Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 March 2011, 20:33:35
Bu maçtan da umitli olmayalım anlaşılan. 1 puan alırsak iyidir.

deme öyle deme öyle arkadaşlar üzülüyo :)

vanlioglu

zenkeyi ortada oynattığı sürece aynı tas aynı hamam devam eder. adana maçındaki gibi ilk yarıyı 0/1 şut oranıyla kapatırız.

Ayberk

bu tavşanlı bu karda kıyamette nasıl geldi otobüsle hayret :o :o Türkiye'nin her yerinde yollar kapalı diye görüyoruz ya da bu televizyon kanalları buldu bizim gibi saf,temiz,kar görmemişleri sallayıp duruyorlar bol keseden :o :o ???

CurvaSs

Alıntı yapılan: Ayberk - 10 March 2011, 21:30:56
bu tavşanlı bu karda kıyamette nasıl geldi otobüsle hayret :o :o Türkiye'nin her yerinde yollar kapalı diye görüyoruz ya da bu televizyon kanalları buldu bizim gibi saf,temiz,kar görmemişleri sallayıp duruyorlar bol keseden :o :o ???

üzüldün galiba abi. :D cidden ankara ve iç bölgelerde kar çok yoğun. ana yollar tabii ki açıktır ama şehiriçlerindeki yollar genellikle kapalı..

cembaba

Ben yine de kazanacağımızı düşünüyorum. Murat çok büyük bir eksiklik ama, dilaveri koyacan oraya, ufuk'u zenke'nin arkasına çektim mi olay biter. Ama bakın siz bize inat A.Aziz oyunda olacak. İddaasına giren?

seckin55

Tufan

Alıntı yapılan: seckin55 - 10 March 2011, 23:29:35
TKİ Tavşanlı, Atakum Grand otelde konaklıyor.

yeni açtılar bu oteli Atakentte 3 yıldızlı mı bu otel?

Ayberk

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 10 March 2011, 22:48:42
üzüldün galiba abi. :D cidden ankara ve iç bölgelerde kar çok yoğun. ana yollar tabii ki açıktır ama şehiriçlerindeki yollar genellikle kapalı..

üzüldüm tabi gelemeselerdi de hükmen galip olsaydık :P

##kdc##

okuldaki topluma hizmet dersi için sınıfı tavşanlı macına getiriyorum. hem Samsun kazansın, hem de öğrenciler okudukları şehir hakkında bi kaç bişi öğrensin 8)

Ayberk

Alıntı yapılan: Cüneyt - 10 March 2011, 23:54:29
okuldaki topluma hizmet dersi için sınıfı tavşanlı macına getiriyorum. hem Samsun kazansın, hem de öğrenciler okudukları şehir hakkında bi kaç bişi öğrensin 8)

Aynen biz de Diş Hekimliği Fak. Dönem-2 olarak asgari 4 kişiyle yerimizi alacağız :)

Serkan

lakin 14 şubattaki kibi sağda solda başka tribünlerde görmiyim sizi ( =

cembaba

5trawberry

Taraftarımıza yakışan hareketi yapalım, Tavşalıyı onca olumsuzluğa rağmen oynadığı futboldan ötürü alkışlayalım..
Ve sonra puansız yollayalım..

kuzey55

berusa55

Geçen hafta da ondan önceki hafta da oynamadı benim bildiğim; bu hafta da zor gibi sanırım Mustafa...