Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

King Of The North

Adana maçında sık yaptı zaten çoğu topu tek pas yapmaya çalıştılar Zenke de buna dahil, ama başarılı olunamadı tabi, çünkü ayağında en fazla top tutan adam Murat yoktu, Tavşanlı maçında gene orta saha oynayacak topu, Hakan ve murat gününde olsun alırız maçı.

55cem55

Gecen macta muratın yoklugu konusunda herkes hemfikir adamın takım için ne kadar önemli olduğu daha net anlaşıldı muratın eksikliği takımdaki diğer dengeleride değiştirdi mesela murat yok hakan tek basına orta saha yonetımınde sıkıntı oldu muratın yanında ufukta tekniğini daha ön plana cıkartıyor daha çok oynama alanı buluyor daha rahat ve murat varken uzaktan golde bekliyorsun aralara pas olayınıda...
Demekki  neymiş murat bizim için çok şey demekmiş!!!
Allah yokluğunu göstermesin:)

samet_55

akşam idmandaydım.işten çıktım bi ugrayalım ded,k..baktık bizimkiler çift kale maç yapıyo..son 25 dk.sını izledim...
sarı takım.
ahmet.kenan.ufuk.zenke.agbetu.orhan.hakan.benim görebildiklerim
mavi tk.
kılıç.kemal.billy.oguz.izzet.abdul.mustafa..adem..
ve kırankırana bi maç oldu.hoca herkese barıp çagırıyodu...en son sözü işte tavşanlı böyle oynayacakk.
sonuç.
sarı tk..0
mavi tk.2
tabii son 25 dksına göre.....

ŞİM-ŞEK-LER

ŞİM-ŞEK-LER

samet_55

kuzey55

Alıntı yapılan: ŞİM-ŞEK-LER - 10 March 2011, 11:15:51
İdmanlar hangi günler

hergün :)

bu arada tavşanlı takıma Samsuna gelmiş.sanırım burada kar yok daha iyi çalışabiliriz diye düşündüler.

berusa55

Bugün hava daha da iyi. Burası yaz gibi gelmiştir adamlara...

salihcakir

Ben de Tavşanlı'nın iyi futbol oynadığını düşünmüyorum. sadece çok iyi mücadele ediyorlar ve neredeyse hiç form düşüklüğü yaşamadan aynı tempoda bu zamana kadar geldiler. Bundan sonrası için onlarda yorulmalar olacaktır sanıyorum. çok fazla rotasyonla da oynamıyorlar zaten. rakiplerin de en az onlar kadar mücadele edeceği haftalar geldiği için çok kaçabileceklerini sanmıyorum.

Samsun'a gelirken öncelikli hedeflerini beraberlik olarak gösteriyorlar ama kafalarında galibiyetlere bu kadar alışmışken kontra golüyle galip gelerek memleketinlerine dönmek fikri kesinlikle vardır.

orta sahamızı muhakkak diri ve koşan adamlar ile kurmalıyız. Son haftalardaki üretkensizliğimize de çare olması hasebiyle ufuk'u serbest adam mevkiine çekmek gerekir diye düşünüyorum. Biliyorum, Hüseyin Hoca böyle çıkmayacak ama yine de ben olsam 4-1-3-1-1 dizilimi ile çıkardım sahaya ve şu oyuncular ile oynardım;

ahmet
musa-kemal-ersin-orhan
            turgay
   murat-hakan-agbetu
             ufuk
             izzet(sakatsa billy)

berusa55

Tekrar söylüyorum bu TKİ bizi burda yenmeyi başarabilirse şampiyon olarak süper lige çıkar ama işler çok zor Cumartesi günü; bunu kendileri de gayet iyi biliyor. Bir puan onlar için üç puan gibi ama bizim için aynı şey sözkonusu bile değil. Samsun'da son 12 maçtır mağlubiyetimiz yok. Yozgatta oynadığımız cezalı maçımızı saymıyorum. İnşallah bu maçı kazanıp Giresun maçına daha da moralli çıkacağız. Allah utandırmasın.

Bu arada Samsunspor'umuzun cumartesi günü saat 14.00'de evinde oynayacağı maçı Koray Gençerler yönetecek. Gençerler, Samsunspor'un bu sezon ilk kez maçını yöneteceği gibi, Tavşanlı Linyitspor'un deplasmanda Altay'ı ve evinde de Karşıyaka'yı mağlup ettiği karşılaşmalarda düdük çaldı.  :-\

ŞİM-ŞEK-LER

Musti

Alıntı"Yenemezsen yenilme"

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, teknik direktör Mustafa Akçay, önce rakiplerinin etkili silahlarını durdurmayı, sonra kendi silahlarını kullanmayı hedeflediklerini belirterek, ''yenemezsen yenilme'' anlayışıyla oynayacaklarını söyledi.

