Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

koyacaz linyit koyacaz linyit koyacaz linyit koyaacaaaaaazzz

davidsavage

mehmet yılmaz

Haftalardır iyi top oynamıyoruz; hatta kazansak dahi iyi futbol oynayamadan kazanıyoruz. İlk devredeki basan, koşan takımın yerinde yeller esiyor. Hoş, buna rağmen ligdeki diğer takımlar da bizden aşağı değiller ki, kaybedilmiş bir şey yok hiç kimse için halen.

Artık iyi oynayarak kazanmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Kalpar'ın bu gibi kritik maçlardaki balını, şerbetini de hesaba katarsak kazanırız diye düşünüyorum. Kalpar da maç sonunda yine sağa sola mesaj gönderir!!!!

davidsavage

Alıntı yapılan: samsuni - 09 March 2011, 19:37:08

Artık iyi oynayarak kazanmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Kalpar'ın bu gibi kritik maçlardaki balını, şerbetini de hesaba katarsak kazanırız diye düşünüyorum. Kalpar da maç sonunda yine sağa sola mesaj gönderir!!!!

Mehmet abi yeter ki kazanalım da mesaj mı gönderiyor napıyorsa yapsın zaten alıştık o duruma; ama kazanalım yoksa hiç iyi olmayacak gibi duruyor.

mehmet yılmaz

Yok, orasına razıyız zaten, yeter ki kazanalım; yeter ki şampiyon olalım.
Neleri sineye çekemedik ki şu sene?

kuzey55

mehmet akyüz sakattı giresun maçında bu maçta büyük ihtimal oynayacak kemalin her zamanki gibi çok dikkatli olması lazım.

mehmet yılmaz

Kemal, yer onu da... ;)

Kemal demişken, bu maçta büyük ihtimalle Kemal'in babası maçı bizimle seyredecek. Samsun'a ilk defa gelecek ve stadımızı da ilk defa görmüş olacak.

davidsavage

TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını bugün çift idman yaparak Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren Samsunspor, ligin zirvesindeki iddiasını devam ettirmek için rakibinden mutlak 3 puan almayı hedefliyor. Samsunspor, kendi evinde oynayacağı maçların tamamını kazanarak Spor Toto Süper Lig'e çıkmak için gerekli olan puanları toplamayı amaçlıyor.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar idaresinde düz koşu ile antrenmanlara başlayan Samsunsporlu futbolular, istasyon çalışmasının ardından şut çalışması yaptı. ,

Bu şut çalışmasının yapıldığına hiç inanamıyorum,Adana maçı son örnek doğru düzgün şutumuz yok nasıl şut çalışması yapıyolar aklım almıyor!! :o

55(tuncay)55

büyük konuşmak gibi olmasın ama g.b.b. maçı gibi rahat maç olacak kalpar böyle maçlarda napıyo ediyo maçı kazandırıyor hadi samsun şimdi sırası bi seri başlarsa sezon sonuna kadar gider

55cem55

ahmet

Musa     Kenan        Kemal           Orhan

agbetu   murat         hakan           ufuk

zenke        izzet

zenke ve izzet hiç yanyana oynamadı denenmesinde fayda var..

billy kesınlıkle oynamamalı...

cem 55

Alıntı yapılan: 55cem55 - 09 March 2011, 21:36:24
                   ahmet

Musa     Kenan        Kemal           Orhan

agbetu   murat         hakan           ufuk

zenke        izzet

zenke ve izzet hiç yanyana oynamadı denenmesinde fayda var..

billy kesınlıkle oynamamalı...
benim kafamdaki kadro da buna yakın sadece agbetu dilaver degişikligi olabilir orta sahada geçen hafta muratın da yoklugunda yaratıcı oyunculugu eksikligimiz görüldü ufuk ve dilaver bu açıgı kapatabilir bende izzetden mutlaka faydalanmalıyız gerektigi kanısındayım insallah tavşanlıyı yenip tekrardan avantajlı duruma geçicegiz

**KaR6**

zenke ne billy ile ne izzet ile çift forvet oynayamaz.. agbetu ile oynar ancak.. ilk yarı gözden kaçırdığımız şey, zenkenin kendini pivot santrafor görmesiymiş megersem, adam nokta santrafor zannediyo kendini veya taktiği öyle alıyo.. bu devam ettiği sürece de zenkenin yanına uzun boylu adam koymak saçmalıktan baska bir şey olmuyor.. bkz: ikinci yarıdaki tüm maçlar..

TeRMeLee

Ahmet

Musa   Kenan   Kemal  Orhan

Dilaver   Hakan   Murat

Zenke     Billy      Ufuk

cem 55

zenke topu ayagına aldıgı zaman hemen pas atmayı düşünse aslında çok daha etkili olabiliriz ama nedense topu ayagına aldıgında  bi topu sürme çalım atma sevdasına düşüyo topu kaybediyo adana maçında billy golu atıyo asisti zenke yapıyo ama ondan önce zenkeye gene çok şık bi pas veren oyuncu billy mehmet ben izzetinde billy inde asist özellikleri oldugu topu kanatlara açmada başarılı oyuncular oldugu kanısındayım ve çift forvetde başarılı olacaklarını düşünüyoruım  zenke biraz daha bencillikten uzak olup yanındaki oyuncuyla pas alışverişinde bulunursa daha çok pozisyona girer daha çok gol bulabiliriz.

Sercan

Kesinlikle abi tek pas olayını bir yapsa varya çok daha iyi olacak...