Samsunspor Store

Başlatan mesut1985, 02 March 2011, 11:09:53

« önceki - sonraki »

celebi

ya arkadaşlar sizin dilinize düşmek var ya.....................

mesut1985

TR'demek türkiye demek KARDES

babasamsunlu

NE YANİ ŞİMDİ ELEŞTİRİLMEYECEK BİR ŞEY Mİ BU TÜRKİYE YERİNE TR YAZILMASI ??

babasamsunlu

Alıntı yapılan: mesut1985 - 02 March 2011, 17:21:25
TR'demek türkiye demek KARDES

O ZAMAN ADAM GİBİ TÜRKİYE YAZ KARDEEEŞŞŞŞŞŞŞ

mesut1985

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 02 March 2011, 17:01:03
allah'tan ajanlar ben siteye yeni girdiğimde beni araştırmadılar haa ,yoksa ben ne yapardım,gerçi sorsalardı nerden inanacağız senin samsunspor'lu olup olmadığını diye ?

Tek birşey derdim ben kavak'lıyım gardaş

bende termeliyim kardes

Akyol

O zaman;

Hepimiz kardeşiz bu öfke ne diyeeee  ;) 8)

mesut1985

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 02 March 2011, 17:08:49
Süphen olsun, senden daha fanatigim:)))
Burada taraftarlik anlayisi baskadir, kimse kimseden cekinmez, Samsunlu olup baska takimin yalakasi olmak kimseye dokunmaz..
Su da var, SAMSUNSPOR lu olmak burada bir ayricaliktir, özelliktir, ama cogu farkinda degil..Farkinda olan ise zaten SAMSUNSPOR'umuzdan baskasini düsünemez..

Mesut eger tam bir SAMSUNSPORlu degilse bile, burada o eksigini tamamlayacaktir..InsAllah bizdendir..

Arkadaslar ben ne yazdim ... almanyadan diyorum en fanatik samsunspor taraftari benim diyorum.. tartismaya gerek yok... ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Akyol55 - 02 March 2011, 17:24:25
O zaman;

Hepimiz kardeşiz bu öfke ne diyeeee  ;) 8)

Bi üstteki mesaja bakınız sayın kar6 ve ali akyol peyefendiler ;) :-* :-*

Akyol

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 02 March 2011, 17:26:38
Bi üstteki mesaja bakınız sayın kar6 ve ali akyol peyefendiler ;) :-* :-*

Neresine :-* 8)

Fecr_55

Alıntı yapılan: mesut1985 - 02 March 2011, 17:25:32
Arkadaslar ben ne yazdim ... almanyadan diyorum en fanatik samsunspor taraftari benim diyorum.. tartismaya gerek yok... ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

Ben de Stuttgart danim, Almanya disi miydi burasi, tüh karistirmisim..
Sana kalirsa en fanatik taraftarsin, bana kalirsa o yolda ilerleyen birisin su an; tartisilacak durum yok dogru..

mesut1985

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 02 March 2011, 17:37:06
Ben de Stuttgart danim, Almanya disi miydi burasi, tüh karistirmisim..
Sana kalirsa en fanatik taraftarsin, bana kalirsa o yolda ilerleyen birisin su an; tartisilacak durum yok dogru..

Ben senin almanyadan oldugunu bilmiyordum. belki mesajimi tam okuyamamissindir diye zannetim o yüzden yazdim. Sen türkiyeye samsunspor maclarina özellikle hic gittinmi??? Yasin Kac bu arada??? Gördügüm kadariyla aramizda yas farki yok.. Yani anliyacagin benden fazla Samsunsporlu olamassin KARDESSSSS!!!!!
Bende Stuttgarttanim be kardes :-)

Sercan

Antep'te de en fanatik benim,Akyol Trikoda Ali,Adana'da Fatih noluyo la :) :)

celebi

Alıntı yapılan: mesut1985 - 02 March 2011, 17:55:47
Ben senin almanyadan oldugunu bilmiyordum. belki mesajimi tam okuyamamissindir diye zannetim o yüzden yazdim. Sen türkiyeye samsunspor maclarina özellikle hic gittinmi??? Yasin Kac bu arada??? Gördügüm kadariyla aramizda yas farki yok.. Yani anliyacagin benden fazla Samsunsporlu olamassin KARDESSSSS!!!!!
Bende Stuttgarttanim be kardes :-)

mesut arkadaşım kardeşim bende gördüğüm kadarıyla benden en az 10 yaş küçüksün hatta 15 bilemiyorum ama biraz sakin

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 02 March 2011, 18:05:58
mesut arkadaşım kardeşim bende gördüğüm kadarıyla benden en az 10 yaş küçüksün hatta 15 bilemiyorum ama biraz sakin

bu alemde Mesuttan büyük Samsunsporlu yok Çelebi de souza ..Sen ne ayakasın ;) :)

Akyol

Mesut kardeşim Fecr55 arkadaşımızın ne denli Samsunspor'lu olduğunu forumun ilk kurulduğu günlerde ki topiclerden görebilirsin. Kendisi maç için hususi olarak çoğu kez tribünde yerini almış birisidir. Seni bilmiyorum tanımıyorum ama O'nu iyi tanıyorum senden ricam bu olayı uzatmamandır. Hepimiz Samsunspor'luyuz Başka diye soranlara inat  ;)