Tutu haddini aştı!

Başlatan birolkys, 03 February 2011, 17:27:29

« önceki - sonraki »

ender

ne kadar kafasi az calisan insanlar.boyle bir aciklama yapacak ikinci bir kulup baskani bulamayiz bu ulkede.Allah akil fikir versin bi baskan taraftarini durduk yere bu kadar kotu duruma dusurur bir aciklama ile.Su klubun basina oz samsunun cocugu zengin birini bulamadilar.boyle kafasiz insanlarla bu kadar yol alinir.

Baskent_Samsunspor

bu adama istifa ettirmessek bu leke bizede yapışır tepkimizi her platformda belirtelim etkut tutu derhal istifa etmeli isterse bizi şampiyonlar ligi şampiyonu yapsın >:(

babasamsunlu

bütün sayfaları tekt tek okudum..
Tek bir şeym diyebiliyorum...
Senin azına sıçiiim Erkut ....  >:( >:( >:( >:( >:(

jorgensen55

Bu şehirdeki trabzonlu iş adamaları bu kulube yardım edıyolarsa bu takımı cok sewdıklerınden mi yardım edıyolarmış acaba? Gerçek Samsunsporluların hiç biri trabzonu sevmez. Nasıl bir gsli febeliyi sewmiyor, karşıyakalı göztepeliyi görmeye tahammül edemiyorsa,  bu çekişmenin  derecesi bir kademe az değildir onlardan bu asla unutulmasın. Diyorlar ki Samsun bizim rakibimiz değil kendi kendilerine bize kötü sözler söylüyorlar düşmanlık tohumları ekiyolar. Sen benim şehrimde arabana kendi şehrini simgeleyen ibareleri koyabılıyor, kendi takımının formasını giyip rahatça gezebiliyorsan, fakat aynı dawranışı kendi şehrinde görmek istemeyen yobaz bi anlayışa sahipsen hiç kusura bakmıcaksın o zaman, o stadda o takıma küfür edilir her türlü tepki gösterilir. Kimsenin kimseyi sewme gibi bi lüksü yok, Gerçekten SAMSUNSPORLU olan hiç kimse trabzonu sewemez, sewmemelidir. Bu şehir ve bu külüp kimsenin arka bahçesi değildir.Bu arma bu şehir bizim için bir onur mücadelesi ve hiç bir şehirle ya da kurumla karşılaştırılmayacak bir noktadır.  Yıllardır bu şehirde Samsunsporluluk bastırıldı, hep hangi takım taraftarısın denıldiğinde Samsunspor cevabının yanına , onu anladım ama diğeri hangisi diye soruldu. Artık bu soruya kızan bir gençlik büyüyor ve büyümeli bu şehirde. İşte o gençlik bu şehirde başka bir şehrin hakim olma politikasına tepki gösteriyorsa doğru yoldayız demektir.
Bu şehirde heryerden gelen insanlar olabilir, nerden geldikleri hangı takımı destekledikleri umurumda bile değil, benim tek bildiğim onlara göre "azınlık" da olsa bu şehirde SADECE SAMSUNLU olan ve SADECE SAMSUNSPORLU  olan benim gibi kardeşlerim var ve daima da olacak, asla azınlık olmadık biz bu şehirde olmayacağızda, sadece uyuyan bir dev bir efsane vardı artık uyanıyor bu da düşmanlarımızı aşırı derecede rahatzı ediyor. Bizler bu şehrin menfaatlerini her zaman koruyacak olan yegane insanlarız. Artık bu şehirde bu düşüncede olan BİZİM GİBİ GERÇEK SAMSUNLU GERÇEK SAMSUNSPORLU külüp başkanı,belediye başkanları,milletvekilleri olmalıdır.
Son olan olaylar bazılarının canını sıkmış olabilir. Bütün şehir tek vücut oldu çünkü. Çiftlik de bağıran ve yürüyen o GERÇEK SAMSUNSPORLU kardeşlerimi yeniden tebrik ediyor ve bu RUHUN sonsuza kadar bu şekilde devam etmesini istiyorum. Erkut TUTU'nun yaptığı bu talihsiz açıklamayı takımımıza zarar vermeden tüm şiddetiyle kınamalıyız. Artık birilerine duruşumuzu göstermenin, tavrımızı koymanın zamanı geldi de geçiyor.
ÇÜNKÜ BURASI HERYER DEĞİL BURASI ŞEHRİ SAMSUN ve SAMSUN SAMSUNSPORLUDUR SONSUZA KADAR...

Forvetim

bir kulüp başkanı ancak bu kadar seviyesiz talihsiz ne üdüğü belli olmayan laflar edebilir bu ne biçim beyanat. resmen çarşafa dolanmışsın tutu. ama ne samsunsporumuzu nede taraftarımızı incitemezsin kendi rezilliğini ilan etmiş oldun kendin utan. yazıklar olsun başka bişey demek istemiyorum.

