Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

Recep

bu adamlar Samsunsporlumu kesinlikle hayır çünkü gerçek Samsunsporlu bir insan böyle düşünemez böyle bir açıklama asla yapamaz üç beş kişinin sırtını okşayacam diye bu büyük camiadaki geçek Samsunsporluları kahretmenin dile düşürmenin ne anlamı var hangi mantıkla yapılır
Bu satten sonra bu işin geri dönüşü yoktur yapacak olduğu hiç bir açıklama yapmış olduğu bu pisliği asla örtemez
Mehmet Akif Ersoy ne güzel söylemiş

Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!

maraton

hastalığım nedeni ile ancak siteye girebildim.. mehmet kardeşim gerekli düzeltmesini yapmış, sitemiz bu öğleden sonra söylenmesi gerekeni söyleyecek,sitemiz veya derneğimizin bu konuda bildirdiği resmi bir görüşü yoktur.. ancak forumu 21 sayfa tek tek okuyan görüşümüzün ne olduğunu anlar !!

cgr

Burada yazdıklarımızı yönetimin içinden birilerinin okuduğunu çok çok iyi biliyorum...

Şimdi yazdıklarımı da okusunlar hatta iletsinler başkana...

Erkut Tutu; deplasmanda seyircinin arasına giriyorsun hani Samsunsporlusun ya... Mersin maçında üzülüyorsun ağlıyorsun Samsunsporlu olduğun için başına bi ceza geleceği için...

Sen eğer gerçek Samsunsporluysan bugun istifa edersin... Eğer gerçekten o ruh içinde varsa. Çünkü gerçek bi SAMSUNSPOR'lu o açıklamaları YA-PA-MAZ !!!

He pardon... Senin fason bi başkan olduğunu unutmuşum... ;)

Gorkem

Adama SAMSUNSPOR gibi büyük bir klubün başkanlığı ağır geldi git sen amatörde başkanlık yap erkuuttt >:( >:(

King Of The North

Tutunun yaptığını Adnan Ölmez ve Yusuf Ziya Yılmaz bile yapmadı bu klübe başkanlık dönemlerinde. Ayıp olmasa içimden geçen tüm küfürleri yazacam ama terbiyem elvermiyor. >:(

cembaba

Arkadaşlar daha sakin olmak zorundayız. Bekleyip, görelim... Mehmet Abi'nin dediği gibi açıklama falan gelmezse, toplu bir biçimde istifasını isteriz. Ama hep birlikte isteriz. Bekleyip görelim.

babasamsunlu

04 February 2011, 12:42:14 #306 Son düzenlenme: 04 February 2011, 15:57:23 babasamsunlu
SAYIN ERKUT TUTU..

SİZE SAYIN DEMEMİN TEK NEDENİ ŞUAN BULUNDUĞUNUZ MAKAMDIR..
YOKSA SAYIN DENECEK BİR TARAFINIZ KALMAMIŞTIR NEZDİMDE..
SAMSUNSPORUMUZUN TARİHİNİ BİLMEDEN VEYA BİLEREK,BU ŞEHRİN HASASSASİYETLERİNİ HİÇE SAYARAK , TARAFTARINIZIN NEYE NEDEN TEPKİ VERDİĞİNİ BİLMEDEN YAPTIĞINIZ  TALİHSİZ AÇIKLAMA ; SADECE VE SADECE  SAMSUNSPORU TUTAN GERÇEK SAMSUNSPOR TARAFTARLARINI DERİNDEN YARALAMIŞTIR..

SİZE;HASBİ MENTEŞEOĞLU'NUN FURBOLCULARINA "KÜMEYE DÜŞSEK BİLE TRABZON BİZİM ALTIMIZDA DÜŞMÜŞ OLMALIDIR..HİÇ BİR ZAMAN LİGİ BİZİM ÜSTÜMÜZDE BİTİREMEMİLER" CÜMLESİNİ NEDEN KURDUĞUNU ANLMANIZI TAVSİYE EDERİM...
SİZE İSMAİL UYANIK'TAN BU TRABZONLULAR IN ZİHNİYETİ İLE ALAKALI BİLGİLER ALMANIZI TAVSİYE EDERİM..

