Samsunspor Store

Başlatan mesut1985, 02 March 2011, 11:09:53

« önceki - sonraki »

Fecr_55

02 March 2011, 18:33:53 #45 Son düzenlenme: 02 March 2011, 21:12:11 Fecr_55
Burada benim SAMSUNSPORlulugumu tartisacagim en son kisisin..Bu forumda senelerdir varim, bu fanatik oldugum anlamina gelmez elbette..Ama icimde yasadigim bu askin, sevdanin, Samsunsporlulugun agirligini tahmin dahi edemezsin..
Ben SAMSUNSPOR'uma herhangi bir takimmis gibi bakmiyorum, o benim icimde yasayan bir "can", ve o can'a canimdan da öte bagliyim..
Ve cevremdeki herkesten de farkliyim, cünkü SAMSUNSPOR luyum, herkesin sahip olamadigi bir kimlik bu..
Fanatik olmak icin yasin önemi var mi o da acayip bir soru?
Bazi seylere dikkat etmek lazim, cünkü konu SAMSUNSPOR, cok ciddi..!

Neyse, sen erciyes macina gidiyorsun sanirim, bende sampiyonluk macimiza..ALLAH in izniyle sevincim daha büyük olacak sana nazaran..

berusa55

02 March 2011, 18:40:08 #46 Son düzenlenme: 02 March 2011, 19:10:01 berusa55
Mesut kardeşim kayıt tarihin daha dün; öncelikle aramıza hoş geldin fakat hemen tanımadığın etmediğin kardeşlerimizle tartışmaya başlamışsın. Sana tavsiyem hemen paylaşımlara başlamadan önce forumumuzu bir süre takip etmen ve çarçabuk gerilmemen, ortamı germemen. Bu bir ricadır.

eakgül55

eren55

ALLAH'ın Almanya'sında bile takımımız için 'Kim daha çok seviyor?' tartışması yapabilen arkadaşlara ne mutlu!Bir Samsunsporlu olarak benim için övünülecek durum.

Serkan

Tamam sakin olun en Samsunsporlu Babayiğit Samsunlu dur varmı ötesi  (=

babasamsunlu

02 March 2011, 20:46:59 #50 Son düzenlenme: 02 March 2011, 20:59:17 babasamsunlu
Alıntı yapılan: Serkan - 02 March 2011, 20:40:56
Tamam sakin olun en Samsunsporlu Babayiğit Samsunlu dur varmı ötesi  (=

bunun şerefine yenilenen hali ile son model babayiğitsamsunlu ;)

Serkan

kurbağa çıktı  (= sen başka yerden yükle

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serkan - 02 March 2011, 20:51:54
kurbağa çıktı  (= sen başka yerden yükle

tamamdır ;)

##kdc##

abi kurbagaya tıklayınca acılıo=) bu arada maşallah abi son model süper ya :)

Burak

Karnıma ağrılar girdi gülmekten bu ne ya iki günde bir sazan düşüyor. Özelliklemi yapıyor birisi sürekli anlamadım ki :) Şayet gerçeksen sen Türkiye'ye TR denilmeyeceğini de biliyor olman lazım. Nasıl Almanya'da D Hollanda'ya NL demiyorsan .

Cagdas Ünver

Sakin olmakta fayda var  ::) Başlığın dışına çıkıp tartışmaya gerek yok. Hepimiz Samsunsporluyuz.
Bu arada bende Almanyadan yazıyorum  ;D

Burak

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 02 March 2011, 21:10:51
Sakin olmakta fayda var  ::) Başlığın dışına çıkıp tartışmaya gerek yok. Hepimiz Samsunsporluyuz.
Bu arada bende Almanyadan yazıyorum  ;D

Bu diğer arkadaşın Türkçe'si  zayıf sanırım anlatımda sorun yaşıyor . ( Ortamı geren arkadaşın )

Serkan

Sioux

Mesutcuğum, eğer bu kişi sen değilsen sorun yok

http://de-de.facebook.com/people/Mesut-Kodal/100000523855938

yok eğer sensen,
1- bizimle daha fazla dalga geçmeden def ol git
2- madem bir termelisin, ne işin var o uyuz takımla kardesim? sana SADECE SAMSUNSPORLU olmak yakışır.

isyan

Alıntı yapılan: Sioux - 03 March 2011, 00:22:36
Mesutcuğum, eğer bu kişi sen değilsen sorun yok

http://de-de.facebook.com/people/Mesut-Kodal/100000523855938

yok eğer sensen,
1- bizimle daha fazla dalga geçmeden def ol git
2- madem bir termelisin, ne işin var o uyuz takımla kardesim? sana SADECE SAMSUNSPORLU olmak yakışır.
Samsunspor'dan cok trabzon sayfalari begenmi$, ilginc bide "En büyük Samsunsporlu benim" yazmi$, eger o'ysa tabii