Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

sercan5592

LisandroLopez

Ben kesinlikle ve kesinlikle bu olayın takıma yansıyacağını zannetmiyorum,en ufak bi kuşkum yok...

FaTiH_HaN

ajansspordaki yorumları okudukça deliriyorum ulan tutu bu açıklamayı yapacağına ölseydin daha iyiydi yada biz ölseydikde bu açıklamaları duymasaydık  :( >:(

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 04 February 2011, 13:41:22
Ben kesinlikle ve kesinlikle bu olayın takıma yansıyacağını zannetmiyorum,en ufak bi kuşkum yok...

kartal maçında tribünlerdeki tutu öfkesinin takıma da yansıyacağını düşünüyorum inşallah dediğin gibi olur ve takım bundan etkilenmez

Gökberk55

bizim öküz medya haberleri yayınlamaya başladı kuklanın yaptığı bknz denge gazetesi,ben bizden de bahseder belki diye düşünyodum ama bu gaztelerde malum şehrin malum iş adamlarının bağışlarıyla basılabiliyor büyük ihtimalle

dr_ahmet

ajansspor.com'daki yorumları okuyup ya sabır demek...
Şampiyonluğa giden bir takımın taraftarını muhatap ettiği adamları düşününce,
E.Tutu ister istifa etsin ister etmesin...Benim gözümde başkanlık kariyerini zaten noktalamıştır.
Ha, bu takım şampiyon olur da yırtarım zannediyorsa yanılıyor...Samsunspor taraftarı bunu unutmaz...
Tıpkı yıllar önce TS'lilerce bu takıma ve taraftarlarına yapılanı unutmadığı gibi...
Kendimi 'Braveheart' filminde iskoçyalı lordlarca, ingilizlere satılan Mel Gibson gibi hissettim...
İnsan kendi taraftarını sırtından hançerlemez ki...

Ollivanders

Kendimi 'Braveheart' filminde iskoçyalı lordlarca, ingilizlere satılan Mel Gibson gibi hissettim...

Al benden de o kadar.

ahmetsefa55

td'ye gelin derim.kuzey yalnız kalmıs ben bıseler yazdım ama  ;)

Ekrem

Trabzon yalakası olarak bir yerlere geleceksek hiç gelmeyelım daha iyi Hepsi bu şehirde ekmek yiyor o dediklerinin sayın baskannnn HAvadan gelmıyor o paralar onlaraa yazıkk cok yazık bir baskanın taraftarını değilde başka bir klübü savunması içinde SAMSUNSPOR ruhunu bulundurmayanların o mevkide yeri yokk   >:( >:( >:(

isyankar

ts nin gaziantep belediye kupa maçında 55. dakikada samsuna küfür edilirken samsunun ekmeğini yiyen ts taraftarlarına neden uyarıda bulunulmadı sevmdeik sevmiyoruz sevmicez bukadar...

kuzey55

tribundergide bizi bunlarla tartışmaya bu adamların diiline düşürmeye ne gerek vardı.******* tutu defol git.sen gitmediğin sürece ben artık maçlara gitmiyorum

Baskent_Samsunspor

zamanında fenere trabzonda şampiyonluğu satanlar samsunsporu ağzına almışlar yazıklar olsun erkut tutu istifa et artık

ahmetsefa55

onun bunun cocuklarına elımızden geldıgı kadar cevap verıyoruz.Allah belanı versın p.ç erkut

isyankar

ya bunlarun yalaklık kanlarına iliklerin eişlemiş binlerce samsunspor taraftarını düşürdükleri durumu görebiliyormusunuz samsunspor kulübü kimlerin elinde

alperen

herşey tamda yolune girdi derken yediğimiz lekeye bak!!! off offf >:(