Kırmızı-siyahlı takım, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde onarımı süren Ada Stadı'nda son antrenmanını yaparak, otobüsle Samsun'a hareket etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

Takımı uğurlamak amacıyla Cumhuriyet Meydanı'na gelen kalabalık taraftar grubu, hava sıcaklığının -5 derece olduğu ortamda, teknik heyet ve futbolculara tezahüratta bulundu.

Futbolcular, otobüse bindikten sonra taraftarları selamladı. Takım kaptanı Abdi Aktaş, taraftarlara hitaben, ''Önemli bir maça gidiyoruz. Amacımız Samsun'dan lider olarak dönmek'' dedi. Daha sonra otobüs Samsun'a hareket etti.

Akçay, takımın hareketinden önce yaptığı açıklamada, Samsunspor karşısına ''yenemiyorsan yenilme'' anlayışıyla çıkacaklarını bildirdi.

Spor Toto Süper Lig düzeyinde oyun anlayışına sahip, sahanın her yerini çok iyi kullanabilen, hem savunma ve hem hücum yönünü çok iyi oynayan ve iyi oyuncuları olan güçlü bir takımla mücadele edeceklerini ifade eden Akçay, şöyle konuştu:
''Özellikle gol bölgelerinde Agbetu, Zenke ve Billy Mehmet'le artan bir gol zenginlikleri de var. Kenardaki Ufuk'un da hızlı bir oyuncu olarak ofansif güçlerine katkı yapmasını bekliyoruz. Bunların hepsi bir araya geldiğinde, savunmada çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bence çok iyi bir maç olacak. Orta kanattan vazgeçmeden oynayacağız. Önce rakibimizin etkili silahlarını durdurup, sonra kendi silahlarımızı kullanmayı hedefliyoruz. İnşallah planlarımız sonuçlanır.''

Akçay, sakatlığı süren Mehmet Akyüz'ün oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağını, onun dışında sakat ya da cezalı oyuncularının bulunmadığını anlattı.

-''BAŞARIMIZ BİZE SEMPATİ DUYANLARIN SAYISINI ARTIRIYOR''-
Spor kamuoyunda son haftalarda TKİ Tavşanlı Linyitspor'a olan ilginin arttığını anımsatan Akçay, bir televizyon programında yorumculuk yapan eski futbolcu Saffet Sancaklı'nın, ''Ben TKİ Linyitspor'u destekliyorum'' dediğini hatırlattı.

Bu teveccühünden dolayı Sancaklı'ya teşekkür eden Akçay, şunları kaydetti:
''Beklentilerin üzerinde performans göstermemiz sempati toplamamıza neden oldu. Takımımızın imkanları, sporcularımızın yapısı, kulüp yapımız, mütevazi anlayışımız, bizi seven ve değer verenlerin sayısını artırıyor. İmkanları ve şartları oldukça düşük bir takım olmamızla özellikle futbolda kendini ifade etme konusunda zorluk çeken her insanın ifade biçimi oluyoruz. Sanki onları biz temsil ediyormuşuz gibi oluyor. Kendini ifade etmekte zorluk çeken ya da ifade etmede geç kalmış olan insanların büyük bölümü de bizimle kendini bir yerde topluma sunmuş oluyor. Bence imkanlarımızın eksik, gücümüzün sınırlı olmasına rağmen başarılı olmamız, toplumun bizi daha fazla takdir etmesine neden oluyor. Bu şekilde taraftar topluyoruz. İnşallah onlara layık olmak için ligin sonuna kadar bu güç ve anlayışımızı sürdürürüz.''

Akçay, kalan 10 maçta olabildiğince puan toplayıp 3 ile 6. sıralar arasında yer alarak, play-off'a kalmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

ajansspor

emre

Alıntı yapılan: salihcakir - 10 March 2011, 14:59:17

ahmet
musa-kemal-ersin-orhan
       turgay-hakan
    zenke-murat-agbetu
              ufuk
              izzet(sakatsa billy)

şu kadroyu kurmak çok mu zor Allah aşkına..Söylediklerine katılıyorum Salih abi ve agbetu'nun, zenke'nin form durumuna göre Dilaver'de düşünlebilir.Ayrıca bu tür maçlarda kendimize güveniyoruz,rakip hucum düşünyor,kafasında 3 puanla geliyor ve biz hatırlatıyoruz hep kolay bir takım olmadığımızı ancak bu da sistematik bir hale geldi sanki onun için tedbiri elde bırakmamak lazım.

Musti

4-2-3-1 demek istediniz sanırım...Diğer türlü 12 kişi oluyor.

emre

harbi, ben Salih Abime güvenmiştim  :D o turgay'ın ne işi var orda   :P  :o .:.:. 1dk!!! zzzzz