Adnan GÜNGÖR

Başlatan kaan, 02 October 2008, 14:34:35

« önceki - sonraki »

**KaR6**

maç özetlerine bakayım dedim yatmadan, gözüme çarptı. Adnan 55 numara giyiyor d.bakırda. Şimdi sormazlar mı ts de iken niye giymedin madem diye? ince hesaplarla olmuyo işte bu işler maalesef..

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 09 August 2009, 03:26:26
maç özetlerine bakayım dedim yatmadan, gözüme çarptı. Adnan 55 numara giyiyor d.bakırda. Şimdi sormazlar mı ts de iken niye giymedin madem diye? ince hesaplarla olmuyo işte bu işler maalesef..

abiii bak ben 55 giyiyom abi ben aslında hep samsunlu SAMSUNSPORluydum abi inan abi ne olur inan....

Ben Ofosu

bende gördüm çok şaşırdım . Trabzonspor'da ne demeye giymedin onu da anlamadım ama !

KocumVolkan

puahaha 55 mi giymiş :D puahaha :D alalhım cin olmadan adam çarpıyor... ulan adnan tam sivri zekasın varya

Sadece Samsunspor

Maçın özetini şimdi izledim güzel bir gol atmış adnan, 55 numarayıda giymiş

kodalski

helal olsun  bu konuyu acan arkadas.. gercekten süper bir insandi yaaa...
dün diyarbakirda gol bile atti. sevindim onun adina :-)... EN BÜYÜK ADNAN.

FormaNumarasi 55

helal olsun be, helal

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: kodalski - 09 August 2009, 10:37:10

FormaNumarasi 55

helal olsun be, helal

???   ???  ???  ???

Kaya

Alıntı yapılan: kodalski - 09 August 2009, 10:37:10

FormaNumarasi 55

helal olsun be, helal

:P ;D :D ??? :P

Ollivanders

Alıntı yapılan: iak5529 - 09 August 2009, 03:42:46
  abiii bak ben 55 giyiyom abi ben aslında hep samsunlu SAMSUNSPORluydum abi inan abi ne olur inan....

gozgoz yýlmaz

Samsun'da Samsunsporlu,
Trabzon'da Trabzonlu, Trabzonsporlu
Hacettepe'de kiralık olduğu için halen üstteki gibi
D.bakır'da ise Samsunlu...

Bırak bu işleri Adnan, Trabzon'da gösterdin gerçek yüzünü, kolbastıcıbaşı...

kodalski

Alıntı yapılan: iak5529 - 09 August 2009, 15:07:44

:P ;D :D ??? :P

gülmeye ne gerek varki arkadas..??? görüveni samsunsporda sonsuza dek yapmadi??
takim küme düsdükten sonra bile.. samsunspor'da teklifler olmasina ragmen kalmadimi??
elinden geldigi kadar yardimci olmadimi?? ne istiyosunuz yahu.. ben gelmis gecmis bütün samsunspor futbolcularina saygi duyarim.. Formasi 55 olmusda, yok trabzonda giymemiste.. ne olcak sanki?? size soruyorum ne olcak??? hayret birseysiniz bazilariniz ya arkadaslar...

ayrica trabzonspora niye gicik kapiyosunuz bunuda anlamis deyilim... benim kardes takim trabzonspordur bunu bilin.. herzaman ts'yi desteklerim.. ne var bu trabzonla alip veremediginizu bi bilelim. gecmis artik gecmis.. bugüne bakmak lazim..

kaptan 55

sen istersen  bi önce ts'nin bizlere neler yaptığını bir araştır ne kardeş takımı hayırdır?8.msjında ts'yi desteklerim her zaman ts'liyim diyosun 18.msjında profil resminde bordo mavili renkleri görmek isterim PAOK'u desteklerim ts'yi asla.

**KaR6**

bu forumda ts yi desteklerim diyeni barındıracaklarını pek sanmıyorum, haberin olsun..

eLLis

Alıntı yapılan: kodalski - 10 August 2009, 13:42:20
takim küme düsdükten sonra bile.. samsunspor'da teklifler olmasina ragmen kalmadimi??
elinden geldigi kadar yardimci olmadimi?? ne istiyosunuz yahu.. ben gelmis gecmis bütün samsunspor futbolcularina saygi duyarim.. Formasi 55 olmusda, yok trabzonda giymemiste.. ne olcak sanki?? size soruyorum ne olcak??? hayret birseysiniz bazilariniz ya arkadaslar...

ayrica trabzonspora niye gicik kapiyosunuz bunuda anlamis deyilim... benim kardes takim trabzonspordur bunu bilin.. herzaman ts'yi desteklerim.. ne var bu trabzonla alip veremediginizu bi bilelim. gecmis artik gecmis.. bugüne bakmak lazim..
Hadi sana güle güle..

celebi

Alıntı yapılan: kodalski - 10 August 2009, 13:42:20

güle güle kapı açık