüm bunu onun için bir sıkıntı var gibi gelmişti bana zaten  :)  :P

transfer döneminde iyi bir forvet almadık diye kızıyoruz ama o zamanda konusu geçmişti zaten şu Turgay'ın yerine iyi bir adam almamız gerekiyordu.ne kadar kızsakta Turgay alternatifsiz bence o bölgede.yerine oynatmaya adamımız yok.  :o orada sağlam bir transferle hem ileride hem geride işimiz çok rahatlaşacaktı.

veis

Spor Toto Süper Lig düzeyinde oyun anlayışına sahip, sahanın her yerini çok iyi kullanabilen, hem savunma ve hem hücum yönünü çok iyi oynayan ve iyi oyuncuları olan güçlü bir takımla mücadele edeceklerini ifade eden Akçay, şöyle konuştu:
''Özellikle gol bölgelerinde Agbetu, Zenke ve Billy Mehmet'le artan bir gol zenginlikleri de var. Kenardaki Ufuk'un da hızlı bir oyuncu olarak ofansif güçlerine katkı yapmasını bekliyoruz. Bunların hepsi bir araya geldiğinde, savunmada çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bence çok iyi bir maç olacak. Orta kanattan vazgeçmeden oynayacağız. Önce rakibimizin etkili silahlarını durdurup, sonra kendi silahlarımızı kullanmayı hedefliyoruz. İnşallah planlarımız sonuçlanır.''

hocaları aşagı yukarı bizi çözmüş ve sayın kalparda bitecek bu iş.

özkan

Kadromuz yüzde bir milyon şöyle hafta boyunca aynı takımla çalıştı hoca,

AHMET
ADEM KEMAL ERSİN ORHAN

AGBETU  TURGAY HAKAN B.  UFUK

ZENKE  BİLLY

>Murat sakat !

kuzey55

berusa55

Özkan; Murat antremanlara başlamadı mı kardeşim duyum mu aldın hayırdır?

kuzey55

Alıntı yapılan: berusa55 - 10 March 2011, 19:13:56
Özkan; Murat antremanlara başlamadı mı kardeşim duyum mu aldın hayırdır?

bugün antrenmanı yarıda bırakmış abi sakat anlaşılan.

berusa55

kuzey55

Tavşanlı takımı bugün 16.00'da antrenman yapmış tesislerde.Dün gece gelmişler Samsun'a...

davidsavage

Alıntı yapılan: özkan17 - 10 March 2011, 19:06:43
Kadromuz yüzde bir milyon şöyle hafta boyunca aynı takımla çalıştı hoca,

AHMET
ADEM KEMAL ERSİN ORHAN

AGBETU  TURGAY HAKAN B.  UFUK

ZENKE  BİLLY

>Murat sakat !

Murat yoksa oynat şu dilaveri sayın Kalpar,yine yedek başlamasın şu adam ya  :( :(

CurvaSs

abi murat sakat demeyin n'olur..!  :( belki de taktik gereği maç saati belli olur felan derler, tavşanlı'da akyüz için dedikleri gibi..

cem 55

bu kalpar efendinin yaratıcı adam eksiltebilen ara pas atıp oyunu yönlendirebilen oyunculara karşı sanırım bi problemi var anılı bir kalemde harcadı şimdide sıra dilaverde ufugu da kanata hapsetti turgay gibi abdulaziz gibi agbetu gibi düz oyuncuları ne kadar çok seviyo bu adam anlamadım gitti hala kornerleri agbetu abdulaziz gibi adamlar atıyo ya o an deliriyorum adamlarda teknik sıfır bi de topun başına geçiyolar topu ya kaldıramıyolar yada daglara taşlara vuruyolar muratın yoklugunda dilaver mutlaka ilk 11 de oynamalı yada ufuk 2 forvetin arkasında top dagıtıcı olarak oynamalı 

Ollivanders

Bu maçtan da umitli olmayalım anlaşılan. 1 puan alırsak iyidir.

kuzey55

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 10 March 2011, 19:14:31
bugün antrenmanı yarıda bırakmış abi sakat anlaşılan.

murat bence maç saatine kadar yetiştirilir