Samsunspor Store

Başlatan mesut1985, 02 March 2011, 11:09:53

« önceki - sonraki »

Ollivanders

hep sizin gibiler yuzunden bu takım başarısız . İstemezükçüler.  :P

kuzey55

aslında huyum değildir faşizanlık ama bu adam sabıkalı hele de malum takıma dost diyorsa yapacak bişey yok

mesut1985

INADINA SAMSUNSPOR yazdik diye hayirdir ne oldu?? Ben bir Fanatik Samsunspor taraftariyim, bi arena55 kardesimiz var ajansspor'dan o hep soranlara INADINA SAMSUNSPOR yaziyor! :-) benimde bu laf hosuma gitti bende heryerde yaziyorsun.. INADINA ISYAN, ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR'muydu belkide karistirmis olabilirim!! :-) yanlis anlasaldiysa özür dilerim. Ilk cvp icin tesekkürler.. Soranlara diyorum, inadina Isyan, ölümüne Samsunspor..
Umarim bu daha iyi oldu..

mesut1985

Alıntı yapılan: mesut1985 - 02 March 2011, 16:21:01
INADINA SAMSUNSPOR yazdik diye hayirdir ne oldu?? Ben bir Fanatik Samsunspor taraftariyim, bi arena55 kardesimiz var ajansspor'dan o hep soranlara INADINA SAMSUNSPOR yaziyor! :-) benimde bu laf hosuma gitti bende heryerde yaziyorsun.. INADINA ISYAN, ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR'muydu belkide karistirmis olabilirim!! :-) yanlis anlasaldiysa özür dilerim. Ilk cvp icin tesekkürler.. Soranlara diyorum, inadina Isyan, ölümüne Samsunspor..
Umarim bu daha iyi oldu..

pardon heralde söyleydi.

ALAYINA ISYAN, ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

kuzey55

salağa yatıosun gibi geliyo ama yine de emin değilim...

kodalski olduğuna dair hakkında dedikodular var sitenin faşist üyeleri tarafından

Serkan

bende yıllar sonra bir sor;uya oturdum cvp yazdım adam trabzonsporlu çıktı (=

mesut1985

Alıntı yapılan: kuzey55 - 02 March 2011, 16:43:12
salağa yatıosun gibi geliyo ama yine de emin değilim...

kodalski olduğuna dair hakkında dedikodular var sitenin faşist üyeleri tarafından

abiler ne olursunuz bu cekistirmeleri birakalim lütfen ya.. Yeter artik kardesler..
Ben almanyada en fanatik Samsunspor taraftariyimdir! Bunada hic süphem yok, ver her yil TR'ye geldigimdede maclara giderim hic birini kacirmam.. Evde Maclar Naklen yayinlandiginda bile benim icin tek gecerli olan Samsunspor'dur diger seylerin hepsini iptal ederim..
Yok sen busun susun falan ya.. Ben almanyadan Fanatik Samsunspor Taraftariyim.. Futbol antramanlarina bile herzaman Samsunspor esofman ve formasiyla cikarim kardesler..

kuzey55

ben o bahsettiğiniz kişi değilim diyorsun yani? değilsen sorun yok kardeşim

mesut1985

Arkadaslar.. Konuyu Kapatabiliriz. Sorum Cevaplanmistir.. Tesekkürler..
Yoksa benmi kapatmam gerekiyor?

Ahmeti

allah'tan ajanlar ben siteye yeni girdiğimde beni araştırmadılar haa ,yoksa ben ne yapardım,gerçi sorsalardı nerden inanacağız senin samsunspor'lu olup olmadığını diye ?

Tek birşey derdim ben kavak'lıyım gardaş

kuzey55

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 02 March 2011, 17:01:03
allah'tan ajanlar ben siteye yeni girdiğimde beni araştırmadılar haa ,yoksa ben ne yapardım,gerçi sorsalardı nerden inanacağız senin samsunspor'lu olup olmadığını diye ?

Tek birşey derdim ben kavak'lıyım gardaş

gavaklı olmayasın :)

Ahmeti

sen öyle diyosan öyledir gardaşım  :D

Fecr_55

Alıntı yapılan: mesut1985 - 02 March 2011, 16:51:55
Ben almanyada en fanatik Samsunspor taraftariyimdir! Bunada hic süphem yok

Süphen olsun, senden daha fanatigim:)))
Burada taraftarlik anlayisi baskadir, kimse kimseden cekinmez, Samsunlu olup baska takimin yalakasi olmak kimseye dokunmaz..
Su da var, SAMSUNSPOR lu olmak burada bir ayricaliktir, özelliktir, ama cogu farkinda degil..Farkinda olan ise zaten SAMSUNSPOR'umuzdan baskasini düsünemez..

Mesut eger tam bir SAMSUNSPORlu degilse bile, burada o eksigini tamamlayacaktir..InsAllah bizdendir..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: mesut1985 - 02 March 2011, 16:51:55
abiler ne olursunuz bu cekistirmeleri birakalim lütfen ya.. Yeter artik kardesler..
Ben almanyada en fanatik Samsunspor taraftariyimdir! Bunada hic süphem yok, ver her yil TR'ye geldigimdede maclara giderim hic birini kacirmam.. Evde Maclar Naklen yayinlandiginda bile benim icin tek gecerli olan Samsunspor'dur diger seylerin hepsini iptal ederim..
Yok sen busun susun falan ya.. Ben almanyadan Fanatik Samsunspor Taraftariyim.. Futbol antramanlarina bile herzaman Samsunspor esofman ve formasiyla cikarim kardesler..

BU TR NE DEMEK ??
Bİ AÇIKLARMISIN...

Akyol