Samsunspor Store

Başlatan mesut1985, 02 March 2011, 11:09:53

« önceki - sonraki »

mesut1985

Öncelikle herekese selamlar.. Dünden beri bende bu sitede üyeyim, ve üye oldugumada cok mutluyum..
Basliktata yazdigim gibi, bu siteden ögrenmistim, Yabancilar Pazari Girisindeki Samsunspor Satis Noktasi yenilenecek ve tüm orjinal ürünler orda satisa gececek diye.. Su anki durum nasil orda arkadaslar?
Ben 09.04. - 20.04. arasi Samsuna tatile geliyorum.. Samsun Erciyes macina denk geliyor :-) Insallah stadada gelicem... Allahin izniyle... :-) Bu Satis Noktalari ile ilgili son durumlar nedir??

samsunsporstore.com sitesinde zaten yurtdisina siparis yapilmiyor malesef.

Saygilar ve Sevgilerle
almanyadan Mesut

INADINA SAMSUNSPOR

Serkan

Öncelikle hoş geldiniz

Store'nin online satış adresi aşşağıdaki link olmakla beraber sizinde belirttiğiniz gibi henüz online satış işlemleri gerçekleştirilemiyor,Maça geleceğiniz tarihte ürünleri yabancılar pazarı girişindeki store'den temin edebilirsiniz.

http://www.samsunsporstore.com/asp/index.asp

Sercan

Bu konu çözümlendiyse silinebilir mi?Konu sayısı 1907 olmuş ya da bir konu daha açalım...

Sioux

Sioux

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 02 March 2011, 13:44:13
espri mi ?

çıkar yakında kokusu bu arkadasın, biz birşey biliyoruz da söylüyoruz ;)

kuzey55

ne biliyosunuz merak ettim :)

Sioux

mesut@mkodal.de
kodalski vardı bir ara, adnan güngör başlığında yazdıkları duruyor ;)
feysbukuda ilgi çekici bu arkadasın
bize her yer WC

ahmetsefa55

ama herkese de boyle yaklasırsak olmaz kı.adam gelmıs guzel guzel yazmıs.bır cinslik yaparsa cevabını hep bırlıkte verırız zaten. ;)

Sioux

zaten zamanında yazmış yazacağını ve paketlenmiş onu demek istiyorum.
siz iyi davranın, ben de kızayım, atılsın dediğim yok ama inadına samsunspor yazıp da bizim duygularımızla dalga geçmesine de gerek yok.

kuzey55

iyi iş çıkarmışsınız :)

Sioux

Alıntı yapılan: kodalski - 10 August 2009, 13:42:20
gülmeye ne gerek varki arkadas..??? görüveni samsunsporda sonsuza dek yapmadi??
takim küme düsdükten sonra bile.. samsunspor'da teklifler olmasina ragmen kalmadimi??
elinden geldigi kadar yardimci olmadimi?? ne istiyosunuz yahu.. ben gelmis gecmis bütün samsunspor futbolcularina saygi duyarim.. Formasi 55 olmusda, yok trabzonda giymemiste.. ne olcak sanki?? size soruyorum ne olcak??? hayret birseysiniz bazilariniz ya arkadaslar...

ayrica trabzonspora niye gicik kapiyosunuz bunuda anlamis deyilim... benim kardes takim trabzonspordur bunu bilin.. herzaman ts'yi desteklerim.. ne var bu trabzonla alip veremediginizu bi bilelim. gecmis artik gecmis.. bugüne bakmak lazim..

eğer bu gurbetçi o gurbetçi değilse birşey demiyorum ama kimse bizimle maytap geçmesin!!!

kuzey55

eğer aynı kişiyse tezden başı vurula :)

ahmetsefa55

eger boyleyse ki adminler ip den fln bulurlar herhalde.gereken tepkıyı verırız.

babasamsunlu

kardeşim ne akdar anti demokratik bir sitesiniz..hemen kelleyi vuruyorsunuz.. cıks cıks cıks  :( :( :P