EVİNDEN ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN KISIP SAMSUNSPOR İÇİN HARCAYAN,HİÇ KİMSE İNANMAZKEN TRİBÜNELRE KOŞAN,TAKIMINI DESTEKLEYEN GERÇEK SAMSUNSPORLULARI,BÖYLESİNE KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ OLMANIZI NE BİZ AFFEDECEĞİZ NE DE TARİH..

BUDAN SONRA SİZE DÜŞEN TEK ŞEY,BIRAKIP GİTMEKTİR..

SAYGILARIMLA...

Akan Yüksel
Müşteri Temsilcisi / Samsun Şubesi

Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.
akany@yfas.com.tr
Tel: +90 (362) 431 46 71  
Fax: +90 (362) 431 46 70  

dr_ahmet

Samsunsporluluk bilinç ve hassasiyetini anlayamamış
içimizdeki 'İrlandalılar'...
Bu devirde kimse  eğer taraftar değilse kulübe beklentisi olmadan yardım yapmaz...
Ya vergiden düşerler, ya da başka beklentileri vardır...Kaz gelecek yerden tavuğu esirgemezler yani...
Bizim ne karadenizde ne de başka yerde yaşayan insanlarla bir sorunumuz var...
Ama bizi başkan da olsa hiç kimsenin bu şekilde küçük düşürmeye hakkı yok...
Sayın Tutu Samsunsporlulardan özür dilemelidir...

kaptan 55

BASİRETSİZLİK benim karakterimdir.

İ.erkut tutu

Sadece Samsunspor

Gökberk55

ben açıklama felan beklemiyorum,bu saatten sonra istifa bile etse benim derinden yaralanan Samsunsporluluk onurum düzelmeyecek,bu klübün başında tsli başkan bile koysak bu kadar küçültemezdi bizi herhalde...

maraton

İSTİFADAN BAŞKA AÇIKLAMA MAKBUL DEĞİL.. olayın harareti ile baya bi yumuşak açıklama gelmiş ama bu tamamen iyi niyetle ulan takım şampiyonluğa gidiyo bu ne şimdi psikolojisi sanırım, şimdi okudum bende beğenmedim.. bundan sonra yapılacak şey istifasını istemek ve gerekirse bir banka hesabı açtırıp o 535 bin tl li toplayıp alın lan diyetinizi demektir...
unutulmasın ki bu takımı bu hale düşüren trabzon zihniyetidir.. onların faşist uygulamaları bu gerginliğin kaynağıdır ve unutmayın ki kimse boşu boşuna başka şehir takımına destek vermez vardır bi çıkarı !!

ERKUTUN MÜDÜRLÜK GÜNLERİNİN SONU !!

kuzey55

şerfsiz rizeli td de başlık açtı kafayı yicem ya bizi düşürdüğünüz duruma bakın.

twitter

Heryerde haber düşmüş Samsunlu Baskanın bir acıklaması

Samsunspor bir yere geldiyse Trabzon ve Rizeliler sayesindedir diye..Helal olsun baskanları anladı ama taraftarı anlamadı:)

Bizi bu duruma düşürenlerin hepsinin Allah bin belası versin.
Bu açıklamayı yaptıranların .... küfür değilde aile, çocuğuna beddua edeceğim neyse..  >:( >:(

KotuCocuk55

Baskan hep birinin adami dedik,kendi yonetmiyor dedik.
Oylemidir degilmidir bilmiyoruz gunahini almayalim ama bu zamana kadar ki surec bize sistemin boyle kurulduguna dair onemli sinyaller verdi.Hatta arkadaki kisilerin kim olduguna dair cok net bilgilerimiz de var..

Simdi benim aklima soyle birsey geldi.Hakkaten arkadaki kisilere iyi bakin,is hayatlarina da ve trabzon rize gibi sehirlerle ve oranin isadamlariyla olan baglantilarina...

Bunu inceledikten sonra,piyon baskan gölge adamin istegi dogrultusunda bu aciklamayi yapmis olamaz mi?

Feci kötü!

Neyse herkese hayirli cumalar!