Serkan

Kanı 5 para etmez insanların ağzına çiklet olduk ..

emrullah

ya bırakın sunları kongreye yatırım yapıyo tutu destek için yalakalık yoksa travzanlı rızeli abilerim baskan yapmaz beni diye dusunuyo herhalde m.vekillerine bir baksanıza hangisi tam samsunlu hepsinin malum yerlerle alakası var  >:( >:( >:( >:( bu acizler bi rize baskanına bıle cevap veremeyecek samsunspor u ve buyuk taraftarını koruyamayacak kadar tırsak

Ertuğrul Sağlam

Elin Ordu'lusunun Ajansporda mesajı

Kotan52
Başkanın söyledikleri her tarafa çekilebilir laflar.Varsa bir sıkıntı taraftar liderleri çağırırsın kendi aranda halledersin.Böyle hassas konularda basına beyanat vermek hemde takım iyi giderken böyle çetrefilli konulara girmek iyi olmamış.

Bunu yapamayan basiretsiz başkan.

mehmet yılmaz

bu bence bir yerlerden baskıyı yedi, zaten bağımsız bir başkan değil, malumunuz...
çünkü durup, dururken nereden çıktyı bu iş? maçın üstünden geçmiş 4 gün, gündemimizde bile yokken.
neticede çok büyük yanlış yaptı ve bir çuval inciri berbat etti. biz şampiyon olup çıksak bile malum şahısların zevzek zevzek konuşmaları bitmez ve nasıl ki geçen sene bursayı bile kendilerinin şampiyon yaptıklarını iddia ediyorlarsa, bizi de kendilerinin şampiyon yaptıklarını ciddi ciddi iddia edeceklerdir. ve bu pişkinlik de sonsuza dek sürecektir maalesef.  :(
beraberinde de yumuşması istenen ortam doğal olarak daha da gerilecektir. samsunspor-ts konusu hassas bir konudur; doğru kişilerice idare edilmesi gereken bir konudur; erkut tutu samsunspor camiasında ağırlığı olan, sevilen bir başkan değildi, dolayısıyla onun yapabileceği bir iş zaten değildi.

biz kaçıncı ligde olursak olalım rakibimiz her zaman ts,fb,gs,bjk'dir. baskaları için anormal olan şey bizim için doğaldır.

Burak

canım çok sıkkın. oysa ki kaç gündür atkıyla gezenleri insanları hatta kızları görünce iş sebebiyle takmadığım atkıyı takıp dışarda zevkle gezmeye başlamıştım . Yavaş yavaş bir şehrin tekrar uyanışına şahit oluyorduk . Olmadı resmen sıçtın sıvadın bravo  >l< >l< >l<  Ağzımdan daha kötü laflar çıkmasın diye ilk cümlemi tekrarlıyorum . Canım (ız) çok sıkkın !

Tufan

10 saat yolculuk yaptım yine gelip ilk bu başlığa baktım Allahını seversen bas git İ. Erkut Tutu!!!

cgr

Bir daha hangi yüzle çıkacaksın basının karşısına ? Basına bile "arkadaşlar haberi yayınlamayalım" diyorsan bu senin ne kadar korkak olduğunu gösterir. O haberciler bile senle dalga geçmez mi eyyy Tutuuuuu ?
Bu korkuyu salan büyük SAMSUNSPOR taraftarıdır... Öyle seni poh poha getiren ts ve rizeliler değil.

Sen hala Samsunsporluluğun ne kadar büyük bi kavram olduğunu anlayamamışsın başkan. Maçları taraftarın arasında izlemekle Samsunsporlu olunmuyor... Bizim gibi hissedeceksin, bizim gibi düşüneceksin... Sen artık çakma bi Samsunsporlusun gözümde... Gerçek bir taraftar olsaydın o açıklamayı yapmazdın, yapamazdın !

Çakma Samsunsporlu Tutuuuu....

Ahmeti

29 yaşındayım 10 yaşından beri maçlara gidiyorum ben kendimi bildim bileli bu taraftar bu ipnelerle sövüyor  bu bizim kanımızda var bunu senmi değiştireceksin tutu.
Klüpte bir tek asılı ceketin var onuda al git tutu.

kaptan 55

açıklamadan sonra iki tane telefon aldım trabzonlu trabzonsporlu arkadaşlarımdan,yapmadıkları geyik kalmadı,tutu bugün açıklamala yapsa,kıvırsa bile bunların çenesi kapanmaz artık,bakın görün ts'liler yarın tutar her türlü arkanızdayız derler.bugün söğütlübahçe ve şirinler basın açıklaması yapacaklar,gerekli mesajların verileceğinden kuşkum yok ama bu açıklama bu camiaya çok büyük,kapanması zor bir yara açmıştır.
tutu'nun başkanlığındaki basiretsizliği bu açıklama ile gün yüzüne vurmuştur.eğer istifa edip,defolup gitmezse en azından ben kendi adıma söylim oturup,taraftarlığımı sorgulayacağım bu açıklamadan sonra ne için neyin mücadelesini vereceğim?

mehmet yılmaz

Dünkü site açıklamasını bana ait bir köşe yazısına çevirdim arkadaşlar. Bakalım, ne demek istemiş, öğleden sonra gereğini yerine getiremezse eğer istifası istenecekse, hep birlikte isteriz.